Fulguleti de nov-dec 2006 (234)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

sanatate tuturor dragelor!

noi suntem bine bine doar ca fusei plecata la moldova zilele astea...

pup gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

pup gasca!

la care moldova? pi la iesi?
si n-ai dat nici un semn? :( zi ca n-ai fost la iasi ...

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

La multi ani celor ce poarta numele Sf. Parascheva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

pup gasca!

la care moldova? pi la iesi?
si n-ai dat nici un semn? :( zi ca n-ai fost la iasi ...

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

numa' la bacau cand am program cu alti colegi e mai complicat oricum. dar am un record nou personal... de la bc pana acasa in 4,5 ore. tineam neaparat sa ajung inainte de ora 10pm sa-i pupacesc inainte de nani

in alta ordine de idei nu am apucat sa citesc decat pe sarite, vazui viroze prin toate punctele cardinale... sper sa va faceti bine cu mic cu mare, cat de curand...

poate stiti...
unde anume ar trebui sa postez o intrebare legata de modul cum se desfasoara cursurile de ski pt copii in strainatate? ma intereseaza concret daca este musai sa stau cu el la cursuri avand in vedere ca instructorul nu vorbeste romana. ma intreb daca se descurca de unul singur doar prin imitatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am scos branula ... yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
sper ca la control sa nu decida doctorita ca mai trebuie injectabil si sa o punem inapoi, dar nu cred, deoarece dani pare a fi din ce in ce mai bine.
imi dau seama cat de mult a crescut ... de voie, de nevoie a invatat sa ia pastile, nu le mai pisam ci le luam cu apa ca baietii mari.
de voie de nevoie isi ia frumos toate medicamentele ... si nu sunt putine :(
aseara, de voie de nevoie si-a gasit singur ocupatie vreo 3h (nu exista asa ceva la noi in casa), dar ieri ne-a venit birou (yupiiiiiii, nu mai imi rupt asa rau spatele acasa la contabilitati) si a trebuit sa reorganizam toata sufrageria. dani a fost minunat, ne-a inteles, a asteptat sa terminam toata treaba ca sa ne jucam ... ce mai super, super baietel
aseara ii spuneam ca sunt mandra de el, ca a fost intelegator, ca ne-a ascultat si el ma intreaba: "esti cea mai mandra mamica dintre toate mamicile? esti cea mai mandra de copilul tau? mami!!!!!!!! eu sunt copilul tau!!!! esti mandra, cea mai mandra de mine????!!!!!"
no ... v-am impuiat capu' cu minunatia mea
dar astept cu mare drag sa imi impuiati si voi capul cu minunatiile voastre. imi dau seama ca parca nu mai vorbim, chiar asa de des, despre ce minunatii, trasnai, "chestii" fac copiii nostrii. nu vreti sa revenim la bunele obiceiuri?

lizzy ai scapat de cearta . eu as deschide subiect la parintii intreaba ... pe acolo am vazut tot felul de intrebari.

gasca

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Laura, felicitari lui Dani! Multa sanatate!
Apropo de baiat mare. Victor ii spunea maica-mii zilele trecute (ca motivatie ca nu vrea sa dea mana cand trece strada): "Anca, sunt puternic, curajos si atent! Nu calc nici in caca de catei" :)
Astazi dimineata a trebuit sa iau pijama la gradi, caci el vrea sa doarma cu colegii. Sunt curioasa daca va mai dori si maine.

Lizzy, avem niste prieteni care merg de ani de zile in Austria, la schi. Fata cea mare stie germana, dar baiatul (6 ani acum), n-are habar. Si totusi, anul trecut, a stat la scoala de schi, a mancat, s-a jucat, a schiat cu copii straini, fara sa stie macar un cuvant in limba lor. Ne spunea mama ca s-a descurcat de minune si i-a placut la scoala.
Noi am fost in Bulgaria asta primavara si tot acolo vom ajunge in februarie (din motive financiare am ales tot Bansko). Ioana a schiat cu monitor si a ajuns chiar sa-l indrageasca pe Mihail. Anul acesta zice ca tot cu el ar vrea sa schieze. E-adevarat ca ne mai intalneam cu ei cam la 2 ore, dar n-a fost chiar nicio problema. S-au inteles prin semne :). Si-l vom da si pe Victor in februarie.
Voi unde veti schia? Cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

buna!
RUXANDRA, pe 20 august s-a nascut Ioana Maria, sora lui Tudor.

va pup!
revin. sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Scriu din tara tusitorilor... ingrozitor loc Daca nu m-am saturat, cat e ziua de lunga, dar mai ales noaptea!

Laura, ce bine ca a scapat Dani de branula! Da, asa zice la carte, ca e bun repausul la pat, ca lupta mai bine organismul cu boala (si eu chiar am simtit-o pe propria piele). Dar putina plimbare nu strica, daca el e capabil.
Si ma bucur sa te vad atat de incantata de relatia voastra zilele astea. Cam asa si eu, uneori am impresia ca e atat de maturizat, parca e schimbat peste noapte!
Ieri mi-a facut si mie o surpriza frumoasa, striga din celalalt capat al casei ca are ceva pentru mine si a venit alergand, apoi mi-a soptit la ureche "te iubesc"... wow, pe jos am fost!
Si aseara, in pat cu tatic'so, il intreaba "Tata, tie place de mama? Tata: "Da". "Si eu place de Roxana"

acs, asta da masura de atentie "Nu calc nici in caca de catei" ce dragut!

danutz, nu stiam ca asezarea se numeste Tatooine! Fain!
Wow, din poze nu se vede toata povestea pe care ai scris-o, dar cred ca a meritat sacrificiul. Si in timp impresiile rele se uita, ramai doar cu cele frumoase.
Si Cristi are cuvinte la stadiul de bebeluseasca, ieri imi zicea ca a facut doar o "pechitura" (picatura) de pipi Da' io-s fericita si asa, ca altfel engleza e atat de tentanta pentru copii si mult mai la indemana, si asa ei de multe ori traduc din engleza...

Azi am voluntariat la scoala la Cristi si am lucrat cu copiii, individual, cu litere si numere, scris plus citit, vreau sa spun ca in 2 ore si jumatate parca am muncit cat in 5. Copilasii (3 si 4 ani) niste dulci, dar totusi obositoare munca asta. De fapt mai putin munca, mai mult joc, cel putin asta era ideea, ca totul sa fie un joc pentru ei. Oricum, mi-a placut, micutii sunt tare dragalasi. Mai merg si alta data.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

pe fuga.. am modificat lista; sper ca totul corect.

Iei eram in sedinta cu sefii ai mari.. cand suna telefonul, de la gradinita: G a avut un accident, nu va speriati.. a cazut si si-a rupt buza si gingia, dar cum nu prea se opreste sangerarea va sugeram sa-l duceti la un stomatolog. Il duce tati valvartej.. radiografie, noroc ca nimic busit pe la dinti. Si nici nu fu nevoie de cusut. Oricum asistenta de la gradinita a procedat corect, tinut acolo compresa fest.. ceea ce a contat.

Danutz apucat de citit lunga poveste, multumim! Io credeam c-ati facut un circuit.. ceea mi s-ar fi parut mai greut.. asa vaz ca v-ati ales voi ce excursii ati poftit. Oricum nici prin gand nu-mi trece sa duc copiii in asa ceva, nici macar numai la relaxare. Cei de la nu-s ce agentie ne-au recomandat ca nici in Egipt (statiuni) nu prea ii de copii mici. Io intrebam daca este obositor pt mine

Donia, asa... pe ici pe colo... ma straduiesc. Cu M mai mult.. deja el deseori imi vb asa din proprie initiativa. La inceput io pe de/ el pe ro.. nu era bai.
Da pleaca draga, odata din tara tusitorilor. Ce tot zabovesti pe-acolo?!
Felicitari pt voluntariat . Fac deja cifre si litere la 3-4 ani??!!

Laura, ma bucur pt Dani.

Acs, super. Inseamna ca ii place de vrea sa mai ramana si extra. Atent baiat.

Lizzy, o sa va urmaresc cu interes aventura austriaca. Din pacate suntem nevoiti sa zicem pas.. inca nu avem voie .. si-am zis ca n-avem chef sa mergem fara el. Poate, la anul.. cine stie, sa mergem cu totii.

Mergi la inceput