Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Adrii nu toate fetele au dat culoarea caruciorului si de aia
sunt multe care nu au mai intrat de mult.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nu cred , mai Andri ca-s prea dure...dar recunosc ca n-am folosit decat manuala si daca as fi avut mult de scos cu ea..o luam razna cu datul din mana. Ce-am vrut sa spun eu a fost asta: sunt mai eficiente, dar daca n-ai nevoie te costa prea mult. Acum, nu stiu ce sa zic, e la ghici, uite eu am avut-o d ela inceput, ziua 0, si mi-a trebuit sa-mi decongestionez sanii in primele zile, ca sa evit furia laptelui. Nu aveam d eunde sa stiu cand am cumparat-o daca voi avea nevoie de una electrica. Nah, poti doar s asperi ca bebe va acoperi toata productia, cum a facut scumpul de Robertel. Si acuma rad cu tati, ca daca am surplus de laptic, il pun pe Robert sa ma rezolve... lesina mama cand ma aude.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 23+

Mergi la inceput

ziki uiteaici la 300 ron

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

mai fetelor sa va intreb ceva? voi mai aveti cateodata ganduri aiurea cu privire la bebe...adica sa fie sanatos, sa fie totul in regula. Eu SPER ca sunt ganduri normale ca uneori o iau razna. Imi doresc atat de mult sa nasc si sa-mi vad puiul ca e bine. Imi tot imaginez ce familie frumoasa o sa am....si brusc imi mai trec si aiureli prin cap....PATITI ASA CEVA????

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

fetelor, ati gasit vreuna din voi (sau cautati) cosulet pt primele luni?
imi place tare mult ideea, am avut si la prima buburuza, si cat dar am vazut la preturi de la 500 de lei in sus. si mi se pare mult pt ceva ce voi folosi doar 3-4 luni.

cat despre alaptat, eu am mari emotii de data asta. cand am nascut eu, in 2006, in franta, nu am avut laptic, era totul blocat, au venit 3 asistente si un medic, plus o doamna de la o organizatie de alaptat sa-mi spuna ca nu se poate, ca nu pot alapta, si ca o trec pe gargarita pe lapte praf...
si eu am ramas asa, cu pecetea ne-alaptatului. dar de data asta daca as avea mai multa sustinere si informatie, m-as lansa

iar ce ziceati voi despre sarcinile care nu sunt la fel, ASA E! eu sunt panica totala de data asta. prima oara eram shubidu, nasc.. acum imi pun intrebari din orice. noroc si cu voi si forumul, la prima sarcina nu am avut cu cine sa imi compar starile si masuratorile

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 18+
trib

Ziki daca o sa ai probleme si de aceasta data te rog sa o contactezi pe Roxana Dudus, consilier La Leche League in Romania. Ea este consilier in alaptare si se deplaseaza la domiciliul mamicilor sau la maternitate sa le ajute sa alapteze. Pe ea o gasesti pe www.laptematern.ro sau pe blogul ei http://atasatlasanulmamei.blogspot.com

Chiar este o femeie deosebita care a ajutat foarte multe mamici care se luptau cu sistemul din maternitatile noastre unde din pacate foarte repede se da verdictul "nu poti alapta" sau "nu vezi ca nu ai destul lapte" si se trec bebei pe lapte praf.

Cred ca ar fi bine sa vorbesti cu Roxana inca de pe acum, vine la tine, vede daca ai canalele infundate si de aceasta data si te invata ce ai de facut.

Codruta cu de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la cate saptamani ati facut morfo de trim 2 ? dar exact. stiu ca se face intre 20-24 sapt si ideal ar fi sapt 22. la fetita am facut la 20 de sapt si cateva zile.

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

22s fix

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vas draga mea, e normal, dar eu incerc sa nu ma gandesc, atunci cand imi vin in cap le ignor, trebuie sa gandim pozitiv

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

codruta multumesc mult pentru informatie!! chiar o sa incerc sa vedem ce-o sa iasa!

ralu, ai gasit mai ieftin decat mine! multumesc!

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 18+
trib

Mergi la inceput

Vas si eu mai am ganduri din astea cateodata...e normal sa te gandesti si la asta...
uneori imi vine in cap k prea e totu frumos si bine...
parca e asa sa fie bine pana la final...
dar..sunt dusa cu capu..asa k nu ma bagati in seama

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput