Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (312)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

didi daca noi pina mai ieri faceam, acum nu pot sa ma laud la fel, regresam, si nu stiu de ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

hello,

soricelului ascump si drag , Babytza

Lumi multa sanatate

Nocom moa da' ce bine merge Daria pe bicicleta

Dididi, Daniel Margus se numeste, daca vrei iti dau nr pe PM

crina e mucioasa...se pare ca si tuseste putin, mai are si putin ochiul vanat , tare faina saptamana...ii aspir nasul, dam homeopate alternand cu nurofen/calpol. Acu nu stiu ce sa fac cu tusea, a tusit de vreo 6 ori in somn plus la trezire...

Preety multa sanatate

sondaj:

Nu face la olita, sta pe ea dar nu face, o singura data la reductor...

Klemmi, Crina in mod cert nu se incadreaza in chart-ul normal, e mai grasuna, dupa cum o simt eu undeva la 14kg tot are si are peste 90cm. Aici seamana cu mine, eu sunt mai asa

mai vroiam sa mai zic ceva:

Delphinas, Crina a primit la 1an, lucrusoare noi + incaltaminte de la nasi, un lantisor de aur si cam atata.

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

angy din toate garficele care le-am gasit, sa sti ca si Crina se incadreaza, mai ales daca zici ca are peste 90 de cm, zice cam asa: la 2 ani baietii intre 11.500 si 16kg

iar fetele intre 10.500 si 15 kg
Asa ca vezi tu, va incadrati

Mergi la inceput

Klemmi ms mult, am inteles si eu mai bine acum

dupa cum zice Xor inseamna ca suntem foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

prin hipermarketuri e reducere 50% la produsele make up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

R nu face la olita

Mergi la inceput

vesti bune de la Roxana: am vorbit mai devreme cu ea, au ajuns de joi in Suedia, sunt bine cu totii, despachetau, inca nu are net, a zis ca e cam frig dar foarte frumos si tocmai se pregateau sa sufle in tort

Mergi la inceput

UUUUUUAAAAAUUUUUU..... ce vesti bune ne aduci angy...despre babytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna, dragelor!

Eu reusesc sa va citesc pe telefon in autobuz insa de scris dupa cum vedeti, nu prea-mi iese. Sunt asa obosita incat devin un fel de porcusor isteric si asocial: deja nu mai suport sa aud de prieteni, mi se pare ca vizitele lor sau ale mele imi rapesc din pretiosul timp liber pe care de fapt as vrea sa-l petrec cu familia mea. In ultimele doua saptamani mi-am vazut puiutii doar dupa-amiaza; dimineata ii duce sotul si cand ies de la munca ii iau eu. Ma gandesc cu groaza ca in week-endul ce urmeaza mergem la munte sa ne intalnim cu gasca mare (am planificat si rezervat demult o cabana) pentru ca eu nu mai vad in asta decat bagaje, oboseala si nici o pauza intre saptamana asta si saptamana urmatoare. Credeam ca o sa ma obisnuiesc mai repede cu ritmul dar... o sa-mi mai ia ceva vreme.

Am vazut ca se fac ceva sondaje pe aici. Incerc sa raspund si eu:
Lucia face la OLITA/WC de vreo cinci luni (rareori are cate un accident cand se ia cu joaca) si de vreo 3 luni nici noaptea nu mai face in pat (uneori se trezeste si cere olita, alteori se tine pana dimineata). Insa nu PEDALEAZA deloc, nici macar nu stie sa tina directia la tricicleta. Nu sta prea mult pe ea de fapt, prefera sa se dea jos si sa alerge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Sarbatoritilor din ultimele zile

Am intrat intr-un iures infernal la munca..cineva acolo sus "ma iubeste" atit de mult ca nu vrea sa mai am seri linistite cu puii mei..nu mai vorbesc de nopti..asa ca ..ma conformez!

Lumi Sanatate multa voinicilor! La multi anisori si frumosi si sanatosi le doresc! Iar tie multa putere..chiar nu stiu cum sa te mai incurajez..stiu cit e de greu sa te rupi de ce lasi acasa..ca sa poti sa fii in forma la munca..mai ales cind puii sunt bolnaviori. La noi, singura salvare a fost tratamentul homeopat..asta l-a tinut pe Stefan destul de rezistent la boli. Va pup si sper sa ne dai vesti bune curind.

angiTransmite-i Babytzei salutari din partea noastra si La multi ani lui David.

SondajNoi facem la wc (avem scarita)..dar numai cind avem chef...a avut o perioada buna inainte sa plecam in vacanta cind facea permanent, dar odata cu vacanta a uitat si cum e treaba cu scarita..asa ca ..e in functie de dispozitie desi in casa sta cu chilotei si pantalonas, nu in pampers!

Cam atit am retinut din ce am citit asa pe diagonala!

Mergi la inceput