Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (312)
Raspunsuri - Pagina 21
kllemi spune:

In primul rand 
sarbatoritelor de ieri ANNA SI SURIOARA DE ANGY 
Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre 

sarbatoritelor de azi SOFIA SI RAMONZCA MULTA SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME VI-L DORESC

lala mai voi sunte-ti de coma, am lesinat de ras si cu gradi cu "teeeiii" si cuu spalatul rusinii acasa 
...dar per total sa-ti traiasca frumusetile sunt 
....nu mai am cuvinte
ada imi pare rau ca nu poti fi acasa de ziua lui Rdu, trebuie sa-ti fie tare greu
....dar intr-un fel sau altul va revansati voi 
..si totul o sa iasa bine...si eu sunt intr-o mare dilema cu cadoul...nush ce sa iau 
irina sanatate muulta 

nerantula sper sa scapati cat mai repede de acolo si sa veniti acasa repede, imi pare rau ca Cezara deja are probleme, important este sa se faca bine si asta cat mai repede....cred ca ti-a fost tare greu cand l-ai vazut pe Gruia, este bine totusi ca nu sufera

kllemi spune:
Cat despre noi...dupa ce ieri mi-a stranutat intr-una, am zis ca o dreg eu cu un oscillo si un pic de nurofen,....ash..da de unde dupa ce a luat-o somnul azi-noapte pe la 12.20 sa trezit pe la 2.00 si dai si plingi toata noaptea cu urlete, de mi-a spart timpanul....saracutza simtea cum i se infunda nasul si probabil i se formase si acei muci in gat (scuza-ti detaliile) si nu prea putea sa inghita....si uite asa ne-am petrecut noi toata noaptea,
eu cu ea, ca la un moment ta-su nu mai putea de somn si sa dus in cealalta camera si gata, a rezolvat problema 
...in fine...faza este ca nici la 5 dim nu dormea, 10 min, ca se mai trezea putin sa plinga
...si la 9.00 trezirea definitiv
...a reusit sa manance o felie de paine cu niste branza...dupa care sa culcat la loc...de pe la 11.30 pina la 13.30 iar pina la ora asta nu a mancat decat 2 linguri de ciorba 

kllemi spune:
nerantula 
..ooofff ce patanie frumoasa, mi-ai adus aminte si mie de clipele acelea
SA-TI TRAIASCA, MARE SI FRUMOASA SATE BUCURI DE EA ALATURI DE FRATIORUL MAI MARE 
kllemi spune:
neatza
tocmai am trait un episod foarte urat, si as vrea sa stiu daca si voua vi sa intamplat asa ceva...ii dadeam sa manance si la a 5-6 lingurita cu branzica cu iaurt a vrut sa caste gura ca sa ii dau si mi-a vomitat tot c emancase pina atunci
..intr-un jet puternic si nu sa oprit pina nu a terminat chiar tot ce mancase...acum vreau sa va intrb daca, poate sa fie de la muci, ptr. ca nu putea sa respire cum trebuie, sau poate sa fie de la raceala cu totul...sau de la ce mai poate sa fie???

luminita2008 spune:

Anna! 

Sora de ange! 

Sofia! 

Ramonzca79! 
Multa sanatate si bucurii, si scuzati intarzierea....
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:

hunii sunt mai bine, asadar m-am incumetat sa-i duc azi la cresa. ma rog, impropriu zis 'sa-i duc', l-am lasat pe tati singur cu ei, eu la 06.45 am iesit pe usa spre o filmare matinala ce nu suferea amanare
. si tocmai azi nici socrul, nici soacra n-au putut veni. insa tati s-a descurcat de minune, are o bila alba din partea mea!
feli
, sar'na mult de sfat. intre noi fie vorba, eu am obs limba incarcata de vreo 2 zile, dar am zis ca nu e grav, ca-i de la lapte etc etc. oricum, se pare ca am luat-o din pripa, acum e mult mai bine.
ange, kllemi, claudinna
si multumesc, hunii sunt mai bine, Edi nu mai are limba incarcata deloc (el avea si o forma f usoara, ca nu a luat antibiotic), iar la Robi a trecut cam in proportie de 70%.
nocom, ma bucur ca e ok la serviciu
!
esti o fericita cu asa un program al Dariei!
laura

, ma bucur ca sunteti bine si merci de intrebare, si noi la fel! si mie mi-e dor de tine si de citit mult pe forum, dar realizez ca o fac totusi din ce in ce mai rar.... uf.
irina, multa sanatate Deei!
ada, la noi cel mai mare succes a avut cosul de baschet. din pacate insa, l-am montat prea jos, ajungeau la el si in cele din urma l-au rupt. au venit plangand cu el la mine sa-l repar
. partea proasta e ca n-am mai gasit in supermarket. in fine, asta a mers cel mai bine la noi. in timp ce Aqua Doodle a avut cel mai mic, mic, micut, succes.
nerantula, sanatate multa micutei, sa ajungeti cat mai repede acasa!
Cum e Gruia?
f frumoasa povestea nasterii!
kllemi, sanatate multa, eu zic ca e de la muci, am patit-o si eu cu Edu acum o saptamana. n-o forta sa pape zilele astea, pana nu se mai duc mucii, ca iar va varsa...
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
kllemi spune:
lumi multumesc ptr. raspuns, chiar mam mai linistit 
....ma bucur ca hunii se simt mai bine si ca tati se descurca de minune 
...
go tati, go tati
![]()