Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (312)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Anna Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa!!

Apuc si eu sa scriu doua vorbe
Ne-am acomodat cu noul program,parca parca incepe sa-mi placa si mie la jobMuult de munca si satisfactii din cein ce mai putine.

Lumi/b] cum sunteti?

[b]Nocom
fotomodel scrie pe Daria..eu Alexiei ii zic balerina

Noi meniu avem cam asa:
dimineata:lapte cu cereale,ou cu branza ,sunca cu paine
la amiaza :un fel de supa
nani cu laptic
la trezire felul doi:cartofi cu carne,macaroane ,orez,
seara nu prea mananca decta crantanele sau fructe
intre mese diverse:iaurt,fructe crantanele...

Vorbit:incepe sa repete cam orice,nu-i iese intotdeauna,ne cearta pe limba ei.
E o maaaare iubareata,ma pupa si ma alinta de cate ori are ocazia,dar mi-o si primesc cand nu fac ce vrea ea
Am inscris-o la gradi...asa ca din toamna va fi la o grupa de germana.
Cam atat despre noi...mi-e dor de voi si de statul la povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Noi facuram party la copil sarbatorit. Si punem tortul, aprindem artificii, lumanari si incepem sa cantam. Anna se ridica in picioare pe
scaun si ce credeti? Pe la spate ii iesea din pampers un kk. Cand ma uit mai bine, avea si pe maini...A luat-o tati in brate sa nu manjeasca scaunul si s-a facut si el tot numa' noroc. Am oprit cantarile (oricum nu mai putea nimeni sa cante de ras ) sa mergem sa reparam onoarea familiei la baie; unde m-am manjit si eu. Ea tipa "cahhh, apa". Am spalat-o, am imbracat-o ,ea plangea de ti se rupea inima. "Anna, de ce plangi?"-"Pace buza nu nu" (nu-mi place bluza )Am schimbat si bluza (era galbena si ea nu suporta sa o imbraci cu galben, nu stiu de ce ca nici eu nu-mi pot explica) si am continuat "festivitatea".

Ete si ceva POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Multumim frumos pentru urari! I-am citit si ei si e f bucuroasa! Eu citesc "Anna, sa fi sanatoasa!" si ea se bate pe piept si spune "io,io" Si Alice intreaba:"da'de mine nu scrie pe internet?"Si eu ii spun ca scrie si de ea sa aiba grija de sora mai mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Lala sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si numai bucurii sa va aduca :)

tare comice sunt fetitele tale..
din pacate eu nu pot vedea pozele :((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

GATA LE VAZUI...

SUPERBE FETITELE !!!

INCA O DATA SA-TI TRAIASCA !!!!!!!

SI DE TORT..NU MAI ZIC NIMIC..SUNT LESINATA DE POFTA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
am pus la foc

aici ploaua si e asa urat afara...

lala, senzatii tari ati trait de ziua Annei! e o dulce si-ti seamana tare, iar Alice e cocheta, cocheta!

Mergi la inceput

Sofia sa fii fericita si sanatoasa toata viata ta!!

Ramonzca79 sa ai numai bucurii in viata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cu putina intarzaiere LA MULTI ANI ANNA!!! Vazut si poze tare dulci printesele!!

Si pt azi LA MULTI ANI SOFIA!!!
LA MULTI ANI RAMONZCA79!!!

Si aici e cam urat afara si e frig tare 9 grade!!Poate se mai incalzeste sa iesim putin prin oras!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumesc pt raspunsurile legate de masa, m-am mai linistit putin o sa va zic si cam ce papa Deiu intr-o zi
ora8,30-9 150 ml lapte
pe la 11 mic dejun paine cu almette, cu sunca, rosie/paine cu unt si dulceata/cremwusti cu painica/ou fiert si cereale nu prea vrea.
Apropo ce cereale le dati???
Si pt Ange cum e ala ou benedict???

pe la 14 sau cand se trezeste la 17 (depinde cat e de foame) supica cu taitei/cirobica rar si felu 2 nu prea vrea

pe la 19,30 iaurt/gris cu lapte/paste goale fara branza/pate de ficat/sau ce mai e prin casa

seara si inainte de somnul de la pranz lapte cate 150-180 ml.
Ah si mananca zilnic o banana, o porto, nectarina prune struguri etc orice fruct ii dau baga la greu.
Ce ma ingrijoreaza pe mine ca nu mananca carne si nici oua si e reticent la orice fel nou de mancare adica nici nu vrea sa guste.In schimb ar manca toata ziua che-che cum zice el adica cioco dar nu ii dau mai mult de 20-30 gr pe zi si nici astea in fiecare zi.

Acu fug la bucatarie ca parca nu se mai termina treaba veci...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

cereale: cherrios, cinis minis, nesquik duo
le mamanca si goale si cu lapte
are interdictie la tot ce inseamna ciocolata, cacao ..inclusiv in cereale (la alea duo, le aleg pe cele negre sile mananc eu), aste pentru ca ii dau energie excesiva, zic eu
nu te mai intelegi cu el daca mananca ciocolata
nu mai are stare, nu mai doarme...

Mergi la inceput