Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (312)
Raspunsuri - Pagina 18
claudinna spune:
lala, bucataresti de zor, care va sa zica![]()
sa-ti traiasca mezina si sa fie sanatoasa si voioasa toata viata ei!
Anna
Nocom spune:
Neataaaaa!!
Mmmmm. ce buna e cafeaua bauta cu voi!!!! imi era asa de dor!!!! Claudinna 
lumi serviciul nu e greu, e chiar ok la munca, numai ca pur si simplu nu am tim, seara cand vin acasa abia astept sa stau cu copiii si dupa ce-i culc pic si eu ca mulsca!!! Dar we e pentru voi!!!! 
daria e super ok fara mine, nu plange deloc dupa mine, vorbim la telefon, imi spune pe nerasuflate tot ce a facut pana la ora aia: Daria papa tot, pisu a beceu, caca nu, supa, 2 tot, suc a canitza, nani nu!
In traducere a papat tot s facit pisi la wc, caca nu, a papat supa, felul2 tot si a baut suc din canitza. INca nu a dormit.
Cam asa....
Cu mancarea noi stam cam asa:
ora 7-7.30 - 250 ml lape
ora 10.00 - omlta si sunca sau oua fierte cu branza si rosii sau cereale cu lapte sau fructe pasate inca
ora 14.00 - supa/ciorba si felul 2 (absolut orice gatesc pentru restul casei, dar neaparat cu carne, daca nu e carne in farfurie nu se atinge...) apoi 100 ml suc de mandarine sau portocale (ABSOLUT IN FIECARE ZI)
ora 18.30 - iaurt simplu sau cu fructe (din comert)
ora 21.30 - mancare de seara, peste sau macaroane cu branza sau gris cu lapte sau cand ramanem fara mancare cate un sanwish cald sau cu almette...
ora 23.00 - lapte 250 ml
Noaptea doarme bine, nu se mai trezeste, sunetm cu totii odihniti si fericiti! 
lala77 spune:
Fetelor, azi dau de beut!!!! 

Si tortulet 

Anutzica mea face 2 ani! 

Ce-a trecut timpul!
Si ce jale ma ia cand o vad cum creste si eu ma babesc! 
Daca ii spui ca face 2 ani se supara rau de tot si zice "nuuuu, teeeiiii!" ![]()
![]()
Ieri la gradi am dus un tortulet si am pus in el doua artificii si o lumanarica. Si spunea educatoarea ca Anna face doi ani si ea urla "nuuu, teeeiii"
In final hai sa sufle in lumanari ;ea nu si nu si tot plangea "tei,tei". Pana ne-am prins: ea voia trei lumanari in tort. Si lumanarica era cu cifra doi si asta o deranja. Si am dres-o eu ca i-am aratat artificiile si lumanarica si am numarat "unu,doi,trei" si s-sa declarat satisfacuta. ![]()
![]()
![]()
angelynna82 spune:
neatza,
noi acu juma de ora ne-am trezit
, multu de cafea, mai dau si eu una 
Anna
, sa fii sanatoasa si fericita. Lala sa iti traiasca minunea 
Dam si noi de baut si mancat azi pt ca e ziua lui sor'mea 
Claudinna
ici lui R si felicitari
La fel face si Crina mea, ea se urca direct pe masa unde pregatesc diverse pt mancare, ieri s-a servit de crema direct de pe mixer![]()
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
Xor spune:
LA MULTI ANI, sarbatoritelor de azi!! (Anna si sora de Ange) SA FITI SANATOASE SI FERICITE ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE
Eu sunt ca de obicei la munca....unde sunt din ce in ce mai stresata...oare de ce s-au inventat patronii si angajatii??!!
Dya - stii ca noi facem parte din categoria de mofturosi...
la trezire...pe la 8,30 mananca lapte cu cereale (vreo 300 ml) si cascaval, almette, sunca....ce se mai gaseste.
pe la 12,30 inainte de culcare mananca ciorbita/supa
la 16.00 - branza cu banana, pilaf, tocanita sau ce se mai gaseste sau el pofteste...
pe la 19 mai mananca o portie de lapte sau un compot sau ceva usurel
la culcare, pe la 21.30 bea un bibe cu 250-280 ml iaurt.
Intre mese ciuguleste ce vrea.....cat vrea....S-a invatat si cand ii este a manca ceva se duce la frigider, deschide usa si cere....nu pleaca pana nu obtine exact ce isi doreste...ma pune si ridic capacele la toate oalele pana gaseste ce il intereseaza....
Noaptea nu se mai trezeste demult pt mancare...am insa in fiecare noapte un bibe cu ceiut pt orice eventualitate, dacase trezeste si ii este sete...(se intampla mai des vara...)
pupici...ma cheama datoria
alexa si mami spune:
ANNA
sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!!!
sora de Ange! btw, de Oana ce mai stii? nu a mai scris de multicel:(
Nocom spune:
Felictari nerantula pentru nasterea Cezarei!!!!!
ma bucur ca totul a decurs bine si e sanatoasa si frumoasa!!! Iti doresc zile si nopti linistite, un fratior mai mare intelegator si iubitor pentru Cezara, iar tie putere sa poti face fata programului din primele luni
Te pup cu mult drag!!!! 
Astazi am masurat-o pe Daria, avem 87 cm si 11.5 kg, habar nu am de ce nu creste si nu ia in greutate caci de mancat mananca orice si destul de bine!! Asa i-o fi felul?!?!
habar n-am....
La Multi Ani, SURIOARA DE ANGE!!!!!!

JulyMorning spune:
Felicitari, Nerantula!! Sa-ti traiasca Cezara, sa fiti amandoua sanatoase si sa va bucurati de familia voastra!
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
37+