Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (312)
Raspunsuri - Pagina 16
luminita2008 spune:
dya, nici hunii nu sunt mari mancaciosi, mai ales in ultima perioada. Edi cel putin e in greva foamei de luni. papa 5-6 lingurite/masa si cam atat.
program:
08.00 - mic dejun: lapte cu cereale/biscuiti, approx 200gr
11.30 - gustare: iaurt
15-16 - pranz: un singur fel de mancare, estimez 300gr
18.30 - gustare: fructe
20.30-21 - peste cu legume/fructe/cereale. uneori papa 2 feluri, tot vreo 300gr sa zic.
lapte nu vor dimineata si seara, daca le fac numai vreo 60ml vor. in schimb se revanseaza noaptea, 300ml-350ml, in 2 treziri de fiecare.
hunii inca nu mananca bucati, tot la lingurita si pasat sau prin razatoare, cel mult.
intre mese ceai, apa, biscuiti, fructe nu vor decat rar si numai Edi
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:

ai mei huni au facut candida, au limbutele incarcate rau
. se pare ca-i de la antibiotic si probabil e contagioasa, doar Robi a luat antibiotic ptr otita, insa si Edi are candida. ORL-ista ne-a dat tratament cu glicerina boraxata. e de ajuns? voi ce stiti?
mimihoo, parca voi v-ati confruntat cu asta mai demult...
inca n-am vb cu pediatrul...
Edi si
Robi - 26.09.2008
Mimihoo spune:
lumi, gand la gand cu bucurie
am intrat sa vaz ce mai faceti si ce sa vezi, ai nevoie sa-ti raspund 
Sofia a facut candida intestinala si i-a trecut mancand iaurt si enterolactis plic 7 zile. Pentru cea bucala nu stiu ce sa-ti spun dar parca o alta mamica s-a lovit de "minunea" asta foarte dureroasa dar nu mai stiu remediul. Suna-l totusi pe dr. poate stie remediul medicamentos sa nu se mai chinuie cu usturimea.
Despre noi, suntem bine. Sofia merge excelent cu Coughend. La gradinita e foarte bine, de astazi merge cu microbuzul si nu a comentat deloc. Eu am inceput de astazi serviciul, e cam liniste dar inca ESTE ceea ce este important.
A, era sa uit. Vreau sa-i fac Prevenar. Ati facut la pui? vreun comentariu contra-vaccinului aveti? 
Sanatate multa, multa la toti!
Mai citesc din urma si revin
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
nikolici spune:
dya K papa cam asa:
dimi: croissant, sau cereale, sau, o felie doua de paine cu dulceata, sau cu almette sau biscuiti cu laptic.
pranz: de obicei ciorba sau supa doar un fel
cina: paste cu branza, tartine cu branzica, cereale cu lapte, mamaligutza cu branzica si smantana...dar nu in cantitati considerabile.
Intre mese: fructe, biscuiti, praji, iaurturi, cioco si alte crontzanele.
cu K2 in 35s si mamica de K1
Mimihoo spune:
oooo, ce veste minunata! Nerantula Felicitari!
Sa fiti sanatoase si sa veniti degraba acasa!
Cezara sa ai o viata frumoasa, plina de noroc si multa-multa sanatate!
si acomodare usoara cu fratele mai mare si scump!
Nerantula, refacere usoara si lapte-lapte pentru 2!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
andy_galro spune:
lumi glicerina boraxata este buna dar daca este cu nistatin sau cu stamicina este si mai eficienta.
si sa le treaca repede hunisorilor!!!
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo lumi, gand la gand cu bucurie am intrat sa vaz ce mai faceti si ce sa vezi, ai nevoie sa-ti raspund ![]() Sofia a facut candida intestinala si i-a trecut mancand iaurt si enterolactis plic 7 zile. Pentru cea bucala nu stiu ce sa-ti spun dar parca o alta mamica s-a lovit de "minunea" asta foarte dureroasa dar nu mai stiu remediul. Suna-l totusi pe dr. poate stie remediul medicamentos sa nu se mai chinuie cu usturimea. Despre noi, suntem bine. Sofia merge excelent cu Coughend. La gradinita e foarte bine, de astazi merge cu microbuzul si nu a comentat deloc. Eu am inceput de astazi serviciul, e cam liniste dar inca ESTE ceea ce este important. A, era sa uit. Vreau sa-i fac Prevenar. Ati facut la pui? vreun comentariu contra-vaccinului aveti? ![]() Sanatate multa, multa la toti! Mai citesc din urma si revin Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |

ma bucur mult ca sunteti ok si merci tare pentru raspuns!
ai mei au candida, dar nu e dureroasa, ceea ce au avut alti puiuti aici pe forum si despre care s-a vorbit relativ recent e stomatita si herpangina (Daria de nocom si respectiv falkone de feli au avut). slava domnului, pare sa nu-i doara/jeneze in niciun fel. ce-i drept Edi nu prea papa bine, dar sigur nu-l doare, ca l-am testat
merci mult oricum, o sa vb sigur cu dr cand plec de la job!
pupici
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
andy_g

, merci mult, verific cand ajung acasa. sotul l-a dus azi la medic si tot el a fost responsabil cu medicamentele de dupa.... ce aiurea ma simt sa nu mai am eu controlul asupra acestor lucruri!![]()
mimihoo, in plus, noi nu avem voie sa mancam deloc lapte si derivate o saptamana.... nu stiu ce o sa ma fac cu ei noaptea, sa zicem ca mesele de peste zi le inlocuiesc eu cu ceva - sunt curioasa cum o sa le placa mancarea la borcanele, ca ei nu erau fani - insa sa le dau ceai noaptea o sa fie un chin pentru ei.... in ultima instanta, dr ORL-ist (tot dna. Voda la care ati mers si voi) a spus sa le dau lapte, daca altfel plang, insa pe cat posibil sa evit...
Edi si
Robi - 26.09.2008
felicic76 spune:
OhOhO, NERANTULA, FELICITARI!!!!!!!!!! SA VA TRAIASCA FETITA SI SA FITI FERICITI !!!!!!!!!!!
La multi ani boboceilor ce au mai implinit un an 

lumi: parerea mea este de glicerina cu nistatin si puf-uri de tantuum verde (zice mamica unui pui ce a avut herpangina si stomatita
)
noi nu ne bagam la capitolul mancare, deloc, eu sunt nebuna odiseei care ia castronul de chiftele, snitele sau cartofi din fata lui fi-su, mai nou si strugurii... Bey, intra in casa mancat de seara la 19, se aseaza pe scaun la masa din bucatarie si incepe sa-si traga in fata tot ce-i bun-mirositor de mancare
(eu reusesc sa incropesc cina pana atunci, cina pentru sot in primul rand).... pe bune ca io m-am speriat de apetitul lui
Vine ta-su seara pe la 19,30-20 care-si face un sandwich la botul calului, il imparte cu fi-su: branza cu rosii, cascaval, pate, muschi file...Io zbier ca nebuna: nu-i mai daaaaa!!! Ei n-au nici o treaba, halesc.... Apoi punem masa si am inceput sa-i fac si la pitic cate ceva mai usor, degeaba, el se aseaza la masa si vrea friptane si cartofi prajiti

Sa va mai zic ca ma pacaleste de doua biberoane de lapte pe seara? Se da lovit dupa baie pe la 21,30 ca s-ar culca, il bea linistit in intuneric si semiadormit, apoi se scola fresh, bantuie prin casa cu masinile pwe care le urca pe mobila si pereti si ca sa-l culc pe la 23,30 ii mai dau unul

N-are sens sa va scriu meniul lui, ideea este ca el se aseaza la masa cu toata lumea si mananca cu toata lumea![]()
mimihoo: noi am facut PREVENAR in doua doze, nici o reactie adversa si sunt multumita la modul ca nu am dezvoltat nicio traznaie din cele pe care le previne...
luminita2008 spune:
feli, merci mult!
am vb si cu dr pediatru si asa zice si el, sper sa treaca repede, vad ca e o forma mai usoara totusi, doar Edi e ceva mai reticent la mancare.
wow, dar chiar ca are Vlad un apetit!! eu zic sa nu-ti faci griji, la cat de energic zici ca este.
Edi si
Robi - 26.09.2008