Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (312)
Raspunsuri - Pagina 13
Monyca.C spune:
FELICITARI NERANTULA !!!!!!!!! 

MA BUCUR DIN SUFLET PENTRU VOI !!!
Abia astept s-o vad pe Cezara...
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Mesaj de la Babytza, NE cere ajutorul urgent: "Itreba fetele pe forum ce remediu naturist sau homeopat este pentru oxiuri.Imi trimite o prietena pachet sambata si sa o trimit sa imi ia.Oare ii face rau laptisorul de matca daca inca nu a scapata de viermisori, ca soacra mea imi zice ca dc inca mai are viermisori, laptisorul asta ii cam hraneste si de aia nu sacpama de ei cu toate medicamentele" cu K2 in 35s si mamica de K1 |
Eu stiu ca pentru viermisori, cel mai bun si cel mai bun este usturoiul, cu peste, dovlecei, cartofi prajiti, carne.... Dupa usturoi, mai sunt semintele de dovleac, iarasi eficiente.
Stiu ca mai este si o tinctura de usturoi dar nu stiu exact cum se prepara. In timpul tratamantului, interzis la dulciuri.
_giulianna_ spune:
Nerantula, felicitari! 
Refacere usoara, lapte din belsug si acomodare usoara in 4!!!
luminita2008 spune:
ptr oxiuri e bun si Nikvorm. si eu stiu ca laptele nu ajuta, ptr ca ii hraneste.
si ce zice giuli e f ok ref usturoi.
giuli, tu esti ok? ce face Edi? cum e la cresa?
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:

Robert Matei, pui de Aurrora! 

Sa fii sanatos si fericit!
Edi si
Robi - 26.09.2008
luminita2008 spune:
nocom
, ce faci? te-ai intors la munca? hai spune tot, cum e???
Edi si
Robi - 26.09.2008
Muuh spune:
Felicitari Nerantula!!! Bine ai venit Cezara.
Si eu stiu de Nikvorm, mai sunt Giardinophyt si Helmiflores dar sunt nasoale la gust si nu stiu daca reuseste sa il dea copiilor.
alexa si mami spune:
wow, Nerantula felicitari! refacere rapida. Cezara bine ai venit!
pt fratiorul cel mare:D abia astept sa vad pozici cu printesa.
claudinna spune:
Robert Matei
nikolici, noi am scapat de giardia tot cu Nikvorm si scrie ca e si pt oxiuri
l-am luat de la Farmacia Tei (dupa ce am cautat sa gasim cat mai ieftin, ca e cam scumpicel de fel) si am facut tratament toata familia, deci am dat ceva banuti
nu stiu la oxiuri daca e cazul sa faca toti tramanet, insa dupa parerea mea e ff bun. inainte mai luasem Sandigest, dar fara niciun rezultat
sanatate sa le transmiti!!
Bine ai venit pe lume, Cezara
Felicitari, Nerantula!
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 giuli, tu esti ok? ce face Edi? cum e la cresa? Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
Lumi, multumim de intrebare. Suntem bine amandoi, eu cu munca, el la cresa. S-a reacomodat super bine, mananca tot, se mira educatoarele de el. Mananca tot, inclusiv tartina de dimineata, el care sa nu vada nimic pe paine. Lapte din cana nu bea niciodata acasa, l-am vazut cu ochii mei cum bea la cresa. Am intrebat astazi daca mananca la pranz. Mi-a raspuns o educatoare ca nu numai ca mananca tot, dar vrea sa manunce numai singur, nu vrea ajutor.
A invatat si o poezie care suna cam asa dog-ba-do-ba-bo si mai multe asocieri de litere, de fiecare data altele :)) dar si un cantecel (care e mereu acelasi si e teeee-teeee-tee-teeee si o tine asa pana ii zic sa se opreasca.
Spune si face la olita din proprie initiativa, eu nu l-am pus pana nu mi-a zis el ca vrea. Ii place foarte mult sa faca pipi din picioare, nu sta jos decat la kk.
Nu vorbeste decat foarte putin, nu leaga doua cuvinte. Cam atat :)
Pupici!

cu K2 in 35s si mamica de K1