Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (312)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

felicitari Nerantula. refacere usoara si sa creasca mare si frumoasa bebelina.. abia astept veste despre reactia lui Gruia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

wwwoooooooaaawww ce veste minunata FELICITARI NERANTULA!! SA CREASCA BB-LINA MARE SI FRUMOASA SI SA AI MUUULTA LAPTIC SI REFACERE RAPIDA dar nu cumva mai erau vre-o 2 sapt. sauu.....sunt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

FELICITARI NERANTULA!!!sA ITI TRAIASCA BEBELINA SI SA AVETI O VIATA MINUNATA IN 4!!!

Xor ai PM.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Bine ai venit pe lume Cezara!!!

Felicitari mamico

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Felicitari Nerantula!!!
Bine-ai venit pe lume Cezara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Bine ai venit pe lume Cezara!!!Sa fii sanatoasa, bucuroasa, norocoasa !!!
Felicitari Florina!!!!

cu K2 in 35s si mamica de K1

Mergi la inceput

Mesaj de la Babytza, NE cere ajutorul urgent:

"Itreba fetele pe forum ce remediu naturist sau homeopat este pentru oxiuri.Imi trimite o prietena pachet sambata si sa o trimit sa imi ia.Oare ii face rau laptisorul de matca daca inca nu a scapata de viermisori, ca soacra mea imi zice ca dc inca mai are viermisori, laptisorul asta ii cam hraneste si de aia nu sacpama de ei cu toate medicamentele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

ooo FELICITARI DE 2X MAMICA NERANTULA!! SA FITI SANATOASE SI INCONJURATE NUMAI DE BINE!!
BINE AI VENIT PE LUME, CEZARA!!!
Dya - PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Eeeeee Cezara s-a grabit sa-si cunoasca fratiorul!!!

Felicitari Nerantula!!!!!
Sa-si traiasca printesa si tie mult laptic iti doresc!!!!

Mergi la inceput

Citat de la odisee:
"Am vorbit cu Nerantula,de fapt..m-a sunat ea ca sa-i mai distrag atentia de la durerile de dupa
Sigur ne pove ea mai multe cand se intoarce acasa,dar in mare,evenimentele s-au derulat asa:

-Aseara a fost la consultatie la CMU,la dr.ei,i-a spus ca are colul lung si inchis..nici taina de nastere.
-De dimi,in jur de 8.30,s-a trezit,i-a dat lapticul lui Gruia si a simtit niste dureri ciudate,cu senzatia de a merge la buda,dureri ce n-aveau de gand sa se lase Abia a apucat sa-si termine gentuta,sa-si spele dintii..nici vb de dus si-au plecat la spital.
-Cum la ora aia se merge bara la bara in Bucuresti si Flori simtea ca o sa nasca in masina,au chemat ambulanta,au mers la spital,acolo au constatat ca au uitat portofelul si analizele in masina,deci nu avea niciun act la ea..
-Pana a ajuns in sala de nasteri avea dilatatie 7-8,apoi in cateva min.a ajuns la dilatatie maxima!
Spune ca durerile au avut o intensitate naucitoare,dar se bucura au fost in timp scurt,ca tare ii era teama sa nu-i fie ca la Gruia.
Era putin ingrijorata ca lichidul a fost un pic verzui,i-au recoltat Cezarei sange si exudat pt.analize,pe ea o monitorizeaza atent,dar in mare-Cezara e o frumusete de pui,a papat si laptic,iar ea e fericita!!

Doamne-ajuta,sa fie totul bine si sa mearga casa sanatoase,amandoua!"

Mergi la inceput