Sept-Oct '10 !! Bravo Moshulik! (173)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Aoleu,nu va stresati,va rog eu!! Nu se intampla nimic..Cel mult..nasc un copilas

Kris,donna! Kris,cum sa ma supar?! Nici vorba! Chiar ma amuzam singura-cred ca sunt in pretravaliu de cateva luni,plus pierderea de LA de sapt trecuta,col intredeschis..dar rezist eroic!Pana Vineri cand am programarea,nu nasc! Plus ca m-a setat chichi sa repet intr-una-nasc doar cand trebuie,doar programat,doar cu invitatie

donna,mi se pare mult Dopegyt din prima,asa..Si e adevarat,se ia numai cu controlul tensiunii.Ti-as recomanda un tensiometru pt.brat..La cardiolog nu te-a trimis?Sanatate muulta!

chichi,trateaza viroza aia bine,ca n-am de gand sa vin la tine cu batista bebelusului dupa mine

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79
vezi ca suntem hormonale

Donna 38+ cu Tudor Gabriel

AMR 13 zile Doamne ajuta!

Donna, ca bine zici, eu am o stare nervoasa de dimineata. L-am rugat pe Andy sa ma lasa in pace, ca imediat gasesc motive sa ma enervez.

Kristina 38+ cu Tessa May . Tic-tac, tic-tac AMR 14z . K+A=T

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela
Kris,donna! Kris,cum sa ma supar?! Nici vorba! Chiar ma amuzam singura-cred ca sunt in pretravaliu de cateva luni,plus pierderea de LA de sapt trecuta,col intredeschis..dar rezist eroic!Pana Vineri cand am programarea,nu nasc! Plus ca m-a setat chichi sa repet intr-una-nasc doar cand trebuie,doar programat,doar cu invitatie

Ups, ce de probleme ai avut si tu: contractii, col deschis, lichid pierdut, tensiune, offf.
"doar cand trebuie,doar programat,doar cu invitatie"! da?
Si, fetele, fara galerie, ca nu-i dam inca verde, nici invitatie.
Zozela curaj!
Doamne ajuta sa stea Maria in culcus pana la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:

donna,mi se pare mult Dopegyt din prima,asa..Si e adevarat,se ia numai cu controlul tensiunii.Ti-as recomanda un tensiometru pt.brat..La cardiolog nu te-a trimis?Sanatate muulta!

Nu-s eu, doamna! Botoselu' e cu Dopegyt... Eu am alte bube (in momentul asta toate contractiile BH din lume! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

n-am aer! nu pot sa respir! saracu' bebe o sa devina claustrofob de la atatea contractii! incerc sa ma cocot intre cateva perne, poate gasesc o pozitie decenta sa mai dorm nitel

Mergi la inceput

Citat:
in momentul asta toate contractiile BH din lume! )

N-as vrea sa te contrazic dar jumatate sunt ale mele.
Suntem tot pe acolo cu varsta sarcinii. Asa sa fie normal?

Mergi la inceput

Citat:

n-am aer! nu pot sa respir! saracu' bebe o sa devina claustrofob de la atatea contractii! incerc sa ma cocot intre cateva perne, poate gasesc o pozitie decenta sa mai dorm nitel

Respira hi-hi, huuu, dar nu impinge inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Moshulik - felicitari sa fii sanatoasa, sa ai recuperare rapida, si copil cuminte si papacios!

donna - stai cuminte si linistita...
Zoze - fata draga ne dai emotii pe ici! - sus fuga cocotat in vf de pat si lasa cupilu sa vina: la termen, la cerere, etc...stii tu!

chichiuta - sanatate multa - si eu am trecut prin ea.. la mine chiar a reactionat la tuica fiarta cu piper si miere... asa ca .. daca nu ti-e prea .. scarba .. baga una mica!

botosel - ai grija cu tensiunea - si mie mi se pare mult 3 dopegyt pe zi - eu zic sa iei legatura si cu dr. de fam sau cu un cardiolog...

tanamera - parca marti schimbai semnaturica sau te confund cu pianna?? apropo ea ce o mai face? si bebecris .. a dat vreu semn la apelul vostru?

kat -

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
Nu-s eu, doamna! Botoselu' e cu Dopegyt... Eu am alte bube (in momentul asta toate contractiile BH din lume! )

si blonda pe deasupra!!Iertare!

Kris! Curaj gaina,ca te tai!! Asta-s eu! Una peste alta,abia astept sa o tin in brate si s-o musc zdravan de curut,sa ma razbun

donna,sezi bland! Deschide geamul sa intre aer!Hai ca mai e putin!

pati,chiar sunt in varf de pat,inconjurata de perini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:

Stati asa,nu scoateti nimic,pt ca de la ultima durere ciudata au trecut vreo 30 min cred..si nimic..Va tin la curent!

M,la mine si afara e tot leopardu'

Revin.Acum stau la panda si vreau sa-mi gasesc pozitie comoda
multi

te-a facut pe verticala? tu acu iei vreun antibiotic ceva sau te-a lasat asa cu LA pierdut fara sa iei nic? si ca ma tot intrebai cum fuse in the noapte am stat si nitel mai mult pe buda

donna da baga mama niste no-spa, inclusiv de 80 poti lua. nu sta asa. si respira calumea ca sa ajunga oxigen la bebe. stiu ca tendinta e sa te "constipi" si sa iti tii respiratia cand ai de astea da respira, oki?

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput