Sept-Oct '10 !! Bravo Moshulik! (173)
Raspunsuri - Pagina 17
chichiutza spune:
Cami81 felicitari pentru semnaturica! Si la tine mai e putin!
La multi multi ani Andreea!

Cristina
Toma Andrei 38+
AMR 3z
Clabuc spune:
Multumesc Eveline! Poate ajung sa le cer eu alora sa-mi faca clisma
; ce ma preocupa si pe mine, in loc sa imi fac griji cu alte "dureri", dar cred ca incerc singura sa-mi iau gandul de la astea. Ma bucur ca i-a trecut fetitei tale raceala; ma astept si eu sa vina Clarinda cu o raceala de la gradi, dar poate mai tarziu. 
Stiu ca am mai intrebat de vreo 2 ori, dar chiar mi se pare ciudat ca nu mai avem niciun semn de viata de la bebecris. A fost in vreo disputa cu cineva si s-a suparat si n-a mai intrat sau are vreo problema. Stiu ca ea intra destul de des si regulat.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
38+ AMR 1
Poza preferata Clarinda
eveline spune:
Multumesc fetelor de urarile la adresa Biancai 
CLABUC - eu sper sa nu capete nicio raceala Clarinda!
CAMY - felicitari!
38+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
zozela spune:
'neata!
Crina
Abia astept primavara,sa colindam parcul in 3![]()
Lora,ma bucur ca fu cuminte puiuta la crestinare si ca v-ati simtit bine!Abia astept sa vad pozicile
La sub.alaptare vs formula,nu-mi pot da cu parerea,pt ca eu sunt pro alaptare cu tot sufletul,si nu pentru ca e o moda,ci pentru ca asa legatura intre mine si copil nu s-a legat nici cat l-am tinut in pantec.Pentru mine,experienta a fost sublima si abia astept sa o repet!
Cat despre beneficii..Nu stiu daca are vreo legatura cu alaptarea,dar inafara de 2 raceli si-o enterocolita,nu am avut nicio problema cu Mihai.Iar in enterocolita,daca nu il alaptam,chiar nu stiu cum o scoteam la capat,pt.ca laptele ala HN e oribil la gust,unii copii refuza ceaiul de menta..dar asa..tzatza la discretie si reparare rapida!
Din pacate ,poate, pt mine si chinul meu de a dobandi lapte-n sani,nu am pic de respect si incredere pt. laptele praf,iar acum,cu scandalurile cu continutul de aluminiu si bucatile de plastic gasite prin cutiile de LP pt prematuri..

Dar asta-i doar ceea ce simt eu si nimic si nimeni nu m-ar putea convinge,dupa mai bine de 2 ani de alaptat, ca gresesc,la fel cum nici eu nu incerc sa le rastorn altora convingerile,ci doar sfatuiesc acolo unde e dorinta.

chichi,cand mergi la dr.?? Pumnii straansi!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
Alecsa_L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline ALECSA, te rog eu mult, nu te mai stresa cu sonda aia. Pana la urma conteaza si ce "mana" are asistenta care ti-o monteaza. La cezariana pe care am facut-o eu data trecuta, cand m-a anuntat ca-mi pune sonda, m-am incordat ca un arici, asteptandu-ma la nu stiu ce nenorocire. Vreau sa spun ca nici nu m-a durut, nici nu m-a usturat...a fost mai mult ca o jena, insa nu cine stie ce... si dureaza efectiv cateva secunde. Parca m-a usturat insa foarte putin cand mi-a scos-o (insa tot cateva secunde). Asta e cea mai mica problema pe care poti sa o ai in cazul unei cezariene...hai, fruntea sus, chiar nu doare, crede-ma pe cuvant . 38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
Multumesc mult pentru raspuns Eveline.
. Deja parca am mai mult curaj. Alecsa_L,
37+ ,
alynta27 spune:
La multi ani Andreea!
Eu nu m-am stresat nici nu ma streses cu alaptatul! Daca bebele mananca si dupa aia e linistit, doarme inseamna ca se satura si nu-mi fac griji! Nici un copil nu a mancat lapte praf si au luat foarte bine in greutate, erau chiar mai mari decat statisticile! ![]()
Lora felicitari pentru botez!
Office bravo pentru cresterea frumoasa in greutate!
Crina
-ci tie si Veronicai(fain nume!)!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
botosel452 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Iata ca incepe o noua saptamana si va urez sa fie o saptamana cu cat mai putine contractii (decat pt cine vrea
) si drumuri rare la toaleta, in timpul noptii
Valentina
38+ 
georgescu oana spune:
Alina Clau teoretic 10 oct dar dr mi-a spus ca sigur nu ma prind 40 de saptamani , tu cum te simti, pregatita?
Be One, ce poveste si ce bebe puternic ai ,
Kat esti o sursa inepuizabila de informatii utile , multumim 
Mai3 mai ai placinte ??
Fetelor aseara m-am rasfatat , am iesit la terasa si am mancat un pastrav cu usturoi
de am duhnit toata noaptea, cum pot sa nasc linistita
![]()
Cum stati voi cu visele ca eu numai ciudatenii am toata noaptea , aseara nascusem fara sa stiu si dupa nastere ma duceam la plimbare cu fii-mea prin zapada 
Office felicitari pentru prima luna de viata , multe inainte

Lora felicitari pentru botez !!Sa va traiasca crestina!
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 37s +
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi zoze atata timp cat vine si surioara io zic ca cheloidu' ala nu te impiedica sa fii sexy mama apropos de asta: cand am fost acu la scos firu' tati zicea ca e cam mare cicatricea mea. dr ca nu, ca e la fel, ca e pe aceeasi linie, etc. la care tati senin - bine, nici nu stiu de fapt prea bine cum arata inainte ca noi ne privim ochi in ochi ![]() ----- Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Foarte tare replica sotului

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 37s +
Martie-Aprilie

roza si fluturas dragalas