Sept-Oct '10 !! Bravo Moshulik! (173)
Raspunsuri - Pagina 16
tanamera spune:
Neata!
Lora multumim pentru micul dejun
si felicitari pentru crestinarea Adelinei
.
Office felicitari pentru prima aniversare
,unde e poza cu tortul
?
Eu sunt trezita de la 6 dupa o noapte cu 4 drumuri la baie
.
Anna te asteptam azi cu vesti bune de la medic,scrise de acasa
.
O zi frumoasa!
36+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor
imi e tare dor de voi, dar din pacate scumpa mea fetita imi ocupa tot timpul si nu prea am timp sa intru.
Suntem bine, papam exclusiv la san, dar de vreo doua zile suntem tare mataita noaptea. Am rezistat eroic si o culc tot la ea in patut, chiar daca ma ridic de multe ori noaptea sa o mangai pe burtica.
Am luat in greutate vreo 300g pana acum, iar mami a dat jos vreo 9 kg.
Felicitari tuturor mamicilor pentru bebei!
Va pupam dulce!
Mami de VERONICA ELENA 14.09.2010
crina
cu VERONICA ELENA
Alecsa_L spune:
Buna dimineata fetele! Ce putine am mai ramas...
. Majoritatea deja au
acum. Offfff, eu inca mai am de asteptat pana pe 6 octombrie, dar imi este asa o frica.

Multumesc mult Maitreyi si Camisv pentru informatiile legate de sonda, eu o sa nasc prin cezariana la Filantropia, nu stiu cum o fi procedura acolo, sper sa-mi introduca sonda dupa ce ma anesteziaza.
.
. Presupun ca daca o introduc inainte, ustura destul de rau...offff. Daca ma mai ajuta cineva cu info despre sonda...
.
Va pup, o zi frumoasa cu soare,

.
Alecsa_L,
37+ , 
chichiutza spune:
Buna dimineata si e la noi! Oricum, recunosc, dupa doparea de ieri, e ceva mai buna! Mai am oricum de lucrat la virusake asta dar macar nu-mi mai vine sa ma dau cu capu' de pereti!
Felicitari Moshulik!!! Nici eu n-am apucat ieri sa urez bun venit Mariei Alexandra! Sa cresteti mari si sanatoase!
In rest vad ca dezbateti tot felul de chestii, liste, alaptari, lapte praf, tot e bine! 
Cristina
Toma Andrei 38+
AMR 4z
chichiutza spune:
Lora!
Si noi asteptam cu interes pozitele de la primul botez al odiseei!
Crinuta bine ai venit pe la noi! ma bucur tare ca sunteti bine, si ca bebelina creste mare! Multi multi
Cristina
Toma Andrei 38+
AMR 3z
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Lora! Si noi asteptam cu interes pozitele de la primul botez al odiseei!![]() Crinuta bine ai venit pe la noi! ma bucur tare ca sunteti bine, si ca bebelina creste mare! Multi multi ![]() Cristina Toma Andrei 38+AMR 3z |
Si noi te pupam dulce.
Mami de VERONICA ELENA 14.09.2010
crina
cu VERONICA ELENA
Clabuc spune:
Nerantula, multumesc pentru raspuns. M-am mai linistit, daca e vorba de un furtunas cu apa calduta, nu poate fi atat de rau. Oricum, la cat de dureroase sunt contractiile din timpul travaliului, cred ca nici n-o sa simt procedura asta cu clisma. Nici nu-mi aduc aminte cand mi-au pus branula cu oxitocina si eu ma sperii rau de ace. Am niste emotii ...
Lora, felicitari pentru marele eveniment. Cred ca te simti atat de implinita cu cele 2 fetite minunate!!! O sa ma uit la poze imediat. 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
38+ AMR 1
Poza preferata Clarinda
eveline spune:
ALECSA, te rog eu mult, nu te mai stresa cu sonda aia. Pana la urma conteaza si ce "mana" are asistenta care ti-o monteaza. La cezariana pe care am facut-o eu data trecuta, cand m-a anuntat ca-mi pune sonda, m-am incordat ca un arici, asteptandu-ma la nu stiu ce nenorocire. Vreau sa spun ca nici nu m-a durut, nici nu m-a usturat...a fost mai mult ca o jena, insa nu cine stie ce... si dureaza efectiv cateva secunde. Parca m-a usturat insa foarte putin cand mi-a scos-o (insa tot cateva secunde). Asta e cea mai mica problema pe care poti sa o ai in cazul unei cezariene...hai, fruntea sus, chiar nu doare, crede-ma pe cuvant
.
38+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
eveline spune:
CLABUC - nu vreau sa ma consideri vreo ciudata, insa mie chiar mi-a placut cand mi-a facut clisma.... ma rog, senzatia de dupa, mai bine zis. Daca treci peste jena ca-ti baga cineva ceva in f..., dupa aceea e super. Vorba Nerantulei, te tii cat poti si cand nu mai poti te duci pe "tron" si lasi linistita sa faca gravitatia toata treaba... ![]()
38+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca