Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna proaspete mamici! dau si eu buzna pe la voi, din curiozitatea neuronilor ramasi activi, fiind iar insarcinata!
am vazut poze! superbe sa fiti toti si toate sanatosi si frumosi, dar si foarte papaciosi!

va rog sa cititisi urmatoarele randuri deoarece am fost montata de Alin (sotul meu scump) sa fac o mica reclama a familiei noastre! ne ocupam cu organizari de evenimente, zile de nastere, petreceri prvate, petreceri tematice, nunti, botezuri, petreceri corporate..ne mandrim cu calitatea si profesionalismul nostru! scuze daca deranjez pe cineva cu acest mesaj..insa daca aveti un eveniment in vietile voatre este bine sa fie pregatit si amintit cum se cuvine, Alin este deasemenea fotograf profesionist! astept mesaje pe PM

va cu mult drag!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 10+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Salutare mamici de definasi,

abia am reusit sa recuperez ce ati scris, ca am avut un week-end destul de ocupat. Ieri l-am lasat pe Victor doar cu tati mai bine de o jumatate de zi ca am fost "sa fac curatenie in Romania" Am avut ceva emotii, dar imi propusesem sa iau parte la actiunea asta de luni de zile, de cand a inceput sa fie promovata.
Baietii s-au descurcat bine amandoi, bb a fost cuminte, a papat si a dormit si tati a fost tare mandru, iar eu multumita ca mi-am facut hatarul Oricum, te apuca plansul sa vezi cate gunoaie ascund padurile de pe langa orase, s-au strans ieri zeci de mii de saci doar in cateva ore.
Azi sunt necajita ca nu prea mananca puiul meu, adica suge de 2-3 ori si intoarce capul si lasa sanul din gura, iar eu tot insist. In plus a si avut scaun la fiecare masa, el care in ultimul timp face kk maxim o data pe zi. Sa fie o reactie adversa la vaccin? Daca aveti idee, va rog sa-mi spuneti.
Mi-e teama sa nu fie rosu in gat. Am incercat eu sa ma uit dar n-am reusit, iar febra nu are. Aveti idee ce alte simptome exista la rosul in gat, sa pot sa-mi dau seama?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Mirela felicitari pentru baietei...vazut burtica frumoasa

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Mirela felicitari pentru baietei...vazut burtica frumoasa

Noi 2...si Matei

+22 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

O sa ziceti ca sunt nebuna ...dar acu' am alta problema: praful!!! care ma scoate din minti

sterg praful de 2-3 ori pe saptamana si in ziua urmatoare deja nici nu se vede...daca cumva trec 3-4 zile asa arata rafturile de zici ca nu a mai facut nimeni curat de o luna...parca mai demult nu era asa...iar acum de fapt ma enerveaza cand vad praf in jurul patutului
voi aveti problema asta...
ma gandeam, oare un purificator de aer nu m-ar ajuta? mama rade de mine si imi zice sa ma mut langa padure

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna seara!

Baby, pompa Primii Pasi electrica, 120 Ron de la ei din magazin, ieftin si bun, adica cea mai iftina pompa electrica.

Eurespal eu ii dadeam baiatului 2ml de 2 pe zi, dar la recomandarea pediatrului, pana ajungi la dr. subscriu recomandarea racusorului. Sanatate multa!

Ilinca, jos palaria!Ti-ai facut si timp pt o cauza, care zic eu, nobila!

Rosu in gat stiu ca de regula, cu temperatura, dificultati la inghitit, voma, dar la copii, la sugari nu stiu. Sanatate multa!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Salutare mamici de definasi,

abia am reusit sa recuperez ce ati scris, ca am avut un week-end destul de ocupat. Ieri l-am lasat pe Victor doar cu tati mai bine de o jumatate de zi ca am fost "sa fac curatenie in Romania" Am avut ceva emotii, dar imi propusesem sa iau parte la actiunea asta de luni de zile, de cand a inceput sa fie promovata.
Baietii s-au descurcat bine amandoi, bb a fost cuminte, a papat si a dormit si tati a fost tare mandru, iar eu multumita ca mi-am facut hatarul Oricum, te apuca plansul sa vezi cate gunoaie ascund padurile de pe langa orase, s-au strans ieri zeci de mii de saci doar in cateva ore.
Azi sunt necajita ca nu prea mananca puiul meu, adica suge de 2-3 ori si intoarce capul si lasa sanul din gura, iar eu tot insist. In plus a si avut scaun la fiecare masa, el care in ultimul timp face kk maxim o data pe zi. Sa fie o reactie adversa la vaccin? Daca aveti idee, va rog sa-mi spuneti.
Mi-e teama sa nu fie rosu in gat. Am incercat eu sa ma uit dar n-am reusit, iar febra nu are. Aveti idee ce alte simptome exista la rosul in gat, sa pot sa-mi dau seama?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

salutare delfinariu!

al meu a avut rosu in gat dar a facut febra(37.9), multi muci si o tuse seaca.
legat de scaun daca nu e diaree nu cred ca ai motive de ingrijorare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

In aceasta dimi gagiul a papat 160 -de la un san - si am mai scos io 200 cu pompa din amandoi . Pacat ca nu ma tine pe timpul zilei, dar oricum, sunt mandra de productia mea

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

hai maaaaaa....nu ne face sa ne bagam sub scaun.... te invidiez...

apropo de durerile de fiere, am slabit 2 kg in sapt asta...din cauza lor...si inca nu m-au lasat de tot...nu prea am putut manca, nici licide n-am bagat prea multe...offfffff...

zici ca berea face rau? ca am bagat cate 1 pe zi...inainte de a ma apuca criza...

si galaforul da dureri de stomac???? hmmmmm...io sincer nu mai stiu ce ma doare...da ma doare...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

am "colectionat" si eu pampersii dintr-o zi si, scazand 10 gr de fiecare, tot au ramas 960 g!!! nu e mult?! 180 g x 5 ori scrie pe cutia de lapte praf ca ar papa un bb intre 3-6 luni, adica 900... si de unde sa am eu atata laptic? normal ca-s in criza si tre sa intru la completari si stimulante... dar de aseara pana azi suntem doar pe lm, am inceput "tratamentul" cu vreo 5 pastile deodata : galafor, mami, spirulina, calciu+D3 si ceai din nou...

anca, uite pozele de care ziceam cu isa de-aici si pe-aici, dar si in brate sau in leagan sta ridicata...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

care-i treaba cu pampersii??

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

si cateva pozici noi...ca tot am lipsit de pe aici...

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Septembrie2010#5521259400985992834

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput