Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
sa va cer o parere,nu stiu daca v-am mai spus.Alor mei li s-au facut 2 vaccinuri TBC,DIN GRESEALA,la 3 zile distanta!!!! long story. Cat de grav ar putea fi pe viitor???

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

offf cum de s-a intamplat?!? imi pare rau nu stiu ce sa spun...mai bine intreaba un neonatolog/pediatru

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si ma dor genunchii de cateva zile ingrozitor, nu stiu ce sa mai fac

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Racusor in afara de greata enorma care o vei avea vesnic cand te vei gandi la ei nu cred ca veti pati nimic. Iar Andrei sigur nu va pati nimic!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Rody uneori cand o sct dupa o ora si ceva se trezeste si incepe sa se agite in carut,si nu ca i-ar fi foame ca nu e ora de masa si chiar daca ii dau suzeta o scuipa si asteapta luata in brate.dupa aia nu mai spune nimic, daca o las in carutz incepe sa planga.

cat am stat acasa si era cald o plimbam in brate prin curte si adoarmea, dupa o puneam in carut si doarmea cate 3 ore,se trezea numai sa pape.ii placea mult acasa statea linistita,era si mai caldut si o puteam tine afara in schimb aici e frig cam tare

Mami de Andra Maria 02.08.2010

chiar vroiam sa va intreb cat stau bebeii vostrii in landou la plimbare?
noi iesim in fiecare zi 2 ore, din care Matei sta/doarme in landou maxim 1 ora iar cealalta ora e in brate la mine...si stam asa amandoi pe banca sau ne dam in leagan in parc

am senzatia ca se plictiseste in landou...nu merge nici cu jucarii...el vrea sa vada in prejur, are capul ca un girofar cand il iau in brate...asa ca sper ca atunci cand trecem la varianta sport sa fie mult mai bine

Mycya vezi ca nu doar Andruta ta face scandal la plimbare...

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Racusor - Si pe mine ma dor genunchii si spatele - am inceput sa iau mai mult calciu, sper sa ajute la ceva. Ce sa faci odata cu lapticul cel bun pentru prunci se duce si calciul nostru pretios. IAr tu ai productie buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ooana, nu stiu care e logica cu cantarirea pampersilor, am presupus si eu ca nu elimina tot ce papa in pampers, mai ramane si la bb, mai transpira... si, totusi, la cantar mi-a iesit 960 g!!! pai cat de mult ar putea papa?! cat sa mai adaug? daca a eliminat deja atata in 24 ore...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Oana - Eva e drept mult mai mica dar sta oricat in landou - am pus cerceaf cu animale (am mai multe si le schimb sa nu se plictiseasca)- ca sa nu vada doar alb, alb toata ziua. In scoica nu sta - ii este frica se crispeaza toata.

Mergi la inceput

Eu cred ca bebele ia tot ce e bun din lapte si restul elimina - de aici logica - dar e drept nu am incercat. Intr-o zi voi incerca sa-i dau numai bibe si sa cantaresc - va zic ce iese - daca coincide ce am bagat cu ce am scos - intrebarea mea era ce faci cu mancare care o are deja in el... sau daca nu face caca in ziua cantaririi, sau nu a facut o zi inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

diana o sa o intreb pe dr de familie, poate iau si eu calciu. ideea e ca eu de o luna jumate nici vitamine nu mai iau

pediatra s-a uitat la mine acum 2 saptamani si a zis ca sunt ok eu, i-a prescris calciu la pitic

pe care apropos i l-am dat gresit prea diluat, ca am uitat ca trebe sa agit sticluta

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Racusor - Mie mi-au prescris si vitamine, calciu, fier, vitamina C ... recunos ca am trisat luam doar vitaminele ca sunt satula de atatea buline ... de 9 luni tot iau ceva zilnic . Practic mi-au zis sa continui ce luam in sarcina + fier si vitamina C. Si asta cu analize bune. Cica se "pierd" multe cu alaptarea. Ai grija si tu ca si tu esti importanta nu numai Andrei!

Mergi la inceput