Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cri - Eu am o pompa avent electrica - e minunata - acum nu stiu cu ce pret se vinde in ro. NU incerci si tu sa stai pe spate si sa il pui pe burtica - e drept nu poti face mare lucru dar macar nu mai te doare spatele.

Imi place mult colectia lor de femei ... of ... cred ca fac o proba cu un pantalon si o bluza si vad cum sunt ... oricum daca trimti inapoi iti dau banii - pierzi doar transportul - dar daca fac comanda la Next Austria poate nu e prea scump ... hm imi trebuie un plan.

Pediatrul zicea ca bebeii alaptati la san tind sa adoarma inainte sa se sature si asta ar fi motivul maraielilor si trezirilor dese.
Eu am ascultat de Racusor si am mai pus-o la san - dupa 80 ml doarme dusa - i-am facut poza cum dormea in cantar era mortala - iar dupa 2 ore urla de foame. Merge la 4 dimineata ca sa se trezeasca iar la 6 sa intram in programul nostru (mese la 4 ore) dar altfel e haos complet.

Pup

Diana, mami de Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Racusor deci pana la urma a sosit si pachetul...e bine ca in final esti multumita!
al meu ajunge in 30

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata! Ieri a fost o zi oribila... Ne-am certat cu sotu, de nu ne-am vorbit, ca doi copii prosti. Iar aseara pe la 8 a fost un accident in fata casei mele, am auzit bubuitura, am crezut ca mi-a palit masina, ca era parcata in fata casei, am iesit afara si era o persoana lovita rau, plina de sange. Am sunat la salvare, dar pana sa vina murise... Doamne, asa m-am speriat! A fost groaznic! Nu am reusit nici sa dorm peste noapte, probabil sin din cauza ca m-am apropiat cam mult de mort, sa vad cine e , si era plin de sange. Era un vecin... I-au venit copiii, jale mare... E al treilea accident anul asta in fata casei mele... Unul s-a intamplat cand eram gravida, m-am speriat si atunci, ca era o masina cu copii, si au cazut in sant. Dar atunci s-a terminat bine, nimeni nu a patit nimic...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Cristina doamne ce intamplare...normal ca i avut o zi nasoala dupa aceea

Ilinca

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

coteasca, da, asa este galactogilul. am inteles ca isi face efectul mai bine daca il bei dupa ce mananci

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana\, stiu ca cea de la Avent electrica e cea mai buna. Io planificvam sa nu utilizez deloc pompa, de asta nu mi-am luat. Acum o iau doar pt stimulare, cateva zile, asa ca vreau sa iau ce e mai ieftin, ca in cazul in care nu o folosesc sa nu imi para rau...

Vlad nu vrea pe burta la mine, cu mine la orizontala. SI asa cand il tin in brate, este ca ma asez pe fotoliu, mai la 45 de grade, si el sta cu burta pe burta mea... Dar face urat, nu ii place daca e treaz... Doar daca doarme... fite de prunci...

Cu tine unde vedem niste poze?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Numai eu nu mai slabesc, si am pus botezul mai tarziu sa apuc si eu sa slabesc, dar degeaba
LA MULTI ANI pt Mihnea!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

in ultima luna am slabit 500gr
am senzatia ca de cand am inceput sa iau spirulina nu mai am asa pofta de mancare devastatoare

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

am "colectionat" si eu pampersii dintr-o zi si, scazand 10 gr de fiecare, tot au ramas 960 g!!! nu e mult?! 180 g x 5 ori scrie pe cutia de lapte praf ca ar papa un bb intre 3-6 luni, adica 900... si de unde sa am eu atata laptic? normal ca-s in criza si tre sa intru la completari si stimulante... dar de aseara pana azi suntem doar pe lm, am inceput "tratamentul" cu vreo 5 pastile deodata : galafor, mami, spirulina, calciu+D3 si ceai din nou...

anca, uite pozele de care ziceam cu isa de-aici si pe-aici, dar si in brate sau in leagan sta ridicata...

care-i treaba cu pampersii??

zicea racusor ca daca aduni pampersii din 24 ore si scazi cate 10 grame ptr fiecare pampers, ramane cantitatea de lapte care a papat-o bb...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

ahaaaa....tks rodi...pai la filip sunt f greuti pampi...sa inteleg ca papa asa de mult??? ca mie sincer nu prea imi vine a crede...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

eu am impresia ca acest calcul cu pampersii nu e foarte exact...doar bebe nu elimina tot ce a papat...ca altfel nu s-ar mai ingrasa deloc nu-i asa?!?

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

si de la noi

azi noapte stateam de vb cu sotul cu niste ochi impaienjeniti de somn si ne intrebam daca mai toti bebeii fac asa si cum de noi nu am auzit nimic de asa ceva.noi aveam impresia ca un bebe papa si doarme.mai plange de foamee ori ca vrea schimbat,dar nu ne-am imaginat ca va fi asatot speram de la o seara la alta sa fie mai bine dar....

si cum eu sunt mereu in urma La multe lunite sarbatoritilor de ieri si azi

Mami de Andra Maria 02.08.2010

hai ca sunt zile mai rele si zile mai bune...daca vrei sa te consolez iti spun ca nici Matei nu adoarme in patutul lui singurel, ci la mine in brate si eu il pun apoi in patut
ma bucur ca doarme acolo chiar si asa pus de mine

mama zice ca fratele meu a fost la fel...pana cand nu a mai suportat sa il tot adoarma si l-a pus in pat, a inchis usa si l-a lasat sa planga...azi asa...maine la fel...si din a 3-a zi a adormit baiatul sigurel in patutul lui
parca nu ma lasa inima sa il las pe Matei sa planga...ma tot consolez ca doarme in patutul lui si cand va mai creste sper sa adoarma singurel

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mai fetelor, sa vedeti ce am patit, sunt disperata

inainte sa plecam, cumparase sotul niste biscuiti cu ovaz. aseara dupa ce s-a culcat Andrei aveam chef sa rontaim ceva cat ne uitam la film si m-am dus sa ii aduc...si i-am rontait asa pe intuneric ...am mai papat 2 si dimineata ...

si acum cand m-am dus la bucatarie sa spal vasele m-am uitat mai bine la ei (ii pusesem de dimineata pe o farfurioara) si am vazut ca era cate un viermisor mic pe ei erau in garantie, nu inteleg de la ce ei erau ok, nu erau stricati sau altceva ..

nu m-a durut burta, dar acum ca i-am vazut mi s-a facut o greata si imi e tare frica sa nu patesc ceva sau Andrei

sotul zice ca daca de la cei de aseara nu am patit nimic si nici de la cei 2 de dimineata, avand in vedere cat timp a trecut, nu am ce sa mai patesc dar ce stiu eu

offf, sunt asa de suparata de acum cred ca ma uit de o suta de ori la orice mananc

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cri - Inca invat. Nu prea stiu cum si unde se pun poze. Iti trimit pe mail? Acum sper ca am reusit sa activez semnatura. Am bifat eu ceva si la albumul meu - sa vad ce a iesit.
Eva e fericita pe burta mea - sper sa o tina ca nu vad solutii la durerile mele si dorinta ei de a sta in brate.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Da, Diana, e alta viata dincolo... Uneori si io ma intreb de ce am ramas, mai ales ca familia mea e plecata... Probabil si pt job-ul de aici, pt gasca de prieteni, nu stiu...

ai zis foarte bine ce ai zis... uite si eu ca mycya, duc dorul celor ce acasa... tata implineste 60 de ani peste 2 saptamani, sora-mea peste 2 zile face 32, se va naste si nepotica mea de-a doua si eu sunt in capatul lumii... ca sa nu mai zic de tata ca are probleme cu inima, cu vreo 4-5 interventii chirurgicale si ar urma inca una pe care nu vrea s-o mai faca... apoi sunt prietenii nostri de totdeauna, care acum sunt si ei la casele lor, le-am ratat nuntile... iar ei au ratat nasterea isabelei... apoi imi lipseste casa, patul meu urias, catelul si pisoii care au murit de batranete asteptandu-ne sa-i luam iar acasa... si mancarurile alea ardelenesti!!! aici daca vreau o afumatura merg 200 km sa cumpar, si nici nu se compara la gust, ne mai pacalim... un suc fanta daca vreau sa beau e doar de lamaie sau portocale, o socata - doar visez!! ce folos ca am legume si fructe proaspete tot timpul anului, sunt ca si cele din ro de import, pline de chimicale, ce credeati?! crescute in saci de plastic cu vata in ei si cu un furtun care le aduce apa si ingrasaminte... sunt si multe lucruri bune, nimic de zis. dar mereu dai de cate unul ranchiunos pe straini si-atunci ti se face scarba si de tara asta, la o adica platesti tot ce platesc si ei, daca e sa ai drepturi mai multe ca ei devine problematic! eu oricum nu-mi simt fata cea mare in siguranta s-o las sa se joaca in strada cand vad pe toti stalpii afise cu persoane disparute. unde s-o caut eu aici!? in tara sunt vecini, prieteni, parca e altfel. aici ma am bine cu toti vecinii, multi sunt batranei simpatici care striga pe strada dupa mine, tare de treaba, dar tot straini imi sunt... e asa greu de explicat cum eu de aici duc dorul casei mele si altii din ro ar vrea sa fie in locul meu...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput