Ajutor! Diversificarea!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

clarmai degeaba te zburlesti acum....daca 2 iti zic ca esti beat, te duci si te culci....tocmai pt ca suntem mamici te certam ca sa te mobilizezi si sa schimbi ceva, acum cat nu e prea tarziu...si nu, nu poti sa=ti dat cu parerea despre medicina daca ai stat in spital...medicina si sanatatea sunt raspunderi majore si nu au nev doar de pareri....noi suntem o mana de fete care iti zicem...gresit, ce ai facut e gresit...tu ca om matur vezi unde, nu fa acum polemica.
ontopic, oana....cum zice bebe beca asa am facut si eu....mie personal nu mi s=a lipit pe creier sa dau ceva acid(suc de portocale de ex) pe un stomacel ce a papat doar lapte asa ca am inceput cu mar copt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Ce sa mai zic,ma stresez degeaba ,eu zic ca nu i-am dat decat de 4 ORI REWUSTI IN DOI ANI,voi ziceti ca dau,numai zic nimic,doctora pe care o are fata mea e medic ortoped primar,si lucreaza intr-un spital mare ,intr-un oras mare,si are un cabinet particular unde mergem,mereu ma consult cu ea,dar trebuie sa intelegi ca nu ii dau cremwusti mereu ci i-am dat foarte rar si asta pentru ca am vrut sa o invat si cu alt gust,daca am gresit mea culpa si nu am sa-i mai dau daca sutineti cu atata tarie ca chiar sunt nocivi,eu ce sa zic nu am avut decat un copil deci experienta prea multa nu am,DAR REPET NU II DAU CARNE DE PORC SI NICI MEZELURI,iar parerea mea e ca in ziua de azi mai nimic numai e natural,daca nu stai la tara si nu ai o sursa naturala de hrana iti ramane sa cumperi din piata si nu iti garanteaza nimeni 100% ca sunt naturale,si nu aduse de la turci sau crescute in sere si ingrasate cu minuni.Eu cred manuela sau cum ai user-ul ca ar trebui sa abordezi mai frumos problemaa va las,am avut foarte multe de tras cu copilul meu dar nu din pct de vedere al mancarii,ci de alta natura,va doresc sa nu vedeti ce am vazut eu,copii handicapati cu probleme grave de sanatate,nu de genul,nu ii dau "nu stiu ce" ca are eu-uri,de acord sunt chestii care nu tin de dr si uneori se inseala,dar alteori salveaza vieti,important e sa fie sanatosi nu numai din pct de vedere nutritional,ci si fizic si psihic,va doresc mult bine,si sa speram ca vom fi mai buni,nu asa de sarcastici.Ma duc ca vrea buburuza mea sa ne jucam.

Mergi la inceput

draguta, efectul conteaza...daca nu ti=a placut abordarea mea, incearca atunci si tu sa faci o altfel de abordare, te=am citat undeva si chiar nu vad sensul acelei expresii....ai inteles mesajul in final. ideea e ca da, nu stii ce mai e nat ori ba insa nici sa luam cu buna stiinta niste chestii total nocive...nu conteaza de cate ori, conteaza ca i=ai dat si la o varsta atat de frageda. cat despre medic....crede=ma ca stau intr=un oras mare, cu N cab med part, cu N medici de renume care isi fac meseria in bataie de joc....nu asta face un medic bun, sa stii....si e din proprie experienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clarmai

Ce sa mai zic,ma stresez degeaba ,eu zic ca nu i-am dat decat de 4 ORI REWUSTI IN DOI ANI,voi ziceti ca dau,numai zic nimic,doctora pe care o are fata mea e medic ortoped primar,si lucreaza intr-un spital mare ,intr-un oras mare,si are un cabinet particular unde mergem,mereu ma consult cu ea,dar trebuie sa intelegi ca nu ii dau cremwusti mereu ci i-am dat foarte rar si asta pentru ca am vrut sa o invat si cu alt gust,daca am gresit mea culpa si nu am sa-i mai dau daca sutineti cu atata tarie ca chiar sunt nocivi,eu ce sa zic nu am avut decat un copil deci experienta prea multa nu am,DAR REPET NU II DAU CARNE DE PORC SI NICI MEZELURI,iar parerea mea e ca in ziua de azi mai nimic numai e natural,daca nu stai la tara si nu ai o sursa naturala de hrana iti ramane sa cumperi din piata si nu iti garanteaza nimeni 100% ca sunt naturale,si nu aduse de la turci sau crescute in sere si ingrasate cu minuni.Eu cred manuela sau cum ai user-ul ca ar trebui sa abordezi mai frumos problemaa va las,am avut foarte multe de tras cu copilul meu dar nu din pct de vedere al mancarii,ci de alta natura,va doresc sa nu vedeti ce am vazut eu,copii handicapati cu probleme grave de sanatate,nu de genul,nu ii dau "nu stiu ce" ca are eu-uri,de acord sunt chestii care nu tin de dr si uneori se inseala,dar alteori salveaza vieti,important e sa fie sanatosi nu numai din pct de vedere nutritional,ci si fizic si psihic,va doresc mult bine,si sa speram ca vom fi mai buni,nu asa de sarcastici.Ma duc ca vrea buburuza mea sa ne jucam.

Uite aici te contrazici: in primul post ai spus "dar nu-i-am dat fasole,mazare,spanac,carne de porc decat de la 10 luni in sus"

Ideea e ca nimeni nu are nimic cu tine, doar incercam sa iti semnalam ca anumite alimente nu sunt deloc ok pt copil. Aici nu se razboieste nimeni, ci doar iti da sfaturi spre binele copilului si iti trage un semnal de alarma asupra medicului incompetent.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clarmai
doctora pe care o are fata mea e medic ortoped primar,si lucreaza intr-un spital mare ,intr-un oras mare,si are un cabinet particular unde mergem,mereu ma consult cu ea

medicul, adica doctora, nu o fi incompetenta in specializarea dansei - ORTOPEDIE- dar poate nu a studiat deloc (desi nu e bine) si aspecte nutritionale

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

As vrea daca imi permiti sa adaug ceva,i-am laut copilui meu cereale cand era bebelus de toate soiurule nimic nu i-a placut,aruncam cutii de cereale in nestire ca se stramba toata si le varsa,nu avrut si basta,e prea mult de povestit ,eu am spus in mare,ce a mancat si ce mi-am amintit,as mai vrea sa te intreb ceva,ei i-au placut si mananca acum numai cereale de la nestle,zi-mi tu ce fac,daca ei doar astea i-au placut,azi dimineata de ex a baut un biberon de lapte praf pt ca imi da cu biberonul in cap daca nu ii pun dimineata,apoi imi cere cereale cu lapte,la 10 a mancat cereale cu lapte,si acum cand iti scriu mananca ciorba de vita cu paine inmuiata numai asa ii place,si imi scuipa de gaseste un fir de patrunjel sau marar si bea foarte mult ceai,efectiv vine la mine si zice"tzeai"cand o intreb daca vrea ceai zice da si imi intinde cana de plastic sau biberonul pentru ca are 2 ani dar nu vrea sa renunte la biberon,haide te rog sa facem pace,eu mi-am cescut copilul cum am crezut mai bine nu toti suntem la fel,nu ma supar ca ma critici dar nu mi-a placut"abordarea"pentru ca ai fost total radicala,ca si cum eu imi omor copilul,eu nu sunt genul careinsist asa,iti dau replica ,daca vrei sa iei sfatul meu in considerare il iei daca nu sa-si creasca fiecare copilu cum crede.Daca ai auzi de o cunostinta de a mea ca ii da absolut tot ce manaca ei la 1 an si 9 luni,adik absolut orice,inseamna ca ai pune-o la zid definitiv,copilul ei e foarte bine,eu am incercat sa ii spun ca nu ii face bine,dar ea face ce crede,de ex ii da carne de porc parjita,si acum ce sa-i fac sa-i spun ca-si omoara copilul,Daria in ciuda a ce mananca e un copil vioi si fara probleme,eu am incercat sa-i spun ce spuneti si voi,dar fara succes,daca ea asa crede,e la al doilea copil,celalalt are 14 ani si ia dat tot asa,acum concluzia e ca fiecare creste copilul cum vrea,daca vrei sa tii cont de un sfat tii daca nu,nu.Mai depinde si de situatia financiara si de mediul social de multe,chiar daca ne unim pe acest forum asta nu inseamna ca suntem la fel sau copiii nostrii sunt la fel.Te pup

Mergi la inceput

iubita meaaaa, eu nu ma razboiesc cu tine deloc, doamne fereste....si chiar nu vreau ca acest topic sa fie monopolizat de noi, sincer... tu faci cum crezi ca e bine, daca vrei sfaturi le ceri, daca vrei le pui in practica, daca nu vrei nu si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Dupa varsta de un an ii poti da copilului mancarea de la masa parintilor (asta normal in situatia cand si tu ca parinte mananci sanatos). Asta fiindca ai mentionat parintii care isi hranesc copiii de la masa lor.

Mergi la inceput

Te-as ruga frumos sa nu imi faci medicul incompetent dr,pe care o faci incompetenta ma ajutat pe mine si copilul meu termina cu aerul asta de superioritate si de atotstiutor ca parerea mea nu rezolvi nimic si poate vrei sa ne impartasesti si noua cati copiii ai si cati ani si de unde atata experienta pe tine de esti atat de perfecta,pana la urma un copil trebuie sa guste de toate nu zice nimeni sa exagerezi cu ce e rau dar mai tz nu se stie daca o sa poata sa mentina stilul de a mamca perfect,doamne fereste nu stii ce il sau o asteapta,un om in viata trebuie sa treaca prin multe,daca toata lumea ar manca sau ar trai intr-o lume perfecta ar fi bine dar nu se poate,hai sa incetam ca deja e plictisitor,cresteti copiii cum vrei,fiecare e dator sa-si creasca copilul asa cum trebuie dar daca gusta un aliment care e mai putin sanatos nu inseamna ca il imbolnavesti de stomac ca doar nu il indopi cu acel aliment nociv zi de zi,hai sa mai lasam din ifose ca nu toata lumea poate sa-si creasca copilul perfect,si te rog sa ne spui si noua cum iti cresti tu copiii si cati ai,iar daca tu crezi ca un medic e incompetent nu inseamna ca trebuie sa fie ca tine,nu prea vad de ce exagerezi atat ca parca am spus ca i-am dat non-stop cremwusti ca asa a zis dr.Hai sa mai lasam din ifosele astea ca se stie cum se traieste la noi in tara si ce grad de cultura avem,avem o populatie care sufera de obezitate si culmea stii care sunt cei mai multi care sufera de obezitate,oamenii cu o stare materiala buna,ca nu ai sa vezi taranul de la sapa ca se duce sa isi cumpere shaorma.Prea mult nas pe sus,chiar astept sa deschid un subiect pe forum despre o masa a unui copil de 2 ani sau mai putin,sa vedem ce mananca copiii.Hai sa terminam ca deja tu imi faci medicul incompetent mai ai sa ma faci pe mine mama denaturata si asa mai departe,nu sunt perfecta ca tine,si pun pariu,ca majoritatea le da sa guste ca asta e,trebuie sa inveti copilul sa manance de toate,si daca ai citit atent ai vz ca ii da carne prajita de porc.INCOMPETENTA VINE CU MAI MULTE FETE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Buna fetelor! Daca stiam ca subiectul deschis de mine creeaza atatea controverse nu mai deschideam topicul asta..atata rautate la unele persoane n-am vazut. In alta ordine de idei , azi am fost la medic cu Iustin si i-am zis ce am facut..a zis ca sa nu-i mai dau cereale deocamdata si sa o iau treptat cu suc de morcov, apoi mar si portocala...asa ca majoritatea ati avut dreptate dar tonul de superioritate si jignirile chiar mi-au lasat un gust amar...o sa evit sa mai deschid "gura" pe aici.... Oricum Iustin e primul meu copil...ii vreau numai binele (ca de aia ma tot interesez) asa ca rautatile n-ar trebui sa-si gaseasca loc aici..si voi ati fost la inceput..poate si voi ati facut greseli si e pacat ca ati uitat de unde ati plecat. Merci tuturor care au avut o vorba buna pt mine.

Mergi la inceput