AJUTOR GIT ROSU

AJUTOR GIT ROSU | Autor: marci85

Link direct la acest mesaj

Buna.!Nu mai stiu ce sa fac am o fetita de doi ani si are mereu gitul rosu si cu bubite rosii medicii mi-au dat tratamente dar nici de cum nui trece la pediatru mia zis ca e normal nu e nevoie de antibiotice dar fara nici un rezultat, amigdalile nu sunt umflate ,temp.nu are dar matem mai binr zis imi es din minti.poate da cineva un sfat sau cine poate sa confruntat cu asa ceva.??? Va multumesc!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

daca n-o doare, mananca fara dificultati, nu are febra, nu are inflamatie, si medicul nu considera necesar a da tratament....n-o fi necesar. Nu inteleg de ce esti speriata, se simte rau fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Mergi cu ea la alergolog pt a-i face analize specifice. Bubitele si iritatia din gat ar putea fi pe fond alergic.
Sanatate fetitei.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci85 spune:

da cred ca are alergie, ca dupa o zi mai ales dupa ce iam dat suprastin au disparut bubitele si a ramas doar rosu.Multumesc de sfaturi cred ca voi merge la un alergolog, MULTUMESC!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Fetita mea are gatul usor iritat mereu, dar nu are bubite. Medicul mi-a zis ca nu inseamna nimic daca mananca normal, nu face febra, exudatul e ok si analizele la sange nu arata vreo infectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

cred ca nu au amigdalele umflate ca nu ar mai manca
SARAH VOMITA MEREU si fac rtemperatura
sigur s-a irita de la vreu al;iment sau a facut o alergie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gashca_CT spune:

cu siguranta este alergie, la ce? urmeaza sa aflii mergand la medic si incercand sa urmaresti cand apare aceasta reactie.
Multa sanatate!

Mergi la inceput