Fluturasi de martie-aprilie 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

La el la cabinet este ok, merg foarte multe acolo. Ce nu imi place este ca trebuie sa te treci pe o lista, nu exista asistenta sa faca programari si de cele mai multe ori ne petrecem 1/2 zi acolo asteptand. Dar, asta este, omul mi se pare super profesionist si deocamdata nu ma gandesc sa il schimb, desi multi imi spun ca ar fi mai bine sa merg la un medic aici. Si sa imi faca ce? Ca daca Doamne fereste am vreo problema mai nasoala tot la urgenta ajung.
Preturile de la Eva sunt ok, ca oricum trebuie sa dai in stanga si in dreapta si la spital, dar macar conditiile si modul cum esti tratat face toti bani. Ai mei au niste prieteni care au un apart.in Brasov gol, ca ei s-au mutat la tara, cred ca as putea vb, mi-ai dat o super idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

oare ce mai face ama?? sper ca e bine ca nu a mai intrat de ceva timp....

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am zis ca mananc de pranz dar m-am infipt in salata boeuf. a facut mama ieri si mi-a adus si mie.

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Mergi la inceput

cristina_sb asa este cel mai bine, daca ai si unde sta de ce sa nu vii aici.

bb_yasmi ma gandesc ca n-o fi avut timp. parca mai era cineva care n-a mai dat nici un semn de mult dar nu mai stiu cine.

Mergi la inceput

roxy vreau si eu........... eu azi imi primesc sarmalele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Nu vorbiti de ata in casa spanzuratuluimi-e asa de foame, mai am o ora si plec si eu acasa, sa vad ce a gatit omul meu, ca asa mi-a promis

Mergi la inceput

bb_yasmi hai ca-ti trimit un PM cu salata

cristina_sb n-ai mancat nimic azi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi hai ca-ti trimit un PM cu salata

dar sa aibe si poza sa imi clatesc si eu ochisorii...

Mergi la inceput

strumfule sa ai un zbor lin...probabil ai ajuns deja. sa ne spui si noua!!

eu va pup si merg sa fac un dus.

ne auzim maine sau diseara.

poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor!

va pe toate!
dupa ce luni am avut o scurgere maronie,am trecut pe tretament cu utrogestan, scurgerea s-a orpit imediatsi am fost la eco a doua zi, bebe e super vioi si este bine...se prea poate sa fi fost o mica desprindere a uterului de la prima cezariana..suntem bine si stam cat mai linistiti!

acum Tudor doarme si eu gatesc la bucatarie mancarica de spanac cu carne de curcan! sper ca nu v-am facut prea mare pofta:P

maine mergem la eco si suntem tare emotionati, vreau folmulet si poze si tot ce se poate, ca asa am fost obisnuiti de la prima sarcina! abia astept sa vad cum baga pumnuletul in gurita, oricum tare zbantuitor este! speram sa fie fetta ca sa avem pereche:P

am fost montata de Alin (sotul meu scump) sa fac o mica reclama a familiei noastre! ne ocupam cu organizari de evenimente, zile de nastere, petreceri prvate, petreceri tematice, nunti, botezuri, petreceri corporate..ne mandrim cu calitatea si profesionalismul nostru! scuze daca deranjez pe cineva cu acest mesaj..insa daca aveti un eveniment in vietile voatre este bine sa fie pregatit si amintit cum se cuvine, Alin este deasemenea fotograf profesionist! astept mesaje pe PM

va si maine intru sa va tin la curent cu burtica mea

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 10+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput