Fluturasi de martie-aprilie 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Am mancat, rox, ca daca nu mancam eram pana acum din cauza greturilor. Mananc cam din 2 in 2 ore si tot timpul mai rontai cate ceva. E bine ca inca nu m-am ingrasat, sanii imi sunt imensi si se vede putin burtica, in rest.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Salutare fetelor
Ieri dupa ce am portat mesajul am tulit-o la casutza noastra draga care inca nu e gata dar zona este de-a dreptul superba si foarte relaxanta. Imi face foarte bine de fiecare data cand mergem acolo

Anita draga mea sper sa fie si bebelul meu tot baiat, cel putin eu asa simt. Recunosc ca n-am visat copaci sau flori sau soricei . Ca tot veni vb de vise eu azi-noapte am visat ca ma plimbam cu sotul printr-un cartier cu case si blocuri toate albe si foarte frumoase si mirosea asa frumos a aer curat, de chiar ii ziceam sotului in vis ce frumos miroase Oare se pune cumva la copaci??

Fetelor voi care v-ati facut triplul test am si eu cateva nelamuriri. Dr mi-a recomandat si mie sa-l fac dar tot documentandu-ma pe net am aflat ca are o siguranta de 70% plus ca poate da rezultate fals pozitive. Deci ar cam fi un fel de apa de ploaie. Intrebareaeste, daca-l fac si imi iese risc crescut de sindrom Down atunci ma pune sa fac avort? (asta poate dupa amniocenteza). Pai daca eu aflu ca are ceva copilul meu n-as putea sa fac vre-odata asa ceva. Daca asa mi-l da Doamne Doamne atunci asa o sa-l am. Care ar fi rezultatul finit de ne pune sa facem testul asta? E asa cum zic eu sau ma insel?
fetele

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Anamira, d-aia n-am facut nici eu testul. Pt ca oricum ar fi, n-as putea sa omor copilasul meu. Asta e! Asa gindesc eu. Nu sunt eu in masura sa ii iau viata si numai DUmnezeu stie de ce mi-l da si cum mi-l da. Eu chiar am vb cu drita mea si i-am spus (telefonic, caci era in concediu) ca nu fac testul din acest motiv. La urmatorul control la care am fost mi-a marturisit ca ea nici nu face avorturi.
Ai avut un vis f frumos...Pe unde aveti casuta?

Simona, mami de baieti David si Matei si 16+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna fetelor.deci, ne-am hotarat asupra zonei- Unirii.cineva scria- dupa 5.30.e ok.eu zic ca pe la 6 e bine..sa nu fie nici prea tarziu, ca acum se intuneca mai repede.ramane de stabilit ziua: eu inafara de luni, ceea ce nu cred- ca de-abea ajunge si strumph acasa..pot in orice zi. asteptam reactii de la restul participantelor.cineva- sorry- ca nu am notat numele -scria de control, pai ala s-ar face pana in ora 16, nu? ca doar lucreaza la sta.? asa ma gandesc eu ca treb sa fie..

13 SA +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cristina_sb este bine ca mananci asa din 2 in 2 ore, dar sa nu fie porcarii...

simona ce faci? de maine mergi la servici sau mai ai concediu? ca serios daca mai stiu

anamira si eu zic la fel cu testele astea. cum te mai simti?

leeloo te asteptam cu vesti bune de la eco si cu pozici

fetelor eu am mancat ca sparta si acum nu mai pot ce burtoi am. cred ca in seara asta nu mai mananc nimic, nimic ca nici sa dorm n-o sa mai pot

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Mergi la inceput

viss tu cand mai mergi la eco?

Mergi la inceput

Roxy, mai am pina joi concediu SI ce bine e acasa...Deja ma gindesc cum sa coc un alt concediu. Deja serviciul ma oboseste foarte tare...Ma bucur ca-ti rezolvi cu concediul de risc maternal...
Viss, nuuu, controale se fac pe tot parcursul zilei din pacate, cred ca si in weekend, dar era prea de tot sa stau priponita in casa si in weekend.
Orele 8-11, 12-17, 18-20..Asta e, nu pot sa risc prea mult oricum ca imi risc indemnizatia pe 2 ani..si nu-mi permit. Pentru mine ora 18.00 e tirziu ca la 20.00 ii culc pe prunci. Ii duc si f devreme la cresa/gradi. Dar oricum nu-i problema, vor mai fi ocazii sa ne vedem in grup mare. De altfel seara mie inca mi-e rau si acums tau intinsa, ca-mi vine sa vomit

Mergi la inceput

simona si asta inseamna ca stai numai in casa? dar aia de la medicina muncii fac controlul, nu? eu nu stau numai in casa, ies la plimbari usoare.

Mergi la inceput

Stiu ca in control vin cei de la serviciul tau, daca primesc vreo sesizare de acest gen. Nici eu nu stau numai in casa, ca tb sa-i iau d ela cresa/gradi la ora 4.00, dar in general stau cumintica, am si treaba multa de facut si mincare, ma odihnesc...deci nu e asa grav pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

roxy- pe 18 oct. - SA 16, nu era obligatoriu, dar m-a intrebat , ca altfel ma programa tocmai la sf. noiembrie.era sa lesinsi m-am gandit ca mai mult de o luna nu rezist, de pe 15 sept.. pe 19 oct.e suficient.

13 SA +

Mergi la inceput