Fluturasi de martie-aprilie 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

simo, nu e cires, urasc ciresul. Cred ca este fag. Noi am dat acum 2 ani 120 ron/metru.

eu nu pot sa vin la pranz la intalnire ca atunci manaca si doarme baiatul, Dar vedem noi cum ne intalnim, cumva tot reusim.

Svetlana, in principiu fetele zic Plaza (sau unirii), iar ziua s ora cred ca o asteapta pe Strumphi sa spuna cand poate.

Gata, acum chiar am plecat.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

SI pt ca vorbesc cam mult, ma duc sa spal aragazul si sa calc. Vreau sa spal si geamurile...Poate mai scad 500 gr

Simona, mami de baieti David si Matei si 16+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

sorry- eu la plaza nu stiu dc pot ajunge.e prea departe- eu stand in capatul celalalt al bucurestiului. de fapt, nici nu stiu unde e, spre rusinea mea.cora lujerului- o avea statie de metrou?!cred ca da. apoi eu mierc, joi, vineri lucrez si scap la 3 fara, 3, n-as putea ajunge la 3.30 cu atata schimbat de metrouri si tranvai cred..dar la unirii la 3.30 ajung dc va horarati ptr dup-amiaza.cu toate ca vad ca unele dintre noi nu pot ajunge la 3, altele nu pot la 6ideal ar fi fost,sa ne vedem cat mai multe, dar na, cu idealul e mai greu..mai sunt si copii mici care treb sa doarma la pranz..strumph- intradevar cred ca tu treb sa iei hotararea- in functie de planurile tale cu familia, de, noi ramanem aici infipte, dar tu ai timpul de Romania limitat

13 SA +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Ok, la Unirii as putea si eu, dar de la 18, ca pana atunci sunt la munca... pup

Waiting for a miracle !!! 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

gata, am revenit repede sa va spun ca-s gata sa ies, plec in oras pe la plimbare si apoi la ora 13 am programare la coafor sa ma fac mumoasa
nu mai pot de cald, zici ca ma sufoc...bre prea m-am aclimatizat cu vremea de la Londra si acum ma sufoc la 20 grade

cu intalnirea, unirea sau polaza e totuna pentru mine, dae se pare ca in centru avem mai multe sanse sa fim mai multe... poate sa facem o intalniresi la plaza sa vedem fetele din zona militari - dr. taberei ... intr-o zi unirii si in alta plaza, ca eu mi-smare amatoare de sucuri naturale

vorbim mai multe diseara cand revin, poate va hotarati sau poate va place ideea mea sa ne vedem si acolo si acolo ... mai multe sucuri pentru bb smithy al meu

va pup pe toate si va multumesc de urari

PS: cand a vazut sora-mea lista nu s-a speriat , ba mai mult mi-a mai dat idei si abia astept sa faca o racitura de aia buna de pui de la tara de la mama, de cocos

gata, plecam toata trupa in oras, pupici

BB on board!!! 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fete dragi, eu ies din calcul, ca am prea multe interdictii. Nu va ginditi la mine si faceti o intilnire convenabila pt voi si dc pot sa ajung si eu vin cu placere, dc nu, faceti va rog muuuuulte poze
Vor mai fi ocazii oricum, sunt convinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna fetelor. Si eu scriu destul de rar aici..in special pt ca inca mi-e rau si nu-mi arde de nimic. Vineri am fost la eco morfofetala de trim 1 si dr mi-e spus ca bebeii sunt ok. I-am vazut cum zburda pe acolo. Unul pare sa fie baiat iar celalat nu8 a stat deloc sa-si arate "pasarica". Oircume prea devreme, avem doar 11 saptamani si jumatate. deasemenea am dat si sange pt dublul test si acum astept rezultatele.
Nu mai stiu cine se plangea de greturi, vreau doar sa ao asigur ca -i sunt colega de suferinta, desi ieri dupa o plimbare la tara unde am mancat o ciorba minunata, m-ams simtit tare bine, de credeam ca am scapat de rauri. Din pacate de azi dimineata au reinceput. Poate-mi induplec soacra (venita in vizita) sa-mi faca o ciorba ca cea de ieri, sa-mi mai alin suferinta.
Ma ingrijoreaza ceva si anume faptul ca de la eco la eco colul meu pare ca se scurteaza. Prima data avea 5 cum, a doua oara 4.3 si Vineri avea 3.2 cm. Este inchis insa ...la voi care este lungimea?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns acasa mai repede decat mi-am propus... am ajuns doar pana la banca sa ridic banii si m aluat o durere de oasele de la fofo... ca zici ca mi e dezbinau, rupeau.... si m-am intors acasa....:(

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

buna dimineata.
strumph bine ai ajuns in RO. sedere placuta si sa-ti faca sora ta toate poftele
voi pana cand ati luat acid folic si utrogestan?

pana la 12 sapt. dar intreaba dr, eu la prima sarcina am luat pana la 30 sapt parca utrogestan.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

repede pe inghetata. Am facut o verzica calita acum cu ardei gras mult si desigur mi-am facut...o salata cu otet...pun pariu ca n-ati fi ghicit. Deci asta am mincat. Si totusi...m-am cintarit dimineata 61,3 Deci stai bine Lavi, as vrea eu un 60 curat asa...

hai sa recunosc si eu (poate iti ridic moralul ) nu e 60 curat cu 60,1-60,2

Mergi la inceput