Fluturasi de martie-aprilie 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna dimineata.
strumph bine ai ajuns in RO. sedere placuta si sa-ti faca sora ta toate poftele
voi pana cand ati luat acid folic si utrogestan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Buna fetelor!
am lipsit 2 zile si am ramas in urma cu un capitol, ce harnicute sunteti! Eu am fost la o nunta in Chisinau, cu ocazia asta am fost la shopping pe acolo... pe langa hainutze de graviduta, mi-am luat si niste lustre super pt apartament... cu telecomanda
Iar asta seara ma duc la eco, ca nu am mai fost de 5 sapt pe la medic, am 14 deja. Ma gandesc ca o sa vad mai mult decat un bob de fasole ( ce am vazut data trecuta)
Va pupik.. si aveti grija de burtici.

Waiting for a miracle !!! 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Gata , m-am prins unde e intalneala...voi incerca sa ajung pt ca ar fi frumos sa ne vedem mai multe . desi am aflat si de locatia lui Strumfy si nu ne trebuie sa ajungem la unirii pt a ne vedea...o plazza e si mai aproape , dar sa vad cum am timp in cursul zilei...defapt sotul ca el e soferul meu...

Strumfy, iti place ceatza de romania...vezi am vb cu doamne -doamne si am zis sa fie ceata ca la LOndra sa te simti si tu in elementul tau

Simo, pe vremea asta pai inghetzata
legat de parchet eu ti-l tecomand pe cel alb-galnem...eu am usi inchise plinta inchisa tamplarie termopan -wenghe...am optat pt un parchet alb-gri e si cu maro prin el...nu stiu cum sa-ti explic sa zic asa...e o mare prostie...am luat si din ala cu ceva striatii sa nu se vada daca sunt zgarieturi....si cand il spal se vede ca draq..ar trebui sa-l sterg numai cu laveta si sa ma tarasc in ghenunchi....proasta alegere am facut...
plus ca m-am gandit ca nu se vede praful si urmele pe el...da de unde chiar daca e gri se vede tot ce se asterne pe el....
la alta casa catre am vandut-o pusesem un parchet wenghe...ma crezi ca dadea mai bine pe suprafata mare si desi se vedeau urmele de praf se stergea asa frumos....
ce as pune eu acum in casa daca as schimba este cel deschis de tot ...aproape alb sau culoare untului si mai lucios...are fina mea si e asa usor de intretinut...chiar daca se asterne si se vede imediat praful . la o dara cu mopiul ramane ca nou

si inca ceva...nu pune din dreptul usii de la intrare..eu regret.....

nu mai corectez greselile..las ca intelegeti voi...ce mai vreu sa adaug pt Simo...cred ca zici exact de parchetul ce-l am eu pe jos...ca-i asa o amestecatura..bate in gri dar defapt e o cafea cu lapte...vezi la pozele mele de pe picassa ca se vede...si ca recomandare mergi si in hornbah...au modele misto...au si promotii...eu consider ca m-am pacalit si la calitatea lui..luat de pe cascadelor.....dar luasesm din acelasi loc de unde luam mereu...

Deea, merci mult, am sa tin cont de sfaturile tale Mama are culoarea untului, cum spui tu, lucios, de 12 mm.Eu parca nu vreau nici asa lucios, dar nici ff mat, dar clar de 12, mi se pare mai robust. Deci nu cu striatii, am sa fiu atenta sa nu aiba striatii. Cred ca stiu de care este al tau, mi-l arata barbate-miu la un moment dat, dar nu e cel de care spuneam ..Am sa merg sa va fac o poza si va arat. Deci Hornbach e mai ok spui tu...dar sa vad ce nuante gasesc acolo. Mersi, merci.

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Simona, mami de baieti David si Matei si 16+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

buna dimineata si o saptamana minunata sa aveti
madutza_bra, f frumoase pozele si voi la fel..mi s-a facut un dor de maaaree
simonacip, tu abia ai intrat in 18sapt ? ca si eu la fel..insa vad ca tu ai avut um pe 15.05 si eu pe 31.05..?hmm, ceva nu inteleg..oi fi calculat eu gresit ? sa-ti fie de bine inghetataam mancat si eu ieri doua..cu parchetul nu stiu ce sa zic, mie imi place cel inchis la culoare cu placi mari, mi se pare mie mai rustic, dar daca zici ca diminueaza spatiul..dar si cafeaua cu lapte imi suna bine
mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu

Da, miine intru in 18...dar...ovulatie tirzie, asa se explica diferenta de saptamini dupa UM.. Ne e frica de cel inchis pt ca are barbate-miu la serviciu, la alt sediu si cica e foarte greu d eintretinut, se vede imediat orice si arata mereu ca patat. Plus ca ne micsoreaza spatiul... Dar cafeaua aia cu lapte ma convinge din ce in ce
Fetele, mi-ati fost de ajutor!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

'neata fetele!

simo, spor la treaba. Asa de devreme si deja te-ai apucat de mancarica. Ce mamica harnicuta.

strumphi, baga lista la surioara ta, sa nu ratezi nimic din ceea ce ti-ai propus sa papi in Romania.

Plaza, e ceva mai departe de mine, dar pot ajunge ca doar vin cu masinuta. Asa ca ma bag oricum la intalnire daca e in cursul sapt. Ma oftic ca oricum ar fi nu vad pe Simo
Legat de parchet, in pozele cu burtica de pe Picasa se vede si parchetul meu. E fff usor de intretinut, nu se vede nici urma de praf pe el, si este si de calitate, adik triplu-stratificat (la nevoie de poate rascheta de 3 ori). In restul casi am pus parchet normalm, dar in living am zis ca sunt mai multe sanse sa se stice mai repede sau sa se zgarie.

S-a trezit Cristi.
Pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Madutza, incerc sa ma bag si in timpul saptaminii, dar undeva pana in 3.30 dc puteti ca sa-i pot lua pe cei mici...asta daca vreti sa veniti aici in Plazza, ca-s aproape de casa, si invoc eu ceva dc e, sper insa sa nu fie nici un control...mama lor, stau cu frica de ei acum
Am revazut si pozicile tale, eu nu prea mai vreau cires (cred ca asta aveti) ca am aici toata casa cires-fag si parca m-am plictisit...Plus ca sunt nebuna, am ginduri de canapea mai stridenta, accesorii colorate...Nu stiu ce va iesi
Si vorba ta nici f mult nu vrem sa dam pe el, ca voi avea destui copilasi care sa vrea sa faca nazbitii si sa-l incerce cu masinute, creioane...Am zis pina in 50 ron pe metru, atit ne asigura si dezvoltatorul. Cel triplustratificat cred ca e ceva mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Gata , m-am prins unde e intalneala...voi incerca sa ajung pt ca ar fi frumos sa ne vedem mai multe . desi am aflat si de locatia lui Strumfy si nu ne trebuie sa ajungem la unirii pt a ne vedea...o plazza e si mai aproape , dar sa vad cum am timp in cursul zilei...defapt sotul ca el e soferul meu...

Strumfy, iti place ceatza de romania...vezi am vb cu doamne -doamne si am zis sa fie ceata ca la LOndra sa te simti si tu in elementul tau

Simo, pe vremea asta pai inghetzata
legat de parchet eu ti-l tecomand pe cel alb-galnem...eu am usi inchise plinta inchisa tamplarie termopan -wenghe...am optat pt un parchet alb-gri e si cu maro prin el...nu stiu cum sa-ti explic sa zic asa...e o mare prostie...am luat si din ala cu ceva striatii sa nu se vada daca sunt zgarieturi....si cand il spal se vede ca draq..ar trebui sa-l sterg numai cu laveta si sa ma tarasc in ghenunchi....proasta alegere am facut...
plus ca m-am gandit ca nu se vede praful si urmele pe el...da de unde chiar daca e gri se vede tot ce se asterne pe el....
la alta casa catre am vandut-o pusesem un parchet wenghe...ma crezi ca dadea mai bine pe suprafata mare si desi se vedeau urmele de praf se stergea asa frumos....
ce as pune eu acum in casa daca as schimba este cel deschis de tot ...aproape alb sau culoare untului si mai lucios...are fina mea si e asa usor de intretinut...chiar daca se asterne si se vede imediat praful . la o dara cu mopiul ramane ca nou

si inca ceva...nu pune din dreptul usii de la intrare..eu regret.....

nu mai corectez greselile..las ca intelegeti voi...ce mai vreu sa adaug pt Simo...cred ca zici exact de parchetul ce-l am eu pe jos...ca-i asa o amestecatura..bate in gri dar defapt e o cafea cu lapte...vezi la pozele mele de pe picassa ca se vede...si ca recomandare mergi si in hornbah...au modele misto...au si promotii...eu consider ca m-am pacalit si la calitatea lui..luat de pe cascadelor.....dar luasesm din acelasi loc de unde luam mereu...

Deea, merci mult, am sa tin cont de sfaturile tale Mama are culoarea untului, cum spui tu, lucios, de 12 mm.Eu parca nu vreau nici asa lucios, dar nici ff mat, dar clar de 12, mi se pare mai robust. Deci nu cu striatii, am sa fiu atenta sa nu aiba striatii. Cred ca stiu de care este al tau, mi-l arata barbate-miu la un moment dat, dar nu e cel de care spuneam ..Am sa merg sa va fac o poza si va arat. Deci Hornbach e mai ok spui tu...dar sa vad ce nuante gasesc acolo. Mersi, merci.

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Am pierdut discutia cu intalnirea, imi poate face cineva un rezumat intr-o propozitie, cand si unde pls...

Waiting for a miracle !!! 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

deea, pai baga repede o plimbarica pana acolo, este inca fff cald in Cipru. Nici nu poti sta ff mult la soare ca te arde, iar noi seara ne dadeam putin drumul la AC ca nu mai puteam respira de caldura. Finutii erau obisnuiti si nu mai aveau nevoie.
Ma gandeam daca lui Strumphi i se pare cald in Romania, cum i s-ar fi parut in Cipru

Am spalat si eu un rand azi, si plec in vizita la mama. O doare ff tare ceafa si un umar..nu stiu de ce o mai apuca asa din cand in cand. Ma duc sa-i bag un masaj puternic, ca tata e mai tot timpul ocupat (sau gaseste ceva de facut).

Ne auzim dupa-amiaza.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

deea am dormit eu bine zilele trecute dar azi noapte iar m-am trezit pe la 4 si am stat tot intr-o fataiala pana pe la 6 apoi am adormit pana acum. nici nu l-am auzit pe al meu cand a plecat.

simona dar ceva mancarica ai mancat tu? sau ai sarit repede pe inghetata?

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

repede pe inghetata. Am facut o verzica calita acum cu ardei gras mult si desigur mi-am facut...o salata cu otet...pun pariu ca n-ati fi ghicit. Deci asta am mincat. Si totusi...m-am cintarit dimineata 61,3 Deci stai bine Lavi, as vrea eu un 60 curat asa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

roaxy eu de mancare as vrea sa fac saptamana asta fasole scazuta cu ciolan, numai ca nu stiu reteta ca n-am facut niciodata, poate ma ajuti tu sau fetele
in rest vreau sa mananc mai sanatos,sa nu mai manc dulce deloc ca deja ma simt umflata

Gravidutza fericita 18+ cu

eu nu mi-am satisfacut inca pofta asta...Am zis si eu ca nu mai maninc piine si dulce. CU piine am reusit, dar dulcele....ma omoara

Mergi la inceput

Svetlana, pai s-a propus Unirii, ora 18.00, undeva in timpul saptaminii dar nu stiu dc a ramas asa...Inca tatonam, nu fetele?? Bafta la eco, sa vii sa ne spui ce si cum
Delphinas, pina in sapt 14 mi-a spus mie pentru amindoua, utrogestanul insa nu l-am terminat ca nu-l mai puteam lua de scirba...cred ca m-am oprit cu el prin sapt 9

Mergi la inceput