Ghiocei de Martie-Aprilie***253***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

anaan daca dispari vin dupa tine!!!!!!! si nu vrei, crede-ma, ca sunt crescuta la munte si ditamai "oama"!!! ( si la mine cura mea a murit ianitea lu mihaita cum a zis ina (alta don'soara pe care o sa o iau la alergat rau de tot daca mai dispare!!!!), adica am si un gabarit "rotund" zdravan.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

...stai, femeia muntilor, ca nu-i rost de disparut, doar mi-am propus sa fiu mai ponderata ca poate nu toata lumea are chef de prostiile mele zilnic.Ma gandesc ca am intrecut masura, insa, fiind toata ziua calare pe calculator cu afurisita asta de teza de doctorat, singurul refugiu cand ma apuca plictiseala si saturatia era un pic de forumeala cu voi si apoi back to work.
Acum, in alta ordine de idei...nu mai zice ca esti grasa, ca nu esti! Esti o tanara faptura faina si sexy, s-a inteles?!Iar Mutzu ala al tau e adorabil.. esti scuzata ca-l asaltezi cu

Pisigri, nu ma bate, dar trebuie neaparat sa mai emit o prostovanie. Iata ce-mi apasa sufletul diafan: la Sovata o sa fiu cea mai grasa printre silfide suple..of, of...da' promit solemn ca, dupa intalneala, ma pun pe slabit. Zic ca dupa intalneala, ca doar n-oi rata festivalul sarmalelor pe care draguta de adrisimo a avut bunavointa sa mi-l aduca in atentie

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Eu zic sa spuna repede cine nu s-a suparat niciodata pe motiv de nebagare in seama! Banuiesc ca toate am trecut prin asta macar o data.

Da da, mie mi s-a parut intr-o vreme ca are Monnvas ceva cu mine de nu-mi raspunde la intrebari , pana la urma nu m-am rabdat si am intrebat-o direct si surprize : aveam vedenii

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

O, da, atunci m-am simtit si eu bagata in seama, adicatelea cineva chiar citea ce scriam (al'fel de unde ar fi stiut ce si cui raspund?)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Culmea era ca te intrebam pe tine special anumite chestii si tot nu-mi raspundeai, cred ca nu citeai nici tu tot , hi hi hi !

Bine ca n-am lamurit ce si cum ,era pacat sa raman asa cu idei gresite tocmai despre tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Dyanna, sa-mi mai zici cum e cu vasul asta roman ca suna interesant si pt un novice ca mine !

Edit - la Craiasa Muntilor ma gandeam si eu ca locatie pt o viitoare intalneala la Moeciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Inseamna ca tu esti surpriza-surpriza???

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

as vrea eu.... dar banii s-au dus, cu nasi sau fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Nici io nu stiu ce-i ala vas roman. Kea parca mai zisese de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

anaan daca dispari vin dupa tine!!!!!!! si nu vrei, crede-ma, ca sunt crescuta la munte si ditamai "oama"!!! ( si la mine cura mea a murit ianitea lu mihaita cum a zis ina (alta don'soara pe care o sa o iau la alergat rau de tot daca mai dispare!!!!), adica am si un gabarit "rotund" zdravan.

...stai, femeia muntilor, ca nu-i rost de disparut, doar mi-am propus sa fiu mai ponderata ca poate nu toata lumea are chef de prostiile mele zilnic.Ma gandesc ca am intrecut masura, insa, fiind toata ziua calare pe calculator cu afurisita asta de teza de doctorat, singurul refugiu cand ma apuca plictiseala si saturatia era un pic de forumeala cu voi si apoi back to work.
Acum, in alta ordine de idei...nu mai zice ca esti grasa, ca nu esti! Esti o tanara faptura faina si sexy, s-a inteles?!Iar Mutzu ala al tau e adorabil.. esti scuzata ca-l asaltezi cu

Pisigri, nu ma bate, dar trebuie neaparat sa mai emit o prostovanie. Iata ce-mi apasa sufletul diafan: la Sovata o sa fiu cea mai grasa printre silfide suple..of, of...da' promit solemn ca, dupa intalneala, ma pun pe slabit. Zic ca dupa intalneala, ca doar n-oi rata festivalul sarmalelor pe care draguta de adrisimo a avut bunavointa sa mi-l aduca in atentie

ba chiar de "prostiile tale zilnice" am un mare chef cand deschid calculatorul; pentru ca noi oricum discutam si chestiile serioase aici, toate ne-am spus oful la un moment dat, si din pacate uneori uite ca mai "ratam" postarile serioase si cu nevoie de raspuns ([pisiculegri din nou asteptam spasite), dar daca n-ar fi si dicutiile astea lejere dintre noi, care de fapt ne apropie si ne fac sa ne simtim asa " ca intre gagici" n-ar mai exista legaturile stranse formate aici;
oho, pacat ca nu vin eu la munte sa-ti arat ce inseamna gabarit depasit 9iti faci tu o idee din pozele de la munte.... cu toate ca m-am ascuns strategic si nu le-am pus p'alea incriminatorii); si sa nu sara fetele care m-ai vazut in mai la mine, ca situatia s-a schimbat de atunci; cred ca e cazul ca o iau dupa pisik-uta cealalta si sa ma redescopar cu putin ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

buna dragelor,
de cand a aparut prima "suparata" ma tot gandesc ,,,de ce sa se supere?!De ce?,,,
Apoi am inteles si m-am bucurat...
copii sunt sanatosi,alte necazuri nu au si e normal sa se supere ca nu li s-a raspuns la subiect sau comentat pozele...si sincer ma rog doar acesta sa fie singura mare suparare din viata voastra(cea cauzata de forum si ne-raspunsul...ne-comentarea pozelor)

Si acum serios fetelor...eu citesc tot uneori tot odata alteori in cate reprize e posibil.Raspund la ce-mi amintesc sau ca sa "supar" pe careva sunt doua vorbe despre noi si atat..Pozele le pot vedea si la cateva zile(daca mai pot) dupa ce ati pus link-ul in functie de timpul disponibil.

Las si

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..dau o cafea eu?sau o bem pe-a lui Dodo
am dormit si noi...fara sa ne trezim delocdupa vreo 4 nopti de cosmar din cauza maselelor. Acum va fi randul lui Vlad sa se trezeasca pt masele..si ma satur de bine
Vasul roman..este cea mai buna inventie care exista pe pamant..se face o delicioasa in el, si o consider, sincer, cea mai buna achizitie in bucatarie(da mare clasa altor vase de gatit).
Aici este vasul roman :http://www.google.ro/images?hl=ro&q=vas+roman&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=hX2hTNG7D4KPswbz6MiKBQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDYQsAQwAw&biw=1280&bih=790

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

vine trendul vasului roman
bogdana da-ne cateva retete

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

gianina unde esti? ce face micsunica? ai ramas in urma cu meniul de ieri

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput