Ghiocei de Martie-Aprilie***253***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetelor luati haine groase calumea la munte!!!!!!!!!!!!!! luati caciuli si fasuri (adica fashuri) la voi ca nu e de gluma!!! noi am prins vreme uratica, adica a plouat si sambata si duminica (chiar cu fulgere si trasnete aseara de ne-a capiat!!!!!) si cand batea vantul.... iti gasea fiecare gaurica din haine si pe acolo intra... dar e frig nene; eu am plecat cu caloriferul dupa mine, ca nu riscam sa patesc ca anul trecut cand n-am avut caldura noaptea, ca acum mutzu nu mai sta infofolit absolut deloc; dar n-a fost cazul ca au dat caldura toata noaptea, s-au trezit oamenii si au facut focul la centrala, chiar a fost prea cald, dimineatza tipam la cristi sa crape geamul ca mor de cald; dar la plimbarile lungi, cand era innorat si vant si umed... obligatoriu haine groase si sa tina la vant ca ne inghetasera obrajii si nasul!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mergi la inceput

cu supararile... acuma ce sa zic, cred ca toate suferim de lipsa timpului, si cand gasim bucatica aia in care sa scriem.... chiar nu ne lasa neuronul; eu deschid uneori taburi la ce vreau sa raspund... si ajung de multe ori sa le vad dupa 2 zile, cand sunt de mult trecute discutiile; de fapt cred ca ati vazut si voi ca abia apuc 1-2 postari pe zi; dar de citit citesc, si daca n-ar fi discutiile marunte si relaxante de aici as turba la creierul mic, asa ca eu apreciez orice subiect "lejer" dezbatut;
anaan daca dispari vin dupa tine!!!!!!! si nu vrei, crede-ma, ca sunt crescuta la munte si ditamai "oama"!!! ( si la mine cura mea a murit ianitea lu mihaita cum a zis ina (alta don'soara pe care o sa o iau la alergat rau de tot daca mai dispare!!!!), adica am si un gabarit "rotund" zdravan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Hola,

La noapte, dupa ce adorm odoru' va citesc/raspund pe indelete; acum nu ma pot abtine sa nu ma intreb si eu "unde sint iubirile male/care le-am avut"

-in tinerete: Tano Caridi din Caracatita si Eric Roberts
-anul 1 de prima facultate: Dorin Andone si Marius Bodochi
-acum: Marcel Iures, Al Pacino, ANTHONY Hopkins, Sean Connery si Denzel Washington. Ii ador pe toti, nu ma pot hotari cum sa-i "aranjez" intr-un top 5, deci ordinea e aleatoare

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

No Ina draga m-ai nimerit la fix in tinerete si acum, in facultate nu

La mine conduce totusi Denzel Washington

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

No, pe mine m-ai nimerit la acum. Da' eram precisa ca avem gusturi similare

Da, si Denzelica rulz, da' era vorba si de "ce ti-as face de te-as prinde"

Auzi, la tine prima facultate fu teatrul?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

pisulegri pe tine te iau separat la omor!!!! pentru ca nu vreau sa aud ca dispari de aici, ca esti suparata. postarile tale le savuram multe dintre noi.... si asa e, poate uneori sunt ignorate.... dar nu cu rautate, nu intentionat,.... ci pur si simmplu din lipsa de timp;
oricat am avea "preferinte" spre anumite fete, cu siguranta nu e toata lumea "impotriva" cuiva (cu ghilimele pentru ca nu e cuvantul potrivit, dar sunt atat de obosita ca nu pot sa fabric altul acum); si nici nu cred (sincer iti spun) ca vorbesti din carti, sau ca cineva de aici a crezut asa (imi amintesc si discutia aia cu copii perfecti, crescuti ca la carte, si chiar nu era despre ghioceii nostrii, era des[re subiectul ala cu mamica disperata la care sincera sa fiu eu citeam tampita si ma minunam cum sa existe asa copii, carora le explici la un anisor care e treaba si ei pricep tot si nu se mai dau cu capul de asfalt.... vax albina!!!!!!!..... si tind sa cred ca multe sunt baliverne curate, si mamemle alea sunt cam.... "zen" rau de tot, nu in semnsul bun :-)))); gandeste-te ca poate atunci era pisilinca mica bolnavioara, erai si tu obosita si exasperata, plus ideea de renuntat la gradi si cautat bona... si adunat cu lipsa noastra de reactie s-au amplificat sentimentele in tine; dar nu e asa; cu siguranta noi te vrem aici, asa ca fa un efort si rupe tacerea; mai descarca-te, mai spune ce te-a deranjat, si ai sa vezi ca nu dracul atat de negru, e doar in nuante de gri

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Eu zic sa spuna repede cine nu s-a suparat niciodata pe motiv de nebagare in seama! Banuiesc ca toate am trecut prin asta macar o data.

Da da, mie mi s-a parut intr-o vreme ca are Monnvas ceva cu mine de nu-mi raspunde la intrebari , pana la urma nu m-am rabdat si am intrebat-o direct si surprize : aveam vedenii

O, da, atunci m-am simtit si eu bagata in seama, adicatelea cineva chiar citea ce scriam (al'fel de unde ar fi stiut ce si cui raspund?)

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Ce zici, Mary? Ieseala? IOR? Sincer, m-am gandit si eu, da' ziceam ca nu mai vine nimeni in IOR inainte de intalneala de la munte.

Maine e prea devreme, poate si-a facut lumea planuri, miercuri e ziua lu' tata, asa ca joi daca vrei... Dupa-amiaza, care cand poate (eu zic 17,30, da' parca vad ca iar aparem ultimii), la acelasi loc de joaca (primul cum intri pe la statuia lui Cuza).

Se aproba???

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, si eu vin dupa tine daca te prind ca o raresti cu scrisul si vezi ca eu ajung rapid la tine !!Sper ca glumeai oricum cand ai zis ca o raresti si discuti numa' treburi de interes national
Abia astept sa te cunosc de-adevaratelea ca de altfel pe toate tufetele nou venite in gasca excursionistelor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
Pai ce raspunsul meu nu era bun ?

EEEIIIIIII DoAMNE FERESTE, cum sa nu fie bun????????....doar ca erau intrebari si despre portite (care intre timp le-am facut noi), si despre picturi, si mai vroiam ceva idei de cadou pt nasi (nici acum nu stiu daca sa le iau ceva pt casa, ceva pt fiecare sau doar ceva pt cupchil.....ultima varianta imi convine cel mai mult)

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Eu le-am facut un album cu poze cu Cristi, cate 2-3 poze din fiecare luna, sa vada cum a evoluat gandacul, si o pereche de briz-brizuri pt nasha, ca e zorzonoasa ca mine

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

si asta ca sa va convingeti ca nu scriu din lipsa de timp, ca seara fac curat si mancare; adica azi am timp pentru ca mutzu e parcat regulamentar, am gasit casa luna si sclipind cu toate puse la loc (a chemat-o sora'mea pe tanti sa faca curat), iar mancare fac abia maine, acum am scos carnita.
abia astept sa vad ce iese ca mi-am luat vas roman de la munte si maine trosnesc niste pulpe de pui cu busuioc,rozmarin si usturoi; cine are vas roman... astept idei de mancaruri care merg "aruncate" cu totul acolo si la scoatere sa ma mai ceara barbatul o data de nevasta
acu chiar va las ca deja imi aud ecoul si mi se face urat
pupi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

salutare fetele
ne-am intors si noi din excursia la moeciu; pe cuvantuil meu ca nu astept comentarii la poze; eu stiu ca toata lumea deschide pagina si se uita cand are timp, deci de multe ori "rasufla" orice comentariu; eu una asa fac, dar de uitat ma uit la toaaaaate pozele puse... doar ca rar mai ajung sa comentez la unele.
a fost foarte fain la munte; am stat la Craiasa muntilor" unde am mancat anul trecut cand am fost cu ghioceii; foarte faina vila, suuuuuper curat, niste asternuturi albe albe si miroseau a munte (erau uscate afara la vant); camerele micute, dar na, ca la munte, dar cu de toate in ele (inclusiv frigider) plus ca la ultimul etaj era o sala imensaaaaa (cat toata vila de fapt) care avea si bucatarie complet utilata si puteai face orice acolo; evident ca doar am inspectat-o, n-am ajuns la ea deloc; mutzu a fost cu totul alt copil acolo, nu l-a mai durut nimic (oricum ii iesise dintele si suntem intr-o perioada buna acum), s-a jucat, a alergat cateii, a alergat pe drum, l-am alergat pe tati sa-l prindem de pantaloni si ne-am distrat copios.... ce mai, bestial!!!!!!!!! a si dormit cat de cat mai bine, doar o tentativa de trezire azi pe la 4 jumate a avut dar l-am rapus repede; noi am mancat numai la restaurant acolo, si a fost mancarica buna buna, chiar a ciugulit si mutzu cate ceva (nu mult ca strica...), dar completat cu borcanele, covrigi, biscuiti si pufuleti... rezultatul este reaparitia falcutelor rosii; hmmmm si o cafea la ibric.... de as fi baut cu kilu'
initial am fost cam suparata, ca nasii ne-au lasat balta exact cu o zi inainte de plecare..... asa ca am fost singuri; si eu renuntasem la we cu voi la sovata tocmai pentru ei, novus stie ca am vb cu ea si i-am zis de ce nu vin; ala mic al lor a facut niste mucisori aposi vineri, dar au trecut pana ieri cand au venit intr-o vizita destul de scurta- ca motocelul lor a fost extrem de suparat (nu dormise de pranz si n-a reusit deloc sa-l adoarma); deci blondutul din poze e nasicul mic, care e un dulcel si jumatate..... doar ca parintii isi pierd atat de repede rabdarea ca am zis ca-i iau la omor; e adevarat ca e un copil lipicios tare de mami, dar e un scump si jumatate si un dulcel, si chiar daca e mai pretentios trebuie rabdare multa; ii inteleg si pe ei ca au afaceri de condus si alearga de le ies ochii..... of, ce ti-e si cu stresul asta; i-am gasit tare schimbati, parca nu sunt aceiasi oameni.... chiar vreau sa am o discutie cumva cu ei sa incerc sa-i "domolesc" putin din alergatura si stressul asta infernal, pentru ca amprenta asupra lor e naspa (pe cuvantul meu ca sunt alti oameni complet!!!!!!!)

Inseamna ca tu esti surpriza-surpriza???

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput