Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
luna, bine ca ai dezvaluit misterul ca nu mai puneam geana pe geana. bafta maxima la interviu!poate obtii un super job pe un super salariu si-ti intretii sotul si nu mai plecati prin lume

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Lasa sa plece prin lume mai mult ca pana acum, dar numai in plimbare .

Si eu sunt varza de obosita, gatul inca ma doare dar nu atat de rau, am primit azi la vesti proaste cat pentru toata saptamana, Saby plange cand sa intre in clasa la gradinita, cererea pt card de credit mi-a fost respinsa, am de facut o plata si sunt in pom, fiindca nu merge cu debit, si de asta depind foarte multe, tatal finutului nostru este internat in stare grava, face transfuzie dar nu stiu daca rezista pana la nunta...

Carla imi pare tare rau, hai capul sus, stii bine ca toate trec.

Si da da, lasa sa calatoresc cat mai mult.

Multam Mychy sa dea Domnul sa iau jobul, ma duc si pe bani mai putin numai sa plec de aici si sa fac ce-mi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Kariris, multumesc mult de tot! Strang acum raspiunsurile voastre (ca de obicei) si fac raport preliminar. N-am cuvinte sa va multumesc, ce sursa minunata de feed back sunteti!

Carla, imi pare rau ca ai probleme, iti tin punii sa se rezolve tot.
Luna, iti tin pumnii din toata inima! Hahahahaha, vezi cum suna? Dar ideea e ca vb serios, sunt ferm convinsa ca ai sa gasesti ceva care o sa-ti aduca satisfactii, ca de satisfactiile pe care le va avea firma cu tine nu ma indoiesc!
Georgi, no comment! Doar unul: s-ar putea sa gasesti actele in urmatoarele zile (asta daca poti sa mai ai putina rabdare), ca in general le arunca intr-un loc f circulat sau le lasa in locuri unde le poti gasi cu usurinta. Doar sa nu astepti prea mult, ca e riscant sa nu se foloseasca de ele, sub o forma sau alta. Oricum, nasol, dar le rezolvati voi, cu siguranta. Doamne fereste de mai rau!

X-ray, multa sanatate va doresc si multa putere tie, te admir foarte tare!
Vivela, ai ramas cu pofte? Auzi tu, inghetata!
Mychy, nu puteai sa "pui geana pe geana" din cauza de Luna?

Hai va las ca tre sa termin un proiect pana maine pup pup pup

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Musso imi pare rau pentru masina. Macar sa iti gaseasca actele.

Vivela ce jale pe fetita aia, nici eu n-as fi rezistat. D'aia am dus-o eu pe fie-mea la gradi cand inca nu vorbea bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1
Vivela ce jale pe fetita aia, nici eu n-as fi rezistat. D'aia am dus-o eu pe fie-mea la gradi cand inca nu vorbea bine.

Lol, esti de coma!

Saby ne-a tot povestit ce face si ce va face la gradi, ne-a zis ca se duce si nu mai plange, si cand sa intre in clasa a inceput sa planga sa spuna ca vrea cu mine acasa. I-am zis ca o iau la ora 1, dar o tinea pe a ei. A luat-o bucatareasa in clasa sa-i arate ce mananca si eu am profitat sa plec, am inteles ca nu a mai plans dupa aceea.

Azi-noapte mi-au dormit fetele in patul Sabinei pana la 4 dimineata. Nu stiu exact cum a ajuns Lary acolo fara sa o aud, dar erau tare dragalase.

Mergi la inceput

Vio multam, abia astept sa ajung in Romania sa mananc painica voastra faimoasa. Pe Mychy o batea lumina Lunei in ochi, d'aia nu putea lipi geana pe geana.

Carla nici fie-mea n-avea chef de gradi azi, bine ea nu mai plange, insa statea de gatul meu si nu vroia sa plec, pana a intrebat-o educatoarea daca vrea sa o ajute sa il elibereze pe Floppy (iepurasul gradinitei, au si porcusor de guinea si curte de legume unde le planteaza ei si le ingrijesc ei) din cusca. Mi-a sarit imediat din brate si dusa a fost.

Fetelor eu ma minunez pe zi ce trece ce copii perfecti am.

Aseara Adelise a venit la mine pe la 11 noaptea (dormea deja de doua ore insa s-a trezit) ca "I'm scared" (sunt speriata). Asa ca am pus-o pe olita si am luat-o cu noi in pat. A adormit aproape imediat iar eu cu sotul ne harjoneam langa ea, el o imbratisa, eu ii dadeam mana la o parte ca e "my princess", el "no, she's my princess!" , in fine prostii. Pana cand se intoarce fie-mea pe spate (dormea la mijloc cu fata la tac'so), intinde cate o mana catre fiecare si zice "you are both mine!" (sunteti ai mei amandoi).

Mi s-a topit sufletul cum ne-a facut ea declaratii de dragoste in somn aproape, apoi s-a culcat la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

nu Carla, nu il luam alb. Mie nu imi place alb, ca ma face grasa

habar n-am ce culoare o fi, dar alb sigur nu. Zicea soferul ca o sa fie gri inchis sau ceva cacaniu, chiar nu stiu. E la promotie ca altfel nu ne bagam nici noi, iar sotul nu poate conduce ceva mai normal ca dimensiuni ca zici ca-i in luna a 8-a cu gemeni Nici eu nu-s chiar micuta, dar tot lacrimez dupa C200 al meu pe care l-am dat primul sau dupe Vito... ala masina de familie si concediu! Super portbagaj si loc la greu in microbus. si se si conducea usor.

Eu cred ca un curand nu mai pup nici o masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, cat de dulce poate fi Adelise!
Kariris, esti de coma, auzi, te face grasa masina alba
Vito imi place si mie, insa numai interiorul, pe afara prea arata a microbuz. Fiecare cu fixurile lui, mie imi place sa arate a SUV si sa aiba spatiu in interior si in portbagaj, Q7-le e perfect.
Vivela, am aplicat si eu acum cateva luni schema de imunizare a Sabinei cu laptic de la mine, i-a placut mult, de data asta am uitat sa repet figura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Am uitat sa ma hlizesc de ce a scris Kariris, desi nu e de ras, dar asta e, ce sa fac daca are stilul asta spumos??
Si apropo: beeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaiiii, m-ati omorat! Auzi, Q7, da' o dacia berlina va pute, ha? Asta ca sa nu zic break, daca va arde si de concedii, ca s-aveti loc de sarsanale Iote la ele!
Asta imi aminteste de cel mai haios politist pe care l-am intalnit eu ever. Eram incepatoare si conduceam tico. Parcasem aiurea si m-am grabit sa intru in masina si sa dispar cat mai repede, de sub ochii lui. De emotie, mi-a sarit picioru' de pe ambreiaj si s-a oprit masina violent. Vine politistul la mine, imi face semn sa las geamul jos si-mi zice, hatru:"Pai ce facem, domnisoara? Asa stapanim comenzile masinii? Pai daca ne vede coreenii?"
Timi, cat de dulce sa ai casa plina de veselie si desene animate!!
Vivela, si tu esti, frate, de coma, ce sa zic??!!

Aoleo, kariris, era sa uit: desi la prima vedere pare ca designul se adreseaza copiilor, este de fapt pentru toata familia; vorbeste despre bucuria de a manca, despre placerea mamicilor/sotiilor sa ofere o experienta frumoasa copiilor/sotilor/familiei/prietenilor, ornand frumos masa, farfuria, salata etc. Hai, gata, ca nu ma mai opresc!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Editez (din nou) ca sa zic de ce am editat prima oara : am pierdut niste randuri si nu mai avea nici un sens nimic din ce scrisesem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Vio, am uitat sa-ti zic ieri, am fost in supermarket si am gasit "bebelusii". era o doamna care se tot uita pe acolo dezorientata, printre muntii de paine ambalata, cu un franch toast in mana si alti 2 in cos. io sigura pe mine ma infig intr-una cu secara (ca asta era la rand ) si ii zic : "luati de-asta, ca e tare buna, eu numai de-asta cumpar de cand a aparut".si a luat madam 3 bebelusi dinaia, a schimbat ce avea in cos .
deci, mai aveti posturi in vanzari?ca daca n-o mai merge cu avocatura, ma reprofilez .

_

Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Vad ca s-au mai calmat spiritele cu gradinita greu de tot cu strumfii plangaciosi dar de acum inainte va fi mai bine. Nu vor mai plange asa de mult si va veni o zi cand va vor ruga ei sa ii duceti la gradinita.

Luna vad ca te tii de zumba. Si eu vreau sa incerc dupa ce incepe bebe sa nu mai fie asa de dependent de mine. Acum alerg si merg mult pe jos. Fac si box din cand in cand pe WII de ma dor bratele. Am o groaza de kg extra.

Dana cum a reactionat Daria la bebe mic?

Carla pune mana si mananca mancarica ca esti slabuta si te mai solicita si problemele si fetele trebuie sa ai de unde

Noi sunntem bine, pe zi ce trece Catarina il iubeste si mai mult pe Andre, vrea sa il tina in brate, ii canta sau ii arata jucariile ma topesc cand o vad ca ma ajuta asa de mult cu el si ca e intelegatoare. Sunt foarte mandra de ea. E fata mare.

Luna si mie mi-a zis fii-mea de curand ca ma iubeste si ca il iubeste pe Andre m-am topit bineinteles.

Pupici la toate

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput