Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)
Raspunsuri - Pagina 10
mychydutza spune:
ia nu va mai iubiti atata ca ma inervati....si da, nu puteam dormi din cauza de luna plina.....ca tot inteba la OTV: e luna plina, va fi cutremur?hihi.
Kariris, sotul meu cand vede unu in barca alba, zice: uite un poponar!marfa de masina , poate i'o ciordesti sotului si plecam la agatat. Nush ce facem cu copiii, da ce conteaza!cand ai zis ca, cauti femeie sau cuplu, am zis: tulai doamne s'a dedat la perversiuni, da m'am linistit dupa ce am citit in continuare
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
mychydutza spune:
daca aveti nevoie de secretara sunt available. Iar m'au uns astia sefa peste telefoane si mape cu acte! La naiba'n puii mei!
Am facut ciorba, zama cum se zice la Bucovina, dreasa cu smantana, cu ce zicea xray si cu mazare si pastai. A iesit belea.....
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
Vivela spune:
neata
ce zi de toamna...
desi nu ma dau in vant (fie el si de toamna) dupa vremea ploioasa si rece, azi dimineata m-am trezit cu un dor de duca inexplicabil...m-a apucat melancolia, am frunzarit nichita si bacovia, am vazut cateva poze de toamna (oricat de frumoase ar fi, nu se compara cu natura live)...
dupa mine, cel mai spectaculos peisaj al muntelui il vezi acum, paduri cu mii de nuante, de la verde la rosu, trecand prin galben, ruginiu, oranj...ametesti uitandu-te si parca ti se opreste rasuflarea, te simti in acelasi timp mic - ca ai pierdut de atatea ori ocazia sa vezi un astfel de spectacol, dar si mare ca ai privilegiul sa-l savurezi acum...
si nu, nu-s prea romantica de felul meu, ba dimpotriva, sunt la fel de romantica precum o caramida de bca...dar viata e scurta, nu ai ocazia de foarte multe ori sa vezi natura asa, e o alta lume decat orasul prafuit si zoios.
noi o sa mergem prin octombrie la tusnad...nu-mi gasesc pozele facut acum un an acolo, drumul spre sf. Ana e ametitor.
va pup.
_
Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
Luna1 spune:
Morning girls
Vad ca vorbiti despre masini. Si mie imi plac mult Q7-nurile dar aveti bani maica, eu nu dau treijda mii pe unu'.
Stefania cred ca ma apuc si pe Wii de una alta, poate de Wii fit. Acu' fac Zumba luni, aerobic marti si legs bums and tums joia.Nu prea se vede inca mare lucru dar ma simt mai bine.
Eu am emotii pt interviu, mi-am luat o rochie de office CK neagra, arat super bine in ea (ce modesta is
), mi-am facut unghiile, arat ca o "duamna" dar sper sa ma ajute si creierul care e in stare latenta de cand lucrez aici.![]()
Va pupacesc
My reason
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 Morning girls Vad ca vorbiti despre masini. Si mie imi plac mult Q7-nurile dar aveti bani maica, eu nu dau treijda mii pe unu'. My reason |
Eu stiu de 60k cu tot cu tva-ul, sper sa ma insel, daca ar fi 30 poate as visa mai mult la el.
Sa porti sanatoasa rochia si sa-ti aduca noroc!
Luna1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CarlaV
Eu stiu de 60k cu tot cu tva-ul, sper sa ma insel, daca ar fi 30 poate as visa mai mult la el. Sa porti sanatoasa rochia si sa-ti aduca noroc! |
Ei eu ma refeream la unul second, nou nout si cu ce as vrea eu (toata gama de gadgeturi) probabil ajunge peste 60.
Bine de cand cu Jaguarul mi s-a put pata pe XF. Am stat in el si am vazut gadgeturile, mama mama, ala lux si motor de 4 L.

My reason
ioanaiub spune:
"saijdimii (60.000
)"
... cu banii aia imi fac o casa
buna o fi si vitara mea ![]()
edit: Luna, ce sportiva esti
, te invidiez ... si bafta la interviu
... a, si sa ne pui poze, sa vedem si noi cum se merge la interviu la Londra ![]()
![]()
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Vivela spune:
dupa o cautare simpla cu nenea gugal cica un Q7 e intre 56.600 E si 136.000 E, cu tot cu tva. si doar n-oi fi al mai prost sa-l iei pe cel mai ieftin, nu? ![]()
eu nu prea pricep pofta de masini foarte scumpe in romania, dai jdemii de sute de mii de euro pe o masina si apoi te vaiti ca ce naspa e in romania
.
ia zi, Luna, cam cati de pe acolo isi cumpara masini peste 30k? ...si cam cati si-ar permite, dupa conceptia proasta a romanilor?
e paradoxal. Romania e paradisul producatorilor de masini de lux, cum apare una mai scumpa, imediat apare pe "strazile" din Romania (am pus ghilimele pt ca Romania nu are strazi, asa cum stiti).
_
Vivela spune:
a, si sa va zic ca am mers o data si eu cu un Q7, pasager, normal. era un client al meu si am mers la o judecatorie in afara bucurestiului.
ma, ce sa zic, frumoasa masina, interior si exterior, n-am apucat sa savurez momentul pentru ca mergea ala de imi venea sa ma dau jos din masina. am avut adrenalina la maxim, cand oprea in spatele unuia, deja ma vedeam pe luneta aluia
.
atunci cand am coborat, am zis ca e un Dumnezeu sus care are grija de mine de am ajuns intreaga
.
_