Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

calesti o ceapa ,un ardei mare,un morcov sau doi,un pastarnac o telina mica si un piept de pui taiat cubulete.lasi sa fiarba bine . pui cartofi taiati cubulete,cam o jumatate de kg, cand carnea e aproape fiarta.la sfarsit bati o cutie de smantana si o mai fierbi 5 minute.pofta buna.asta e ciorba mea de cartofi

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

carla, imi pare rau.....pt toate!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui X-ray

calesti o ceapa ,un ardei mare,un morcov sau doi,un pastarnac o telina mica si un piept de pui taiat cubulete.lasi sa fiarba bine . pui cartofi taiati cubulete,cam o jumatate de kg, cand carnea e aproape fiarta.la sfarsit bati o cutie de smantana si o mai fierbi 5 minute.pofta buna.asta e ciorba mea de cartofi

buna idee.....o fac, fara carne de pui, ca fac snitzel .sar'na!
eu am o problema cu smantana, se branzeste de fiecare data in ciorba, cred ca o pun cand e ciorba prea fierbinte......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgi, e cumplit cu birocratia.

Am patit-o zilele astea ca in bancurile cu prosti. Cei de la banca mi-au cerut copie dupa cartea de munca vizata la zi. L-am trimis pe socrul meu la ITM sa o obtina, ca e administratorul firmei. Inspectoarea care se ocupa de firma noastra iesise la pensie, cel care era in locul ei isi daduse demisia, cel care era in locul lui era in concediu, cea care era in locul lui era o pipitza care i-a vorbit urat si l-a dat afara din birou, ca nu e treaba ei sa-i dea documentul, sa vina in octombrie, cand revine celalalt din concediu. Asta in conditiile in care cei de la banca ma presau sa vin cu actele in 2-3 zile maxim. Pana la urma s-a dus socrul la un superior de acolo, care a zis ca se ocupa el si l-a chemat dupa 5 zile sa-i dea copia. Din pacate tot efortul a fost inutil, nu mi-au aprobat cardul.
Sunt cu atat mai amarata cu cat am nevoie urgenta de el pe numele pentru o plata, nu vreau sa ma imprumute cu nimic banca, dar asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Carla, nasol, sper sa le rezolvati pe toate pana la urma. sanatate multa tatalui finutului vostru .

si apropo de plansul copiilor de gradinita, de dimineata am mers o bucata de drum cu o mamica si o fetita cam de seama alor nostri (se duceau la o gradi de langa a noastra). si plangea saracuta de nu mai putea. ma, si avea cea mica niste texte: "mami, unde ma duci? unde vrei sa ma lasi??? de ce vrei sa ma lasi acolo singura, eu vreau la tine!!!"... eu cred ca nu rezistam psihic in locul maica-sii, mi se pusese mie un nod in gat, si doar al meu topaia grabit spre gradi...
imi dau seama ca totusi eu n-am trecut prin asa chinuri, al meu plangea fara "directie" acuzatoare in halul asta.

gata, ies, ma duc sa-mi iau o inghetata ca mi-e pofta.

_

Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

anca,imi pare rau,ce sa zic,stiu cum e,acum mai abitir este greu sa obti ceva de pe la functionari,dar eu nu inteleg ce au cu noi ca doar marea majoriatae platim taxele si contributiile aka salriile lor...azi mai mult ca niciodata as pleca din tara,chiar daca imi va fii greu sa ma adaptez si sa invat limba si obiceiurile.
x-ray,multumesc..sanatate multa va dorim.

Mergi la inceput

apropos de texte, mi'am dat seama ca andrei imi face chestii de genu: me dor de...., vreau la......, pt ca si'a dat seama ca ma enerveaza. Am inceput sa'i spun: f bine ca ti'e dor de.......e frumos, e normal, ma bucur, si l'am vazut derutat.s'a enervat si mi'a zis : ba nu e frumos sa'mi fie dor, e urat. Deci ma poarta pe degete de la varsta asta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

eu daca mai fierb cu smantana mi se branzeste toata ciorba. Eu pun smantana dreasa cu 2 galbenusuri dupa ce am luat ciorba de pe foc si incet incet cate putina zeama din ciorba in amestecul de smantana pana se lungeste putin si apoi o pun in ciorba, dar nu o mai dau pe foc.
ciorba de cartofi eu o facc cu tarhon murat.
Eu zic sa faci o a la grec, michy ca se face usor si e buna si se papa repede ioooi ce foame imi e!!!! Dar sa pui marar in ea la sfarsit nu patrunjel! Sa vezi ce buna este..

Iris a pierdut azi maimutzica din lego duplo circus si e o tragedie la noi in casa. A plans pana s-a umflat toata: ochi, nas, bot... zici ca e botoxata toata saraca... acu doarme cu suspine... a plans peste 2 ore. Se mai linistea si zicea: "ei lasa, mami ca poate a gasit-o un copilas care nu are nici o jucarie si i-am facut o bucurie"...dupa care o lua iarasi cu " coco al meeeeuuuu, unde o fi? l-o fi calcat masina, cum il mai recuperez eu, ce se face el fara mineeeee? unde o sa doarma la noapte????" Mi-e o mila de ea... si mai pune si zgatia aia de Karina paie pe foc: ca ea nu a pierdut nimic, ca a dus gentuta frumos nu ca Iris balanganita si ca precis l-a calcat masina pe coco...
Asa ca tocmai am comandat inca un lego duplo circus... doar pentru coco micutul cimpanzeu...

In alta ordine de idei imi trebuie neaparat o femeie in putere sau un cuplu pt Ghermanesti intern, care sa se ocupe de ponei si gospodarie. E ciudat rau grajdarul actual....brrr... ascunde ceva omul asta sau... se ascunde el din anumite motive... No chance sa il pastram.

Am un sot fericit ca i-a intrat pe mana un Q7 pana vine al nostru si nu mai conduce junghiul acela inchiriat si fara servo si fara nimic.
Duminica ne-a udat ploaia la Ghermanesti pana la piele de la casa pana la minunata logan inchiriata, cu care a fost o adevarata aventura sa ajungem acasa.

Edit: Vio e belea painica! Imi place tare mult si fetelor la fel si culmea, sotul care nu a laudat vreodata o paine a zis ca e buna rau! Ma am sa o incerc pe cea clasic in rest le-am executat pe toate Imi plac feliile ca daca le prajesti se subtiaza nu raman groase si poti manca o tartina rezonabila, nu de-o tona...
Mie chiar imi place ambalajul. Dupa figurinele de pe el, inteleg ca se adreseaza copiilor. Pt copii textura pungii e foarte buna. Pt adulti nu conteaza dp meu dv. singurul lucru care nu cred ca e ok e inscriptionarea datei de expirare pe bucatica aceea de tabla cu care se inchide punga. Mai bine ar fi sa o inscriptioneze direct pe punga, ca sa nu lase loc de interpretari si comentarii. Eu nu am vazut nicaieri in lume valabilitatea unui produs pusa intr-un loc atat de "vulnerabil'. In rest, doar de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,buna abordare,si eu m-as enerva in prim stadiu ca deee,dar apoi l-as sustine..voiam sa zic ca am facut o ciorba radauteana,varianta celei de burta dar cu carne de curcan..sublimaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetelor, imi faceti pofta cu ciorbele voastre. Mi-e foame de mor, am mancat azi doar un iaurt cu piscoturi si in rest dulciuri marunte, n-am avut timp de altceva si nici macar n-am rezolvat mare lucru.

Kariris, felicitari pentru Q7 , salivez si eu la unul de prin primavara, dar pe criza asta ma multumesc sa-mi platesc ratele la creditele actuale, cat o sa mai pot. Il luati alb?

Mergi la inceput