Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hai mai fetelor ca va zic, nu va mai tin pe jar. Secretul era ca am un interviu vineri. Nu am prea mari sperante ca in ziua de azi e nasol, chiar azi imi zicea sefu' ca sotia lui are un interviu si sunt 70 candidati. E cam nasol dar sunt fericita ca macar simt ca merg in directia buna.

Am emotii ca n-am mai fost la un interviu ca lumea de vreo... 9 ani, aici la interviu am fost doar la cele doua joburi pe care le-am avut, amandoua fiind total informale, adica ne-am vazut, ne-am placut, am inceput a treia zi.

Asta pare interviul ala in ceata la care nu stii ce sa te astepti, cica vom juca jocuri, vom avea test matematic si apoi interviu. Cine stie ce naiba va fi, dar imi incerc norocul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

xerxe, luna.....ma gandeam ca-s unicat......macar planuri sa ne facem!
luna, du-te la ginecolog cu sangerarile alea. just for checking!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

X-Ray super tare vacanta voastra. Si noi ne gandeam la o vacanta cu prietenii. O fata de aici de pe forum (de la mai iunie care are baiat si ne vedem des ca locuieste langa mine la 5 min)a venit cu ideea sa mergem undeva prin Tenerife in dec-ian impreuna si cu prietena mea cealalta cu fetita. As vrea dar cum fie-mea e "strong" iar eu sint genul ala de mama zen (probabil nesimtita din punctul altora de vedere) mi-e ca ne luam noi mamele la paruiala din cauza progeniturilor. Bine, cu tipa de la mai-iunie am fost deja plecati un weekend impreuna si a fost super ok dar naiba stie, o sapt pare mult. Om vedea.

Timi super tari fetele tale, pardon, catelusele tale.

Mychy voi merge si la control dar luna viitoare, ii mai dau o sansa corpului sa se regleze dupa ciclul asta daca continua sangerarile imi fac programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

iti dai seama cum au fost 10 zile la noi?in penultima zi am prins-o pe eli din zbor cand incerca sa-i bage un picior in cap lui carla dupa ce auzise "du-te de aici nebuno nu-ti dau nimic"... am pus eu acum emoticonul asta dar atunci eram cu eli in brate la "sedinta " bianca cu carla "la sedinta" si barbati mai bagau un jack de calmare....in fine eli s-ar fi plictisit groaznic daca nu era carla ,dar asa eram tot timpul in garda.mai ales ca se jucau cu nisip si imi era frica sa nu-si dea in ochi...si acum elisa bazaie dupa carla
editez: cred ca e astenia de toamna de vina.desi la mine exista si astenie de vara ,primavara...

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Luna, o tin si eu cu ale mele, nu vrei sa incerci niste homeopate? . daca dr o sa-ti recomande hormoni pt reglare, eu zic ca inainte de a lua hapurile sa incerci si varianta soft, macar pt o luna.
Pulsatilla ch 30 sau 200 (pulsatilla asta e pt cam toate pb legate de ciclu...).

si daca nu-s indiscreta, de ce ai intrerupt anticonceptionalele?

uite ca noi n-am incercat pana acum vacanta cu altii cu copii. insa cei cu care am fost pana acum cred ca acum nu stiu cum sa ne evite, ca ultima oara cand am fost impreuna, prea i-a tocat David la cap...

Timi, ce scumpe cateluse ai . cred ca e o etapa ceva, ca si al meu o tine una si buna cu mikey mouse, daisy si ailalti, si il tine de vreo cateva luni....

_

Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput

Vivela am intrerupt anticonceptionalele pentru ca le iau incontinuu de 3 ani si vreau o pauza. Cochetez cu steriletul acum, ma mai gandesc. Despre homeo am sa incerc initial, numai sa gasesc aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna ziua.
Am vazut fetite frumoase foc
Xerxe ma bucur tare mult pentru tine
Vivela,te vad mai optimista,cu parul sa stii ca e o perioada,incepe apoi si se indeseste.Asa am patit si eu,ma ingrozeam cat par lasam cand ma pieptanam.Hai ca le rimez pe toate...
In alta ordine de idei,Aaron nu mai plange deloc la gradi,insa prima data merge in grupa la Iosua,apoi il trimite doamna la grupa lui.Si chiar ii spune lui tati sa mearga acasa.
Georgi,sanatate multa.Vad ca si Aaron tuseste astazi tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna bafta, iti tin vineri pumnii si fingers crossed cu permisiunea cateluselor.
Urmaresti "an Idiot Abroad"? Am vazut episodul din China si tot nu-mi vine sa cred ce poate debita tipul. De-abea astept sa vad si urmatoarele si sa vad cum fac rost de precedentele.

Vivela Trusty al meu canta toata ziua "Bare Necessities". Pana in prezent Lady and the Trump si Jungle Book sunt favoritele ei.

X-ray sa stii ca uneori si eu le arbitrez pe ale mele cand le apuca ciufulitul. Deobicei se lasa cu trimiteri la colt daca nu-si cer scuze rapid una de la cealalta, dar probabil doare mult mai tare cand un strain iti agreseaza copilul....

Anto ce mai faci? ce mai zici? Ce mai fac Sonia si Victor?

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Luna bafta, iti tin vineri pumnii si fingers crossed cu permisiunea cateluselor.
Urmaresti "an Idiot Abroad"? Am vazut episodul din China si tot nu-mi vine sa cred ce poate debita tipul. De-abea astept sa vad si urmatoarele si sa vad cum fac rost de precedentele.

Vivela Trusty al meu canta toata ziua "Bare Necessities". Pana in prezent Lady and the Trump si Jungle Book sunt favoritele ei.

Nu urmaresc, pe ce program este? Noi urmarim Outnumbered, ai prins vreunul? E criminal. Pe BBC. I-a luat mama seriile 1 si 2 lui al meu de ziua lui.

Fie-mea canta Mama Mia toata ziua.

P.S. mersi pentru tinut de pumni pt vineri, nu e big deal, stiu, dar asa urasc jobul asta de m-as duce si pe gratis la aia. Plus ca e o companie care imi place mult. Si tie iti place cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Nu urmaresc, pe ce program este? Noi urmarim Outnumbered, ai prins vreunul? E criminal. Pe BBC. I-a luat mama seriile 1 si 2 lui al meu de ziua lui.

Fie-mea canta Mama Mia toata ziua.

P.S. mersi pentru tinut de pumni pt vineri, nu e big deal, stiu, dar asa urasc jobul asta de m-as duce si pe gratis la aia. Plus ca e o companie care imi place mult. Si tie iti place cred.

pe sky

si Soph mai are in repertoriu: hands up! baby hands up! - I Like To Move It (Reel 2 Real), Yellow submarine, Yes Sir, I can boogie (Baccara) astea-s de la cresa (sa vezi pe ce dam o carutza de bani ) si de la tat'su mai baga cate un "viata mea" spre disperarea ma-sii.

Aha deci te bagi in lumea modei. Cool. Bafta! Si interviul poate fi o experienta faina.

Mergi la inceput