Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)
Raspunsuri - Pagina 22
Luna1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela dar copiii care se trezesc noaptea urland, fara sa comunice in niciun fel ce-i deranjeaza, cum trebuie abordati? speram sa fi scapat de tantrumuriloe nocturne, dar au revenit in forta din pacate... acum, asezonate cu pisu' in pat .stiu ca atunci cand se trezeste plangand, urmeaza sa faca pipi. l-am intrebat daca vrea sa mergem la baie, i-am dus olita, degeaba. e parca in transa si mai rau se indarjeste. iar cu forta nu-l pot tine pe wc. habar n-am cum sa gestionez situatia. Traiesc in Orasul Alandala |
Offff, imi pare tare rau. Cosmin a suferit de asa ceva. Adevarate crize in cursul noptii de zici ca a vazut ursul.
Am incercat cu orice, singurul lucru care functiona era trezirea in miez de noapte, scos din camera, mers in sufragerie, uitat la tv sau citit o carte 20-30 min pana il simteam calm. Nasol, ce sa zic, au disparut de la sine pe la 7 ani.
My reason
X-ray spune:
ola!
vio la multi ani din inima!sa fi sanatoasa si iubita!
nu am timp dar daca scrieti de crize nu ma pot abtine
.noi avem la greu
.eu le gestionez spre rusinea mea si in functie de starea mea
...adica cand sunt super obosita imi ajunge mai repede la limita rabdarii si o iau de o aripa si la ea in camera pana trece (sau o palmuta la fundulet dar asta destul de rar).o las pana isi face numarul si ii spun calm sa ma anunte cand a terminat....cateodata tine.alteori ma enervez si tip la ea si-mi pare tare rau .pana acum suna a cam "denaturata mama...".dar de cele mai multe ori ii spun ca ea este o printesa,sau domnisoara si daca mai face asa ceva va deveni bb-lash din nou.sau ii distrag atentia sau ma supar pe ea si il iau pe bolt-jucaria preferata.sau alta cale o amenint ca nu va mai merge la engleza daca face asa ceva(ii place la nebunie si chiar nu suporta ideea sa nu o mai duc,deocamdata), acolo merg numai copiii cuminti nu crizati.si ultima faza care tine sotul meu se arunca pe jos si face exact ca ea.acelasi ton,aceleasi cuvinte aceeasi mimica.sa o vedeti cum face"nu mai fa asa urat tata""pai si tu faci la fel "
si gata se potoleste....in fine am luat si cartea lui super nany aia ,cica sunt ale varstei...
ca am de lucru
A mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
X-ray spune:
si acum un mare help: stiti cumva cum pot primi intr-o tara din europa ceva electronice de pe ebay fara sa platesc alte taxe?sau cam cat sunt taxele in anglia(am o prietena acolo care mi le poate comanda)
trebuie neaparat sa mai iau purificatoare de aer(am numai unul in camera la eli) .face alergie la praf si bronhospasm nasol....faina treaba nu?
A mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Luna1 spune:
Hello giriles
good news. M-au sunat de la firma respectiva. Va zic eu ca astia is beti.
Cica m-am descurcat exemplar, super, etc, si ca m-a remarcat un director de la un dept si ca mai vor un interviu, nu formal insa asa sa mai vorbim. Merg iar pe 12 oct. Sper sa fie cu noroc.
My reason
Antoanela23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 Hello giriles good news. M-au sunat de la firma respectiva. Va zic eu ca astia is beti. ![]() My reason |
Ti-am zis eu! Felicitari si bafta multa in continuare. Ce job e?
Timi07 spune:
Alina de Arad ai PM.
Anto
ce mai fac copilasii tai?
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Luna1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Antoanela23
Ti-am zis eu! Felicitari si bafta multa in continuare. Ce job e? Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005) |
Va zice Jadi ce firma.
My reason
CarlaV spune:
Luna, felicitari, o sa te placa in continuare! (poate le zici sa nu mai puna preturi asa nesimtite la ce aduc aici
)
Alina, daca primesti orice colet dintr-o tara membra a UE atunci nu platesti taxe deloc, nici nu se desface coletul la posta. purificatoare de aer eu am din acelea fara filtre, se depune mizeria pe niste placute metalice care se spala, sunt super, cica se folosesc in marile spitale in salile de operatii ca sa mentina mediul aseptic.
Crizele si eu le gestionez ca si tine, in functie de starea mea de spirit. Mi-ai dat o idee cu sotul care face la fel, mi-l si imaginez ![]()
. Saby si-a luat palmute la fund cand am ajuns eu la capatul rabdarii si cand era urgent sa se opreasca din ce facea, tin minte odata cand era in masina si lovea tare in geamul ei cu un bolovan adus din parc, altadata cand Larisa abia incepuse sa mearga tinandu-se de mobila si ea i-a luat manutele de pe mobila si a trantit-o cu capul de parchet, am vazut rosu in fata ochilor
.
Acum e tare draguta, ne danseaza Macarena, ca a avut azi prima jumatate de ora de optionale.
Intrebare: am amigdalita pultacee fara febra, doctorita de familie nu ma lasa sa iau antibiotic, dar mor de durere de gat si nu am voce deloc. Am supt toate chestiile posibile si imposibile (nu va ganditi la prostii) si degeaba. Aveti vreo idee? As lua orice numai sa nu ma mai simt in halul asta.