Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Intrebare: am amigdalita pultacee fara febra, doctorita de familie nu ma lasa sa iau antibiotic, dar mor de durere de gat si nu am voce deloc. Am supt toate chestiile posibile si imposibile (nu va ganditi la prostii) si degeaba. Aveti vreo idee? As lua orice numai sa nu ma mai simt in halul asta.

gargara cu apa calduta cu sare?!? (nu te zgarci cu sarea)

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
Am supt toate chestiile posibile si imposibile (nu va ganditi la prostii)

Gargara cu sare zic si eu, daca gasesti sare grunjoasa, pui din belsug intr-o cana cu apa fierbinte, faci gargara cand e apa inca (,) calduta.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc, in ultima instanta (adica acum ) o fac si pe-asta.

Cea mai nasoala parte au fost badijonarile cu tinctura de propolis, m-a ajutat sotul si m-am ingrozit de cata mizerie a scos de acolo. Mor de ciuda ca ma simt asa si nu pot vorbi, mai ales ca plecam. Sa vedeti ce liniste o sa fie la Paris daca nu-mi recuperez vocea .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui X-ray
sotul meu se arunca pe jos si face exact ca ea.acelasi ton,aceleasi cuvinte aceeasi mimica.sa o vedeti cum face"nu mai fa asa urat tata""pai si tu faci la fel " si gata se potoleste....in fine am luat si cartea lui super nany aia ,cica sunt ale varstei...
ca am de lucru

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

si eu le-am imitat pe mandrele mele si au ramas socate

Mergi la inceput

Citat:

Multumesc, in ultima instanta (adica acum ) o fac si pe-asta.

Cea mai nasoala parte au fost badijonarile cu tinctura de propolis, m-a ajutat sotul si m-am ingrozit de cata mizerie a scos de acolo. Mor de ciuda ca ma simt asa si nu pot vorbi, mai ales ca plecam. Sa vedeti ce liniste o sa fie la Paris daca nu-mi recuperez vocea .

nu ma pot abtine sa nu zic: proabil va fi vacanta ideala pt sotul tau, relaxare maxima...(sorry)

Mergi la inceput

vacanta placuta Carla&fam
sper sa te refaci iute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Beeeeeeeaaaaaaaai, io-nteleg ca suntem la gradi, mari, facem pisu la olita, da' ne schimba si noua cineva scutecele? Le-as schimba io, da nu-mi permite studiile (adica nu stiu ) si-n plus e ziua mea, deci nu ma bag!

Carla, pai vezi cum ma provoci tu pa mine, ma, mama, ma? Tzi zic io ca n-ai atins toate "posibilele si imposibilele" ca altfel discutam acum!

Multumesc, fetele, tare rasfatata ma simt azi cate urari am primit de la voi! Va iubesc pe toate! Mychy, pe tine cel mai mult! (la restul va dau pm sa va zic acelasi lucru )
Andreea, vrei sa fii prietena mea? Vrei, nu vrei, io te-am facut!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

subiect nou

scuzati ca l-am creeat cu nickul meu dar am uitat si dupa ce m-am cacait sa-i creez.....nu l-am mai sters. sorry pls!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Aoleo, carla, , m-am luat cu prostiile si am uitat sa-ti zic cea mai buna reteta pt gat: cartofi taiati cu spirt prinsi pe gat cu un fular/esarfa ceva pana maine dimi. Garantat trece!
Multa sanatate! De fapt pe tine te iubesc cel mai mult, ca doar ai fost prima, nu? Pa tine-am dashkis ochii prima si-ntaiashi data, nu?
Jur ca nu m-am atins de alcool
Inca!
Hai, revin mai incolo, la multi ani mie, sa fiu sanatoasa, sa-mi mearga totul ca pe roate etc etc etc

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Vacanta placuta Carla! Eu te sfatuiesc totusi sa nu pleci fara antibiotic pentru tine , just in case, asta ca sa mai ai ceva bani si pt shopping nu doar pt medici.

La multi ani Vio!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!! (zic fericita si iubita, pt ca la mine sunt lucruri care din pacate nu au nimic in comun)

Luna eu sper din tot sufletul sa iei interviul si nu stiu de ce, dar am fost sigura din prima ca il vei lua. Cred ca-i fain sa lucrezi la grija mamei.

Fetelor nush ce am dar de 3 zile am niste dureri inumane de coloana (am zis eu la inceput) sau de ovare/anexe&stuff. deci ma doare si coloana, acolo unde am hernia, dar si burta, ca la ovulatie... dar rau de tot! Nici nu stiu ce e; dar sunt ca un balon si am dureri la fiecare pas pe care il fac. Am senzatia ca am doua oua de strut in burta. Oare unde mai pot fi gasitit medicii de la Giulesti acum ca e maternitatea inchisa? Michy poti sa afli cum dau de Puia? Te rog mult.
Offf si tocmai acum m-am certat cu husband, dar rau de tot si, am dormit ca fraiera in living pe canapeaua de piele nedesfacuta. Nici daca dormeam pe o gramada de cartofi nu dormeam mai prost. asta e! am dormit si eu de pe la 3 pana pe la 6,30. Sunt zombi!

Fetele mele la 1 saptamana de la tratamentul cu unasyn, au avut febra 2-3 zile si acum tusesc amandoua si expectoreaza. Sumarul de urina le-a iesit prost amandurora. Asteptam maine uroculturile. Deci tot cu ele acasa sunt, tot nu le-am dus la gradi. Pana sa le reapara febra am fost cu ele la medic si nu s-a simtit nimic la plamani, doar putin rosu in gatul lui Iris.

Mergi la inceput