Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Apropos de ce spunea Oaana despre crizele copiilor, cum procedati in astfel de cazuri?
Radu tot asa face, parca intra in transa, nu mai aude, nu mai vede. Pe de o parte ti se face mila de el ca isi face rau singur, dar te si scoate din sarite.
Oricat ai incerca sa-l iei cu binisorul, mai rau face. A functionat si la el cu palma la fund, dar oare asta este solutia?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La multi ani Violeta!!!

Nici nu va zic ce depresie am ca sunt la scarbici azi.

Revin mai tarziu, va pup

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea c

Apropos de ce spunea Oaana despre crizele copiilor, cum procedati in astfel de cazuri?
Radu tot asa face, parca intra in transa, nu mai aude, nu mai vede. Pe de o parte ti se face mila de el ca isi face rau singur, dar te si scoate din sarite.
Oricat ai incerca sa-l iei cu binisorul, mai rau face. A functionat si la el cu palma la fund, dar oare asta este solutia?!?

Andreea mama de Alexandra Maria (05.07.2009) si Radu Stefan (12.07.2007)

da, da, ma intereseaza si pe mine. ca sunt pe punctul de a apela la un psiholog .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu is impotriva palmei la fund pentru ca o vad ca pe o varsare a nervilor mei, nicidecum o solutie pe termen lung. Si daca pana la o varsta functioneaza palma la fund, din care copilul nu intelege decat ca tu esti mai puternic si ca daca te enerveaza il altoiesti usor, in plus i se pare si lui ok sa altoiasca vreun copil in parc cand e enervat, totusi dupa o varsta nu mai functioneaza aceasta palma. Matusa-mea avea o prietena care tot comitea tampenii si ii zicea ma-sii "hai bate-ma repede ca mi-e somn!"

La noi functioneaza ascultatul, cand e in crize ii zic ca nu inteleg ce vrea, sau ii zic ca nu e fetita mare, fetele mari nu fac asa ci comunica. Nu merge intodeauna dar mai merge din cand in cand.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
anca,mychy,vivela,andreea..multumesc de sustinere si de vorbele bune..azi nu am mers la gradi caci mihnea de sambata a facut niste febra cu muci verzi si am decis ca azi sa stea acasa.cu privire la educatoare o sa vad cand o intalnesc cum procedez cert este ca nu ma mai arat atat de interesata ca se pare ca i-am dat apa la moara si acu cand ma vede hop pe mine.

vio,la multi ani,sa fii iubita si sanatoasa!!!

si mihnea cand il apuca amocul tot asa nu aude ,nu vede,ba mai mult arunca cu lucruri si vorba buna nu merge,de obicei il las in pace sa se desfasoare si ma arat suparata apoi ii explic una alta sau il pedepsesc cand intrece limita cu istericalele..recunosc ca de cateva sapatmani si el este tot mai greu de calmat,probabil iar au intrat intr-o perioada dificila si ne-au luat prin surprindere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata!

La multi ani, Violeta, sa fii sanatoasa fericita si implinita!

Oaana, sanatate puilor. Of cu gradi asta si eu credeam ca anul asta va fi mai bine, dar dupa 6 zile deja ii curgea nasul, plus febra. Dar a trecut destul de repede si usor, cu stat acasa inca de la primele simptome si homeopate. Doamne ajuta sa fie toti sanatosi, sau daca se intampla sa se imbolnaveasca sa faca forme usoare.

Mychy, dupa cum descriai atmosfera de la serviciul tau ma gandeam ca poate lucram in acelasi loc, dar nu. e vorba de acelasi sistem..., ma abtin cu greu sa va spun de atmosfera de la noi, ca ma apasa rau.... e "naspa"(asa intr-un cuvant)...daca nu aveam "proiectul" asta nou cu bebeu', clar imi cautam altceva...

Andreeac, in primul rand bafta cu Raducu, sa nu mai planga...ca e asa de greu cand plang... Eu credeam ca Andrei nu va mai plange la gradi, ca stie despre ce e vorba, el a fost anul trecut la o particulara. Dar, m-am inselat, dupa 2 zile, a inceput ca nu ii place la gradi, ca nu vrea la gradi, ca vrea sa stam amandoi acasa, etc...ca vrea la gradi cealalta...ups...si din iunie nu l-am mai dus, ca am zis sa uite copilu...
Despre crize...hm ce sa zic, in primul rand ca nu prea face, dar cand face incerc cu muulta rabdare: vorbit frumos, explicat, vorbit incet, ignorat, si ce imi mai trece prin cap... De obicei incerc sa imi pastrez rabdarea , pana acum mi-am pierdut-o de doua ori si de fiecare data s-a finalizat cu cate o palma la fund. Dar oricum nu au avut efect asa ca, dupa parerea mea nu sunt o solutie. Si de fiecare data mi-am facut niste procese de constiinta....

greierash mamica de Andrei si 13+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

la mine in fata blocului au furat capacul de la un canal. cand m-am uitat mi s-a facut rau: cred ca are vreo 15 m ........am sunat la 112, la apa nova etc si credeti ca a venit cineva? hehe.nu, normal! deci anto, mada, mai e valabila oferta voastra????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

neata, mai e, cum nu, ce mai stai ca asteapta caleasca .
apropos de asta, unde stam noi in bucuresti, e o bucata de trotuar surpata, in fata intrarii unui bloc, de cate ori trec pe acolo mi se face rau, tot asa groapa de minim 5 metri adnacime, tot felul de mizerii cazute/aruncate acolo, bare de metal, bucati de zid, etc; daca Doamne fereste cade cinve nu stiu cum poate fi scos, mai ales vreun copil. si ma gandesc ca la iarna cand va fi acoperita de zapada si nu se vede ...horror

Mergi la inceput

Luna sunt de acord cu tine de aceea eu nici nu pot aplica astfel de masuri ci doar sotul meu.
Cu toate astea, ce putem face cu genul acesta de copii cu care nu se poate comunica in timpul crizelor?
Radu, de la sine nu prea se opreste, daca intervi se agita si mai tare sau te loveste sau se zbate si se poate lovi.
Pedepsele sunt excluse in astfel de cazuri din punctul meu de vedere. Nu cred ca isi mai au rostul dupa ce criza a trecut iar in toiul ei nu ar face decat sa il enerveze mai tare.
Mai reusesc cateodata sa ii distrag atentia la debutul crizei, dar nu imi iese tot timpul pentru ca nu uita usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc mult, fetitzeleeee!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Eu de ce nu am prieteni? Cum se fac?

Mergi la inceput