Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

georgiana, stai calma, cred ca e neplacut sa auzi asa ceva din gura educatoarei, dar cred ca sunt si ele depasite de situatie. de fapt am impresia ca lumea asta a luat-o razna. la mine la servici zici ca esti in orasul alandala, pe cuvant zici ca au capiat cu totii. situatii care vin azi si trebuiau terminate ieri, colegi nervosi........eu cred ca ne-au atacat astia cu flacara violet de am luat-o razna cu totii. chiar aseara ziceau la stiri ca la nush ce gradinite in sect 3, educatoarele pun si masa, spala si vasele pt ca ingrijitoarele au plecat pt ca un salaru de 400 ron nu le motiva/.

la mine in fata blocului au furat capacul de la un canal. cand m-am uitat mi s-a facut rau: cred ca are vreo 15 m ........am sunat la 112, la apa nova etc si credeti ca a venit cineva? hehe.nu, normal! deci anto, mada, mai e valabila oferta voastra????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

oaana, x-ray, sanatate strumfilor!!!!!
pe mine ma doare o masea, de fapt cred ca e nevralfie ca ma doare toata partea dreapta! am luat antinevralgic.....sper sa treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

noi ne-am intors de la Sibiu, am fost la zoo si am luat pranzul la "carciuma din batrani", in muzeul satului ... a fost cam racoare, soare cu dinti, acum stam la caldura, pregatim cina, baia si la somn, ca dimineata ne trezim devreme

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Alina,multumesc tare mult.Le-am dat antibiotic,desi nu aveau febra,de aceea aveam inima indoita.Dar a spus medicul ca musai tre sa le dau ca coboara la plamani.E tare rau sa fii intr-o dilema si sa nu stii ce decizie sa iei.Acum tusesc productiv,le-am dat si Eurespal.
Dupa cele scrise de tine,nu cred ca era nevoie de antibiotic,insa daca am inceput,le dau 5 zile.Iti multumesc tare mult si iti raman datoare cu un buchet mareeee de flori cand ajung prin Arad.Sanatate multa la Eli,si la noi in primul an de gradi cred ca jumatate de an scolar a stat acasa.

Dana,am vazut si eu bebe scump tare

Mergi la inceput

ioana, sa va fie de bine plimbarea. Noi azi am stat in casa,am avut musafiri o fetitza de varsta lui andrei ai un bb de trei luni. Astia mari s'au jucat dar s'au despartit cu doo cucuie, cate unu pt fiecare.
Maine stau acasa k e socrella racita.
oaana, sanatate copiilor. Tu cu cine'i lasi acasa?
georgiana, voi mergeti la gradi? Sa nu fii suparata, astea's lucruri marunte, se rezolva..........
Va pup si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

Vio, ramane cum am stabilit deci , sanatate, fericire, impliniri si toate bune .

in rest sunt zombi si ingrijorata, va povestesc mai tarziu ca am un pic de treaba acum. si sper pana atunci sa privesc lucrurile altfel.

georgi, .

sanatate tuturor.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, Violeta!
Sa fii sanatoasa si infloritoare si sa ramai mereu asa cum te stiu.

Oana, Alina, sanatate multa puiutilor!
Vivela, sper sa iasa totul bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

La multi ani Violeta
Carla
Mihaela,baietii stau cu mama sotului,a fost educatoare si a iesit la pensie anul acesta,ma bucur foarte mult ca ma ajuta,ca are rabdare cu baietii,mai ales cu cel mic care face niste crize de te iau durerile de cap.Sambata mi-am pierdut rabdarea si a luat-o la fundulet,efectiv nu se mai putea discuta cu el

Vivelasa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

la multi ani, Violeta!

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata!

La multi ani Violeta!
Multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!

Dana l-am admirat si eu pe Eric . Este foarte scump si la fel de pletos ca bebe Daria. Sa fie sanatosi amandoi si sa va bucurati de ei!

Mychy si eu fac destul de des nevralgie, stiu cum este . Cateodata este asa de nasoala ca ma deranjeaza si pielea de pe fata. La mine a functionat cu antinevralgic, iar in timpul sarcinii stateam cu partea respectiva pe un saculet cu sare incalzit.

Musso, aiurea ce s-a intamplat la gradi. Te inteleg ca acum esti derutata, suparata. Aceasta educatoare in loc sa isi faca treaba iti arata ca este depasita de situatie si nici macar nu este o incepatoare.
Exact cum a spus si Kariris, este treaba ei sa schimbe toate acele lucruri care ti le spunea ca doar nu este Mihnea primul copil care iese din tipare (din punctul ei de vedere).
Lui Radu tot asa, trebuie sa ii spui de nenumarate ori un lucru pana il face. Sunt convinsa ca si la gradi face la fel sau poate chiar mai rau, dar nu mi s-a plans educatoarea de nimic pana acum.
Desi au fost pana acum 10 zile de mers la gradi, Radu inca mai plange dimineata si se agata de noi sa nu plecam. A ramas ultimul plangacios din grupa. S-a mai schimbat atitudinea fata de cum era la inceput, dar tot nu scapam de smiorcaiala de dimineata.

Multa sanatate strumfilor bolnaviori!

Mergi la inceput