Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vivela, mersilic, da' e luni

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Vivela, mersilic, da' e luni

am vrut sa fiu prima .

iti zic si luni, dar stii cum e la gramada.

ps: anu' trecut parca ne-ai tras de urechi ca n-am stiut ca-i ziua ta si acu' nu te-oi deranja ca-ti uram pe mai multe zile, nu?

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Viveloooooooooooo, nu v-am tras de urechi, glumeam!!! De unde sa stiti voi, ca nu-s trecuta in lista??!!! Trebuia sa fiti proactive, sa aflati, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

hai, bre, ca glumeam.

da' tu ce faci, asa sarbatoresti? eu inteleg, criza-criza, dar asa repede s-a dus tortul ca esti pe forum?

ps: deci 4 oct, da? sa purcedem la completarea listei .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna ziua
kariris,snowbuny..multumesc frumos de pareri!!

v-am pupat caci sunt intr-o stare jalnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Eu stiam ca e luni, hi hi

Georgi, fii barbata! Lasi o chestie d'asta sa-ti strice cheful?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna seara.
La noi e bronsita acuta,amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Alina,iar te deranjez,nu sunt impacata cu antibiotic,se da in bronsita acuta?Sunt necajita,nici nu a inceput bine gradi si deja ii am bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bonjurica,

Oaana, multa sanatate copiilor, of, ati inceput si voi sezonul cu "succes". Noi am avut bronsite la care copiii au luat antibiotic si altele la care nu au luat. La ultima bronista la lui Victor, facuta asta-vara la mare, a luat 10 zile antibiotic.

Dana, e suuuperb Eric, ptiu sa nu-l deochi. Sunteti o familie foarte frumoasa, sa fiti sanatosi sa va bucurati unii de altii 100 de ani de acum in colo. Esti asa de luminoasa si impacata in poza de iesire din spital. Cunosc sentimentul acesta de liniste care-l ai dupa ce ai stat cu inima in gat si vezi ca bebe a venit, il ai in brate si e perfect.

Luna, a trecut cu bine si ai avut o experienta placuta la interviu, asta conteaza. Eu am un feeling ca iei job-ul.

Duminica frumoasa va doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

of mai oana ce sa zic depinde de bronsita.daca nu au febra si stare alterata nu-i infectie,e posibil sa fie o traheo-bronsita spastica daca tusesc mult,poate au si ei ca a mea teren atopic (adica alergic).la eli am descoperit acum la ce i se agraveaza tusea :la praf.si stam pe un bulevard destul de mare si aglomerat.si pana terminam casa cealalta o curge multa apa pe mures...in fine sa revin la oile noastre.hai sa zic ce as face eu (nu uita sunt radiolog nu pediatru am experienta numai cu a mea prunca).tuse spastica,seaca in rafale,ce epuizeaza copilul ii dai 2,5 ml paxeladine (neaparat sa fie tusea seaca)la cel mic si 3,5 la cel mare, de 3 ori pe zi,aerosoli cu dexta daca nu ai flixotide si +/- ventolin daca apar si respiratii greoaie si orice alte manifestari astmatice(eu elisei ii pun oricum) .daca sunt secretii multe tuseste superproductiv,muci cat china 3,5 ml de fluidol,humex sau orice alt sirop cu carbocisteina, aerosol numai cu ventolin.prospan 2,5 ml de trei ori pe zi indiferent de tuse(e extract de iedera).eu asa am retetele mele pe incercate la eli si recomandate de pediatrii de aici.eu daca nu are febra nu-i dau elisei antibiotic(acuma e plina de muci galbeni si ii dau si pulsatila ch30).inca nu am descoperit homeopatul pt tusea ei dar il caut si ma duc peste dr meu pana il descopar.acum am si filmat-o cum tuseste.daca mai ai si alte intrebari si pot sa te ajut cu mare placere.cica isi fac imunitatea pe la 7 ani
elisa din 3 saptamani de gradi a mers 4 zile....conteaza insa ca ii place si abia asteapta sa mearga iar la gradi.si numai de asta vorbeste ce prietene are ea ce invata acolo si ce cantecele stie.asa ca o voi duce iar si iar pana vom reusi sa trecem si peste virozele astea.acum saptamana viitoare ma duc iar la homeopat si sper sa ajung si-n ungaria la pediatru pneumolog.desi poate patesc ca si vineri la timisoara la orl-is m-am dus bou si am venit vaca,sau invers

deci in concluzie tuseste si e plina de mucu din nou....
dana am vazut pozele vai ce draguti sunt amandoi

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput