Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)
Raspunsuri - Pagina 12
xerxe2005 spune:
greierash

mychydutza, te asteptam si pe tine cu o veste....sa maresti clubul cu bebe nr. 2.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 6+
ioanaiub spune:
greierash, sarcina usoara 
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
musso17 spune:
buna ziua
dana,ma bucur ca ai scris si ca sunteti bine.imi pare rau pentru infectie.cu privire la colostru as vrea sa stiu daca a avut efect.
greierash,felicitari pentru sarcina,sa fiti sanatosi.
cum se zice "cufurosi"..eee peste dintr'astia am dat eu azi pe unde am umblat,vreau sa emigrez.
revin
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 vreau sa emigrez. ![]() georgiana,mamica de mihnea |
...daca pleci, ia-ma si pe mine, daca pleci, vreau sa plec cu tine........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Vivela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
...daca pleci, ia-ma si pe mine, daca pleci, vreau sa plec cu tine........ decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! ![]() |
si pe mine cui ma lasati?

_
Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
Luna1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Vivela
si pe mine cui ma lasati? ![]() _ Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10) |
Va astept.
My reason
madabout2003 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Luna1
Va astept. My reason |
Nu le mai astepta ca poate vin la mine
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Luna1 spune:
Hai ca eu vorbesc singura:
acum 2 zile am reusit sa recuperez de pe un laptop vechi care s-a virusat, o gramada de poze dinainte de Adelise pe care le gredeam pierdute, cu Cosmin in prima zi de scoala, anumite vacante, plimbari etc. Nu pot spune ce fericita sunt si le voi pune pe site si va voi da linkul cand termin.
Insa vroiam sa zic ca am vazut cateva filmulete de cand Cosmin avea doar 4 ani si un pic, aici in Anglia, cand inca vorbea romana perfect. Cand i-am auzit glasul pitigaiat vorbind o romana asa prefecta mi-au dat lacrimile.
Acum romana lui are putin accent, nu mult, insa e limitata
My reason
Luna1 spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui madabout2003
Nu le mai astepta ca poate vin la mine MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
Ohohohohoho, lume noua! Bine ati revenit. Ce face Emily? Poze?

My reason