Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)
Raspunsuri - Pagina 11
CarlaV spune:
Vivela, eu poftesc la super-masini, dar de la pofta la fapta e cale lunga. Oricum, o super masina pe la 30k si in leasing ar putea sa fie o varianta pentru noi peste cativa ani. La second nu ma gandesc, am avut 2 masini second si stiu cate belele ascunse pot avea, asa ca nu-mi mai trebuie.
Vio, dacie berlina zici? Hmmm... Ia zi, ce ti-au dat grecii sa te plimbi cu? ![]()

Luna1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela ia zi, Luna, cam cati de pe acolo isi cumpara masini peste 30k? ...si cam cati si-ar permite, dupa conceptia proasta a romanilor? e paradoxal. Romania e paradisul producatorilor de masini de lux, cum apare una mai scumpa, imediat apare pe "strazile" din Romania (am pus ghilimele pt ca Romania nu are strazi, asa cum stiti). _ Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10) |
Mai ce sa zic, m-oi invarti eu in cercuri de "amarati" dar aici omul de nivel mediu (cum ma consider si eu cu ai mei) isi ia in general masina pana in treij'da mii. Adica lumea pune mai mult pret pe economiile in banca pentru zile mai negre, ca nu stii niciodata unde esti a doua zi (cazul nostru, daca pe al meu in disponibilizeaza ramanem fara salariul principal in casa, ca ce fac eu ne ajung de o ciunga comparativ cu cat aduce el in casa, eu muncesc mai mult ca sa ma simt femeie independenta
Masinile lumea si le schimba cam la 6-7 ani, de obicei nu prea vad astia rostul cumpararii masinilor noi, ca ai iesit cu ea pe poarta dealer-ului si a scazut automat pretul cu app 30%. Ex Jaguarul nostru, nou costa 36 mii de lire, noi l-am luat second cu doar 2000 de mile la bord (nu stiu de ce l-o fi re-dealerit ala primul) si era juma de pret. Sa fi fost beata sa dau 36 mii pe unul nou cand tot nou cu doar 2 mii de mile era juma de pret, si e top of the range, are toate gadgeturile Jag.
My reason
ddanagh spune:

Ma scuzati ca am disparut ca magarul in ceata insa nu se putea sa fie la noi toate bune si frumoase. Eu am vazut la spital ca ma doare cand fac pipi insa am crezut ca e normal, numa ca s-a agravat pe zi ce trecea astfel ca vineri eram varza, umflata, subconstientul lucra si pur si simplu ma abtineam si nu faceam, ma durea burta ca naiba. Am facut o infectie urinara naspa rau, cica de la sonda, astfel ca acum sunt pe augmentin de 1g, 10 zile. Sunt mult mai bine acum.
Partea buna e ca indarjirea mea a dat roade, bebe papa numa san
. Sunt tare fericita. Dr mi-au spus ca il pot alapta cat timp iau augmentin, vad ca nu il deranjeaza gustul, sper sa fie bine.
Despre Dariuca ce sa zic? Acum e mai ok insa in primele zile era extrem de obositoare, il sufoca pe bebe. Vroia ea sa-i dea sa pape, sa-l spele, sa-l schimbe, sa, sa... Cand il pupa se lasa pe el, il tragea de maini, punea mana pe tetina de la suzeta. Apropos de asta, ii zic: "mami te rog nu mai pune mana aici pe suzeta, tine-o de codita" la care ea imi raspunde " hai shusheaua de aici la mine in camera"
(consecinta unei saptamani de stat cu mamai-sa). Acum e mai intelegatoare, a vazut "cu ce se mananca" si s-a mai potolit. Oricum cred ca se crede in paradis. Nu a avut ea asa saptamana niciodata in viata si cu mami si cu tati acasa. Adi de cate ori a avut concediu am fost plecati. Acum a luat-o cu el pe peste tot, a dus-o unde a vrut ea, s-a jucat non stop cu ea, cum a vrut ea, i-a luat tot ce a vrut, inclusiv zilnic cate un ou de ciocolata cu michi. E super incantata, parca a si evoluat f mult. Partea prosta e ca nu stiu ce o sa ma fac cu ea de saptamana viitoare cand incepe sotul serviciul. Atunci sa ma vad.
Bebe e incredibil. va zic sincer ca parca il indragesc mai mult, ca si bebelus decat pe DAria. La Daria am fost extrem de stresati, eram in stare sa punem pulverizatoare cu spirt pe peste tot sa ne sterilizam mainile mereu. Plus ca stresul ne-a fost alimentat si de doctori. De cate ori am fost cu Dariuca la control, la inceput fiecare ne mai trasnea cate ceva. A inceput ca ar putea avea probleme psihomotorii, ca nu vede, ca are torticolis, ca are nu stiu ce la inimioara
. Dupa n controale si investigatii, toate s-au dovedit false insa nervii nostrii au fost supusi la maxim, numai ei stiu cum au facut fata. De fapt de-aia am facut si depresie.
Acum cand il vad pe bebe imi dau seama ca dr vedeau ei ce vedeau insa uite ca natura se dezvolta cum vrea ea nu dupa statistici si ca Dumnezeu le aranjeaza in timp. Daria la 2 luni, pe burta nu isi ridica capul absolut deloc, insa din momentul in care si-a dat drumul a recuperat extrem de rapid astfel ca 6 luni si jumatate mergea de-a busilea si la 11 luni in picioare singura. Nici vorba de probleme psihomotorii. Eric va spun sincer, l-am si filmat, ne minunam zilnic, isi ridica capul pe burtica de la doua zile. E fantastic. Il lasam cu capul pe o parte si il gasim in partea cealalta, ca sa nu mai zic ca pe pieptul meu zici ca-i sarpe, cu burta lipita si capul numa sus.
. Sunt tare curioasa cum va evolua.
Cert este ca suntem mult mai maturi, gestionam stresul altfel. Aaa, mi-am adus aminte ca si acum in maternitate ne-a zis iar neonatoloaga ca aude nu stiu ce la inimioara lui bebe si nu ne da drumul acasa. Avand experienta de la Daria, am cerut eco. I s-a facut, bineinteles ca nu are nimic si gata. Ecografista i-a pus un pic sonda si ptr o transfontanelara scurta doar cat sa ne asigure cu nu are hemoragie si creierul e dezvoltat normal si uite asa am venit acasa mult mai linistiti.
Hai ca v-am facut capul calendar. Dar asa suntem de fericiti, parca plutim. Dupa o sarcina tinuta tot dintr-un stres in altul acum suntem in extrema cealalta.
Xerxe ma bucur mult pentru tine. sa dea Domnul sa ai o sarcina fara probleme si sa nasti un bebe sanatos. 
Musso va ziceam eu anul trecut ca i-am dat Dariucai pentru imunitate "colostrum with probiotics" de la ChildLife. Atata doar ca e 150 ron insa iti ajunge o luna jumate.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
cu Eric Mihai AMR aceasta noapte
xerxe2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Partea buna e ca indarjirea mea a dat roade, bebe papa numa san . Sunt tare fericita. Dr mi-au spus ca il pot alapta cat timp iau augmentin, vad ca nu il deranjeaza gustul, sper sa fie bine.Bebe e incredibil. va zic sincer ca parca il indragesc mai mult, ca si bebelus decat pe DAria. Dar asa suntem de fericiti, parca plutim. Dupa o sarcina tinuta tot dintr-un stres in altul acum suntem in extrema cealalta. Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si cu Eric Mihai AMR aceasta noapte |
Ma bucur sa citesc asa ceva.
Sper si sa zic ca tine, peste cateva luni, ca suntem mai maturi si putem sa ne bucuram de bebe fara stresul experimentat la Razvan, cand am facut o mica depresie post-partum, de frica ca nu stiu sa il ingrijesc.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
ddanagh spune:
Elena o sa vezi ca va fi mult mai bine 
Mi-am schimbat si eu semnatura. 
Fetelor care mai umblati pe la listuta, ca eu recunosc ca am uitat si parola, in ultimul moment ne-am razgandit si am schimbat Mihai cu Valentin. Chiar daca nu au facut nici macar cea mai mica aluzie la ceva, am hotarat noi sa-i punem numele nasului. Avem niste nasi de milioane si plus ca ne-a sunat bine si numele.
Asta ca sa nu ne felicitati de Sf Mihail si Gavril ![]()
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si a voinicului Eric (20.09 2010)
mychydutza spune:
uau, dana ce vesti bune! atunci o sa-l felicitam de Sf.Valentin. eu vreau poze!~![]()
..si fetelor, nu mai poftiti la masini ca vi se apleaca!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
Vivela spune:
Dana, ma bucur tare mult ca ai venit cu vesti bune
. si piciul meu era batzos in gat de la nastere, acum s-a normalizat, n-as zice ca are cine stie ce performante deosebite fata de "colegii" lui. dar nici nu ma agit, le-o face pe toate la un moment dat. clar esti mult mai relaxata la al doilea, la primul te orbesc grijile, acum vezi si partea frumoasa.
ma bucur ca flacaul papa laptic de la san, ti-am zis eu ca baietii stiu mai bine sa se descurce cu tzatzele
.
si da, da, si eu vreau poze
.
_
Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
greierash spune:
.........nu stiu cu ce sa incep....si de unde....
Poate sa ii transmit felicitari Danei, ....Dana, iti doresc sa fiti tot timpul la fel de fericiti ca si acum , daca nu s-o putea si mai mult. Felicitari pentru bebe mic si sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti numai bucurii...
Xerxe, felicitari si tie pentru sarcina, iti doresc sa ai sarcina usoara, fara greturi, sa rezolvi cat mai usor cu serviciul si sa nu fii stresata din cauza asta...
Fetelor va citesc zilnic dar nu prea am dispozitie de scris. Acum am intrat pentru ca vroiam sa va dau o veste dar nu stiam ce sa scriu, de unde sa incep....etc....Pe de o parte sunt fericita, pe de alta trista... dar in general sunt optimista....si incerc sa depasesc anumite momente.
Mychy, am vazut ca ai intrebat de mine, la un moment dat, multumesc ca te-ai gandit la mine, si scuze ca nu am dat niciun semn... dar pe langa dezamagirile mele, am ami fost ocupata cu ceva....
Ghici?? Offf...da acum cred ca esti ocupata cu telefoanele....si toate cele ...
Vio te admir ce pofta de munca ai! astia de la noi, ne-au taiat tot elanul, care il mai avea....nu sunt eu prea batrana, dar nu am mai trait asa vremuri ciudate cu astfel de oameni...care parca nu isi doresc decat sa se duca totul de rapa....asta e sentimentul general la noi la serviciu.... Offff ...si imi curg balele sa gust si eu painicile, dar nu am mai intrat intr-un hiper/super market de vreo luna doua...din motive....
...usor de inteles....
Vivela...imi place de David al tau... are personalitate....te citesc cu interes imi place cum scrii si ce scrii. Si...dupa umila mea parere esti o mama perfecta! Asta pentru ca iti mai puneai intrebari retorice la unele din reactiile lui David...
Luna....
..sunt inofensiva.....am fost putin dezamagita cand am vazut ca am accesul restrictionat la contul tau cu poze ...nici nu mai stiu care, facebook, sau altul ..nu conteaza...probabil ca ti-ai pus restrictii dupa isteria cu pedofilii de pe forum, si te inteleg... Recunosc ca atunci m-am simtit putin..nici nu mai stiu...dezamagita...dar asta e ...suntem pe un forum public si fiecare procedeaza cum considera. Unul din considerentele pentru care eu nu am pus poze pe forum, cu o singura exceptie(de cand activez pe acest forum) a fost si faptul ca un forum este public si poate fi vizualizat de oricine nu numai de persoanele care activeaza acolo, sau cu care noi conversam.... Nu te supara, desi mie mi-a trecut , puteam sa trec peste aceasta mica dezamagire a mea fara sa o punctez dar...
In sfarsit, am scris destul....si nu sunt pasiunea mea postarile lungi... am vrut doar sa va dau o mica veste...

Ati ghicit? ca nu stiu cum sa va zic asa direct....poate cititi voi ...asa...printre randuri...
Va pup si ..ne mai auzim....cu vesti bune ..bineinteles.
greierash mamica de Andrei si
13+
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
greierash, era si greu de ghicit vestea ta
. felicitari si sarcina usoara. cat despre restrictia la contul de facebook al lunei, depinde daca tu ai cont activ pe site-ul asta.daca tu nu ai cont pe facebook nu poti avea acces la contul altuia! inca odata ma bucur pt tine. si mai zicea dana ca n-are cui preda stafeta....iote puzderie de gravide, vin valuri, valuri 

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
Luna1 spune:
Greierash felictari din suflet. Ma bucur mult pt voi.
Referitor la pozici le-am pus restrictionate pe Facebook o perioada, pana le-am mai cercetat sa fiu sigura ca sunt ok, acum sunt iarasi publice.
Insa si mai publice sunt la semnatura acum pe site-ul meu, poti vedea ce si cate doresti.
Dana sa-ti traisca Valentinul, astept si eu poze cu nerabdare.
Va pup
My reason