Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Se pare ca s-a saturat , ca a vrut laptele dupa 1 h jum (1 h a dormit) ori recupereaza de azi noapte..

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Fetelor multumesc de incurajari! Mi-au mers la suflet vorbele voastre. Cat despre sot, a fost un la faza asta.

Denisa biberoanele i le-am schimbat, nu inlocuit, pt ca erau cu gradatie pana la 150 ml si am vrut mai mari. Asa le-am luat de la inceput.

_

Mamica cu iepuras cuminte de sase luni

"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna fetelor, cafea ce e aia??? sunt terminata si plansa....

noi nu am dormit deloc azi-noapte si nici acum...are temp 38/3...:(( vad ca majoritatea beblusilor sunt cu probleme de sanatate...va urez multa multa sanatate....

sunt chiauna...dintisori astia ne termina....plange mult si in brate si oriunde,dar ma bucur ca mananca bine....a papat 100 ml piure legume cu branzica de vaci....

eu am facut branzica de vaci cu calciu,a iesit super buna....parca as manca si eu din ea...eu am facut cu calciu pentru ca asa ne sfatuia pediatra,bebelina mea are nevoie de calciu mai mult....

ma duc sa mai fac niste ture in casa cu ea in brate,se pare ca asa o mai linistesc...

we placut....

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu am avut dr brown ramase de la ivan dar nu se mai folosesc la bb 2....asa credeam si eu, dar le vezi galbene etc fata de unele noi si nu.ti mai vine

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hi,

multumim de comentarii Irene.... si voi aratati f bine... eu nu incep sa ma plang de kg ca-s singura vinovata, da cica cand n-o sa mai alaptez pune sotu cureaua pe mine sa fac sport si regim, fara cipsuri pe la ora 20-21... trebuie si se poate numai sa vrei.
In rest, de biberoane si sticle: biberoanele si suzetele se schimba la 2 luni asa e aici regula, eu am pastrat sticlele de Avent de la Magnus da tot le-am aruncat, ca de aveau BPA si erau deacuma si zgariate. Sticla de apa am avut la Magnus de la Avent, la Ingrid inca n-am cumparat; Magnus si acuma are sticla lui cu apa in pat, ca bea mult noaptea (ziua nu prea are timp... la camin au cu bule si nu-i prea place) e cea mai mare sport de la Avent si e faina ca nu curge.
In rest de nervi am si eu de dat daca vreti... da eu is obosita cronic deacuma... sa zic ca ma bucur ca ma trezeste Ingrid in moment de 4-5 ori pe noapte, in loc de vreo 10-12 ori. Doarme deacuma langa mine ca ma cauta noaptea cu mina sa vada daca mai sunt. Asa pe zi e mai OK, cu toate ca reprizele de somn sunt mici, afara doar de 15 min cand mai facem socializari cu prietenii lui Magnus, in casa daca am noroc pana la 45 de minute.
Ingrid deabia mananca 30 g la amiaza... am inceput de vreo saptamana... cam greu, ii dau din borcanele, cu toate ca am facut si la Beeba, iese fain, cam 200 g maximal, si marunteste bine zic eu.
Pe curand, sotu vrea sa vada footbal la pc.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Daca mai vrea cineva ceva pe la aramis sa-mi trimita un PM. Maine mergem acolo.

Miria vi ?
Roxi - nu-ti aduc fata gagiul intr-o ureche, nu e in tara...

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Stanucel si Cristina 30, muta sanatate micutelor voastre si multa odihna voua!
Am uitat sa spun ca m-au incantat foarte mult filmuletele cu Eric, Justina si Geo! Ce duuuuuulci sunt!
Gata, am adaugat la semanatura si cel de-al doilea filmult cu Diana la laptop.

http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community

http://youtu.be/WKScCq6dFyw - Diana la laptop

Irene

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irene26

Stanucel si Cristina 30, muta sanatate micutelor voastre si multa odihna voua!
Am uitat sa spun ca m-au incantat foarte mult filmuletele cu Eric, Justina si Geo! Ce duuuuuulci sunt!
Gata, am adaugat la semanatura si cel de-al doilea filmult cu Diana la laptop.

http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community

http://youtu.be/WKScCq6dFyw - Diana la laptop

Irene

It's not how good you are, it's how good you want to be.

multumim, oau, ce fain sta Diana pr burtica si ai vazut a reusit sa ajunga la albumul foto.. se pricepe bine la mac :)... Ingrid vrea la tastatura normala sa "vorbeasca" pe yahoo cu bunicii din ro... m-a impresionat tare placut asternutul de pat, f f fain.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Sunt obosita, ca azi am fost singura cu ele..m stau un pic si merg sa ma culc .
Am intrat sa va arat poza de-aseara.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bine ati ajuns inapoi anke!

sanatate multa bebelusei, cristina!

irene pai cum mai asistenta lui gates la mac? vrei sa moara omu` ala de inima?æ
oricum e tare simpatica, mai da pe tastatura o tura, apoi parca se odihneste:)))

denisa zi ca il tineti pt voi pe ala :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput