Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 18
honeybaby spune:
Oana - la armis a fost rau pt portofel dar bine pt mine. O gramada de hainute desi cand am ales dupa net multe hainute nu le aveau. Acolo e alta poveste , le vezi , sunt multe, frumoase, mai frumoase decat in poze, cei drept majoritatea sunt pana intr-un an. De la anul nu mai aveam asa mare varietate.
tot mi-a ramas gandul la un set cu rosu si alb pt acum. Nu l-am luat pt ca avem destule si acela era subtirel.
Le-am pus deja in cutie, majoritatea fiind mari pt un 1 , 2 chiar 3. nu stiu cand sa le fac poze, azi sunt cam prinsa, daca vrei va las codurile sa va uitati pe site la ele.
Btw si Maya e un mic calut de ceva timp. nu punem de o hergelie? Daca fetele isis fac ferme facem si noi hergelie.
Vladi - offf ce se mai chinuie Floricica , imi pare rau. Bine ca nu mai e asa rau.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
oana nu cred ca poate da in altceva, o fi ceva viral, multi sunt mucosi, ori aerul prea umed ori prea uscat
ivan a avut muci garla, si cei din clasa lui la fel, silvanei i.au curd doar 2 muci acum o saptamana :))) i.am sters si gata, de atunci nu mai are nimic, dar tot imi trebuie umidificator
inteleg ca la tine e prea multa umiditate, poate din cauza aia
denisa sa poarte maya sanatoasa hainutele!
a mea face ca un ratoi, ca donald, nu m.a uimit ca fra`su facea la fel, cand pot sau cand apuc poate o filmez
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Ioanact spune:
irinabobe nu la toti le ies dintii intr-o anumita ordine.
Pt calmat durerea, decat cele scrise de tine, altceva nu stiu..aa, Calgelul, care tot asa pe moment isi face efectul.
Tb sa avem rabdare sa le iasa, sa fim langa ei..sa-i linistim cum putem.
Anca offf..imi pare rau! sa va treaca raceala.
Denisa, Oanaiacovita
Roxana da! Ioana seamana cu mine si Justina cu tati (fizic), la caracter, deocamdata e invers..Ioana seamana cu tati (m energica) si Justina cu mine (m linistita).
Ivan e m mare decat Ioana..vom vedea la anul cum va fi.
andra_s sanatate multa lui Ianis! sa ii treaca mucisorii si sa nu raceasca m rau.
Oanaiacovita aspirat bine nasul..si daca nu tuseste, nu are febra, eu zic sa nu-i dai nimic, nici preventiv..parerea mea.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
ioana da dar chiar daca e mai mare, el niciodata nu a stat fara noi, absolut mereu a fost cu noi oriunde mergeam, il lasam la locurile de joaca din mall si ne suna ca plangea, asta mai demult...
de aia nu vreau sa zic hop inca! mi-am dat termen mare, adica 1 an, daca timp de 1 an va merge atunci e ok, pana atunci nu ma bucur degeaba
ma ajuta mult fiestele, adica sarbatorile de aici care.s foarte multe si e lumea libera, in felul asta va sta mai mult acasa
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Ioanact spune:
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de ieri: Daria Marcela si Maria Alexandra!
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Sarah Maria, Sophia si Adam Leo!
Ioanact spune:
andra_s ai PM! Nu m vreau sa comentez aici.
Si eu iti vad pozele cu Ianis..e simpatic.
Dealtfel, vad toate pozele si filmuletele..sunt cu totii frumosi.
Roxana e primul an de gradinita?
carmickey spune:
buna dimineata si de la noi...
cristina30 scuze de incurcatura...suteti prea multe...:))
andra_s noi am trimis cateva poze la revista mami si asa ne-am trezit in revista, o cumpar lunar,si am vazut poza noastra...
Briana de Ramy imi place fetita ta cat par are??? escumpa rau rau rau...
noi papam branza de vaci la recomandarea pediatrului,avand lipsa de calciu luam aportul de calciu din branza,decat sa ii dau calciu mai bine papam branzica...acum facem pauza ca a papat o zi si asteptam,asa cum am vazut ca fac multe mamici,vreau sa fac si eu o pauza sa vad vreo eventuala reactie alergica...
lipsa de calciu s-a constatat prin tremuratul barbiei cand se enerveaza....
vreau sa va intreb ceva...voi care mergeti cu bebelusi singuri cu masina plange copilul in scoica acolo in spate? a mea urla rau rau tot drumul,daca sta cineva cu ea in spate este ok,cum e singurica tipa rau...nu mai stiu ce sa fa,am pus cateva jucarii de plus pe luneta masini si degeaba,ca as putea sa ii mai fa?? :(
dintisori nici gand sa dea...plange in reprize...
o zi buna
spor la treaba...:))
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
Ioanact spune:
stanucel buna dimineata!
Ce face/cum se simte Adelina?
child spune:
Buna dimi!
Citindu-va, mi-am amintit ca Denisa mi-a luat si mie cateva seturi de la Aramis, deabia astept sa le primesc si sa-l vad pe Albert in ele . Pacat ca nu aveau tot ce am vrut!
ANDRA initial, i-am datlui Albert cate o jumatate de flacon de oscilo, dar a doua si a treia zi i-am dat cate un flacon intreg, dimineata si unul seara.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
carmickey spune:
Ioanact buna dimineata si tie...i-au dat justinei dintisori???
sau plangeti tot ca si noi in reprize??? pe mine ma bucura faptul ca mananca bine...:)))
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010