Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanact spune:
I-a priviti cum arata Ioana la 6 luni .
Aici.
Mai am 2 filmuelte recente de uploadat cu Ioana.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
asteropipan spune:
am vz marea informaticiana DIANA DOAMNE CE DUCE ESTE
INA un cantaret desavarsit ROBIN al tau. a primit si fiimea un pian la fel si sa vezi ce se mai sa in spectacol si ea mai baga si niste vocalize si zambete largi de imi vine sa o pap.
de cand eram gravida, imi doream sa aiba voce si sa imi incante auzul ...acum vedem...
scumpa de SILVANA ce frumos a adormit ea in scaunel...m-am topit toata...e bestiala si poza in patut unde tine de aparatoare...si vesta rosie e belea si ii vine super
am primit si noi 2 , una alba cu blanita, mai, la gluga-e mortala- si una roz...abia astept sa vina frigul si sa o imbrac cu ele
NIKYYYY ce ma bucur ca v-a placut rochita cadou si ca o poarta MARIA chiar ma bucur tare tare sa o poarte sanatoasa, draga de ea si inca un sa ii treaca gatuletul.
RAMY ai o scumpete de fata, mai...dolofana de iti vine sa musti din ea
SANZI f tare ideea cu folderul pt MARA
2ANKE bine ai revenit
BABYANGEL bai, m-a terminat CODRIN e asa de scump si frumos si destept...bravooo CODRINEL
BRIZA mai ce mocioflel ai tu acolo si ce bine ii sta cu "baticutul" ala rosu in cap
barbetica din aceea de plastic i-a adus si tata lui Asteropi si e chiar f tare mie imi place f tare, e f practica...
fetelor, auziti la DANAYARA modestie..."ca v-ati pierdut timpul sa va uitati la poze" ...pai fato, e o placere sa o vezi pe pitica ta cu ochii aia supperbi si cu zambetul ala de milioane...si nu uita de curiozitatea din noi(toate) sa iti vedem minunile
OANA vz ochiosul si frumosul cu vestuta noua sa o poarte sanatos
a si sa nu uit de rasul lui minunat
a venit sotul dar totusi am reusit sa scriu cateva cuvinte
si inchei urand sanatate iepurasilor bolnaviori cat si mamicilor care sunt si ele racite
va pupicim
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
vladimirescu spune:
andra ca nu se da lapte de vaca pina la un an dar in schimb se da brinzica din lapte de vaca si apoi iaurt, si inca din lapte mai grasut (3,5 %) m-a mirat si pe mine cind eram la primul copil... Faza e ca ma mai mir si acum si nu am gasit explicatia, iata sint la al doilea copil, voi urma schema cu brinza dar nu voi da lapte de vaca, si tot nu am priceput care e treaba :)
Ha! In timp ce scriam am gasit un posibil raspuns: poate nu e indicat lapte de vaca din cauza ca ar ilnocui LP care mai are ceva vitamine si chestii adaugate si e mai potrivit pt astia mici? Adica, laptele de vaca poate nu ar face rau dupa 7 luni dar pur si simplu nu trebuie dat ca sa nu eliminam LP care are si alte chestii folositoare? Na, zic si eu...
Floricica al meu parca e mai bine de vreo 2 zile. Avem 4 saptamini de cind ba e ragusit, ba tuseste uscat si inecat, dupa aia tuseste de prea multe secretii... Acum ii fac altfel de aerosoli, cu atropina, sa uscam secretiile din plamini care sint prea abundente (desi tot noi le-am produs cu Mucosolvan pt ca tusea uscat -inecat la inceput:)) Si vad ca intr-o zi si jumatate deja nu mai hiriie in piept si nici nu mai tuseste. Miine mergem iar la doctor sa ascultam plaminii, sper sa terminam cu tratamentele ca mor de mila lui citi aerosoli a facut saracul si cite picaturi si siropele i-am administrat de cind se trezea pina se culca seara...
Au iesit bine analizele de singe, nu avem infectie bacteriana si nici intoleranta la lactoza. Mai trebuie sa-i fac niste teste pt diverse alergii si intolerante, poate gasim cauza maraielilor lui de nopate, ca de vreo luna ma scoala la 1 ora sau 2 cel mult, parturi mereu, colici d ese arcuieste pe spate...
Pt moment am ramas cu o masa inlocuita doar (supa radacini cu carne vita si ulei masline). Astept toate testele ca sa vad daca pot trece la brinzica de vaci cu ceva mar copt etc, ca nu ia deloc bine in greutate si a zis pediatra sa intram masa 2 diversificata cu ceva consistent.
Am fost tare ocupata, toata ziua ma invirt ca titirezul si rezolv lucruri, si asa o sa fiu in urmatoarea luna cel putin.
M-am mai defulat la shopping, exclusiv pt copii, si am zis sa va scriu citeva opinii despre ce am mai luat :)
Bumbitza spune:
Buna seara mamici!
Multumesc frumos tuturor pt gandurile bune pt Bumbi mea
Sunt un pic in ceata acusi..as fi vrut sa schimb pediatra actuala (nu prea sunt multumita, e necomunicativa, cam indisponibila, la ea controlul consta in vazut gat, ascultat plamani, pipait fontanela si...cam atat, masuratori si alte cele le face asistenta) cu cea care a venit miercurea trecuta aici. Dar dupa ce mi-ati scris atatea, nu stiu nici eu ce sa mai fac. N-as vrea sa indop copilul cu atatea doctorii, mai cu seama ca e un copil alaptat la san, vesel, jucaus, sanatos.. Pe de alta parte controlul a fost f amanuntit si ok si tipa e renumita printre pediatrii...deci nu stiu ce sa fac
Ina si eu iau acum Elevit, sper sa fie ok
Ella, ii fac masaj de cand s-a nascut aproape, tot asa am chemat o dr f buna kinetoterapeut, stiu ca se vor indrepta piciorusele nu ma stresez.
LAlexandra, dr mi-a zis ca are si coastele un pic mai spre exterior care cica-i semn de rahitism..acuma nici eu nu mai stiu ce sa cred. Pe de alta parte fontanela e ok.
Alessandro transpira ca are par mult ma gandesc, in schimb a mea e cheliuta si curg apele de pe ea. Vad ca de cand ii dau Ca nu mai transpira asa, deci ceva tot trebuie sa fi fost.
Wapi, multumesc pt mesaj..deja sunt in ceata, nu mai stiu daca e bine ca-i dau Ca sau nu...
Honey, tre sa ajung sa-mi fac si eu niste analize dupa care sa vad daca e nevoie de Ca sau Fe (asa ar trebui sa procedez si pt Ilinca de fapt..), deocamdata iau in continuare Elevit.
Sensibila, Ioanact
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Bumbitza spune:
Vroiam sa mai zic si eu ca am vazut iepurasi frumosi de tot, nu nominalizez caci mi-e ca din cauza oboselii uit pe careva si n-as vrea. Ii pup pe toti de dragi ce sunt
Sanatate si bolnaviorilor mici!
Mai stau un pic si ma duc la somn langa pitica mea. Va pup de pe acum in caz ca nu mai apuc sa scriu dupa ce mai recuperez un pic.
vladimirescu spune:
Batista bebelusuluie geniala! Mare toanta am fost ca nu i-am luat si lui Vladimir asa ceva la vremea lui. Pur si simplu am judecat superficila; cum sa smulg mucii copilului cu aspiratorul pt menaj?? Ce oroare!!
Ei bine, acum am luat pt Floricica si jur ca e o inventie minunata! In primul rind, puterea dea spirare e mica, am incercat pe nasul meu si nu am simtit mare lucru, in schimb mucii au fost extrasi :))
Are un sistem ca reduce puterea de asipare f mult, practic nu trage mai mult ca o pompita obisnuita din cauciuc. Smecheria e insa ca TRAGE CONTINUU, ceea ce noi nu putem nici cu pomapa de cauciuc si nici cu aspiratorul ala de tragi cu gura din el (am si din ala, e slabut...)
daca copilul urla si are gura deschisa, nu iese nimic cu pompa pt ca nu reusim sa facem vid, si e tare complicat sa tii cealalta nara astupata dar sa astupi si gura...
Pt ca Floricica urla din toti bojocii si la pompa si la aspiratorul ala pt gura, am zis ca atunci pot sa incerc aspiratorul de menaj cu batista bebelusului, ca mai tare nu are cum sa urle... Iar rezultatul e ca da, urla la fel de tare, dar mult mai putin timp, pt ca batista bebelusului e mult mai eficienta si golim nasul inrtr-un minut, maxim 2!
Am scris asa de mult ca sa conving fetele care nu o au inca in casa sa-si cumpere, la un moment dat le va fi de mare folos (dupa 2 ani incep copii sa poata sa-si sufle nasul mai ca lumea).
Eu incalzesc la jet de apa fierbinte fiola de ser fiziologic, o pun in nas (toata, 5 ml adica), las citeva minute (vreo 5 de preferat) ca sa se inmoiaie mucii "profunzi", apoi dau drumul la aspirator, ii astup o nara si trag din cealalata cit iese. Dupa aia trag din a doua nara si revin iar la prima, de control. Si vreau sa zic ca abia a doua oara ies mucii aia dinspre sinusuri, m-am speriat ce am putut scoate, de 5 ori mai mult decit as fi putut cu alt instrument, zau!
E bine insa ca altcineva sa imobilizeze capul copilului, pt ca altfel e greu, evident ca se zbate... (sau cel putin Floricica nu sta deloc, spre deosebire d eVladimir care a fost mereu f docil si intelegator, el statea mititelul sa-i fac toate tratamentele...)
Su scuzati de cuvintul "muci", dar zau, "secretii nazale " suna prea ca din carti :))
vladimirescu spune:
Bumbitza coastele mai evazate pot fi intr-adevar semn d eproasta asimilare a calciului. Stiu de la Vladimir, ca daca la control s eobservau coaste mai indepartate, ma punea vreo 2 saptamini sa maresc un pic doza de Vigantol, sa aboarba mai bine Calciul. Dar dupa aia opream, daca dupa o luna pareau costele mai bine. Dar dupa vreo 2 luni iar vedea pediatra coaste evazate, iar maream doza de vit D... O data i-am dat si niste caclciu cred la indicatia ei, dar nu mult...
Pe de alta parte, daca pleaca putin coastele nu e musai grav, poate seamana cu cineva din familie la constitutie - la mine barbatul si parintii lui sint mai "patrati" la tors, si Vladimir e tot cam asa se pare...
Cu transpiratul - e normal sa transpire puternic la cap cind ii e cald, pt ca probabil inca nu transpira bine la corp. As aera si Vladimir, era mereu ud leoarca la cap, dar pielea pe corp era uscata. Dupa 1 an ainceput sa aiba si pielea transirata.
Floricica ins avad ca din lua a 3-a a inceput sa transire pe corp, probabil gandele sudoripare au inceput mai repede sa functioneze, iar la cap nu transpira decit putin, normal.
Ioanact spune:
vladimirescu si eu am comandat BB. Maine astept sa vina.
Sa o am, in caz ca m raceste Justina chiar si pt Ioana e buna..insa, m bine sa nu mai racim.
Avem un filmulet www.youtube.com/watch?v=f_5c94-v3dA" target="_blank">aici. Al doilea e aici (n-a mers pe youtube).
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Bumbitza spune:
Vladi, multumesc mult pt raspuns Ii dau Ca gluconic, 2.5 ml*2ori/zi, timp de 10 zile, acum sper sa fie in regula. Doza de Vigantol nu a marit-o, ii dau 2pic.
M-am gandit si eu la faza cu dezvoltarea glandelor sudoripare, numai ca Ilinca transpira rau si dormind, plus maini si picioare. In fine, important e ca acum e bine.
Hai ca intre timp i-am dat sa pape.
Maine nu stiu cand mai reusesc sa intru, cred ca tot seara.
PS: si eu sunt plina de nervi, de unde eram cea mai calma fiinta inainte, acum sunt un pachet de nervi gata sa explodeze la orice pas - nu-mi place deloc, fac eforturi sa-mi revin ca altfel baga al meu sot divort de mineca pe el pica totul normal, doar e aici mereu...
irene26 spune:
Fetele, va multumesc mult pt vizionarea Dianei. Nah, o luai si eu pe urma Roxanei.
Nafi, sper ca te-ai odihnit bine dupa mancarea libaneza. Sa-ti fie de bine!
Oana, succes cu mancarica la borcan, se pare ca Eic este ca si Diana, ii place mancarea de casa.
Ramy, asa zic si eu, mare informaticiana va fi fetita mea. Iar tu arati foarte bine.
Babyangel, imi place Codrin foarte mult si sa nu mai spun ca se mentine foarte bine in pozitia sezut.
Alina, sper ca Justina sa se simta mai bine cat de curand! Sanatate!
Michelle, multa sanatate tie si sotului! Ai mare grija de tine!
Diana, La Multi Ani sotului! Multa sanatate si tot binele din lume! Si da, si Diana mea saiveaza foarte mult, nu cred ca este vreun motiv de ingrijorare.
Asteropipan, multumim de compliment! Nu pot deschide pagina de flikr, poate pui 2-3 poze si pe contul comun sa va admir si eu.
Vladimirescu, ooof, inca nu se simte bine Floricel mititel?! Insanatosire grabnica! Am cumparat si eu batista bebelusului si asa este cum scrii tu, foarte folositoare bebelusului. Ce-mi place cum dai tu detaliile medicale, pe intelesul nostru! Mai si specifici din punt de vedere terminologic. Super!
Bumbitza, toate cele bune tie si micutei tale! Si nu uita ca este foarte important sa ai mare incredere in medicul, sau pediatrul tau.
Am vazut toti iepurasii, superbi si dulci rau de tot!
O noapte buna va doresc fete dragi!
http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community
http://youtu.be/WKScCq6dFyw - Diana la laptop
Irene
It's not how good you are, it how good you want to be.