Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Si, Ioanei ii dau lapte de capra ..dar il fierb inainte. Azi, am baut apa din cana unde i-am pus lapte..era clatita, dar tot avea gust de lapte si doar ce mancasem, imi venea sa . Nu stiam ce sa m bag in gura sa mi se duca gustul.. Nu-mi place laptele de capra, insa Ioanei ii place. Doar laptele de vaca imi place. miria_cristina asa-i? I-a sa-i dau si eu Justinei pe gingii cu Tantum verde ..asa se m chinuie. Nu m doarme singura (uneori seara), tb sa o leganam.. Anca ati patit si voi, ca noi..cu raceala. Sanatate multa! Leeloo21 multumim! Sarcina usoara in continuare! andra_s a avut cine sa stea cu Justina..insa nu ma refeream la subiectul asta..iar cu zarzavatul am terminat demult. Mai vreau sa fac dulceata de corcoduse. P.S. Acum faci misto de mine? Mai bine nu-ti ziceam nimic.. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Daca PS-ul era pt mine, sa stii ca mai faceam misto de cate cineva, dar asta prin liceu, poate si la inceput de facultate daca mai citesti inca o data raspunsul meu vei observa ca nu are nici cea mai mica urma de misto poate nu ai tu simtul umorului sau eu fac glume atat de nesarate ????????????? hmmm ...
reciteste pls ...
si ca sa inchei subiectul asta, nu am nimic cu nimeni de pe forum, nu sunt suparata pe tine, ca nu am de ce, nu-s atat de necioplita sa ma supar din 2 vorbe, dar nu iti mai raspund la mesaje, pt ca atunci cand mi-am exprimat o parere ai avut un raspuns taios la adresa mea, am cedat eu prima pt ca nu intru pe forum sa ma iau la hartza cu cineva, vorbim, ne sfatuim, radem, ne simtem bine, aici imi descretesc fruntea, nu imi pun nervii pe bigudiuri PUNCT
[size=1]PS: iti citesc mesajele si iti vad toate pozele pt ca fetele tale imi sunt tare dragi
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
asteropipan spune:
buna fetelor..
acum vreo ora ne-am intors sii noi de la plimbare...
a fost super...am si impartasit iar printesa azi dimineata...la fel de cuminte ca data trecuta a fost...a deschis imediat gurita...doar ca azi s-a si strambat un pic
am inregistrat-o...am incercat sa pun pe flickr, dar nu am reusit...e aparat foto nou si cred ca nu am faacut toate setarile..
DANAYARA am pus poza cu cizmulitele ca doar am promis..
si am mai pus 2 poze de azi dimi si una din maternitate , din a 2 a zi de viata a printesei mele, care imi place la nebunie
citesc ce a-ti scris si sper sa reusesc sa mai postez ceva pana vine sotul
pupiciiii
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
vladimirescu spune:
Cu greu v-am prins din urma - simbata citesc citeva ore si termin duminica, abia duminica seara pot sa scriu si eu... Si am sarit citev pagini (putine), dar tot greu e :)
ami n-am sarit postul tau :) Multumes mult, esti f draguta!!
Imi pare tare rau ca e bolnavior iepurasul... sanatate multa!
Eu sint convinsa ca nu e din cauza neigienei, din ce ai scris as zice ca lucrezi la maximum de igiena! Sanatate multa - toate trec, pina la urma, ai sa vezi...
ellanick am ris de m-am prapadit la filmulet! Bietul Geo, cita rabdare are, e un inger! Sa se strimbe el asa de ... plastic :)) si totusi sa aiba rabdare sa-i dea ma-sa dracia aia care nu-i placea in continuu, timp de un sfert de ora.. Zi mersi ca nu ti-a pus castronul in cap si nu te-a injurat! E un baiat super de treaba, nu stiu daca-ti dai seama!
Tu ai un ris asa colorat , care inveseleste. Seamana teribil cu risul unui personaj de desene animate, dar nu-mi amintesc care, unul din Disney clasic, din copilaria mea (cind tu eraui in scutece :)
Ella draga, ma asteptam sa vina clipa asta in care cedezi cu nervii, zau. Pre aai tras de tine, de atita vreme, i si nopate, sa fii mama si sotia perfecta! Ai reusit, dar take a break si tu, ca e clar ca ti s-au terminat rezervele de energie. Taci din gura, subtiaza treburile prin casa si dormi citeva zile mai mult, dupa aia totul va fi mai bine, iti garantez. Te rog ia in serios sfatul meu, ok?
Hai, tu esti fata desteapta, nu mai ai mult de stat cu soacra, acusi va mutati. Trage aer in piept si gaseste-ti rabdarea din nou!
Revin acusi :)
andra_s spune:
Miria hai ca vad ca zace o pagina de enciclopedie in tine cu laptele asta de capra, de vaca, de ce-o fi el
In capshorul meu mic si rotund se bat neshte chestii cap in cap ... de ce nu pot da lapte de vaca decat peste 1 an, DAR branzica si iaurtul este din lapte de vaca si-s ok peste 7 luni... si nu ca as da laptele ca atare, de substituit mesele de lapte nu se pune problema, pt ca , dar un orez sau gris cu lapte de vaca DE CE NU?
Intrebarea nu-i doar pt Miria, dar ea mi-a sarit in ochi ca horbecaie pe forum la ora asta
andra_s spune:
Aaa, ia uite a aparut si Vladi Hai, luminati-ma careva
asteropipan spune:
daaa...
m-am laudat ca am pus poze si am uitat sa pun linkul
oboseala, bat-o vina..
aici sunt pozele...http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?savedsettings=4995389748
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
iliraluca spune:
Buna seara fetele,
Am citit tot, vazut filmulete cu artisti si bebelusi cu ras minunat. Felicitari!! Tare frumosi mai sunt.
Am citit de intalneala, normal ca particip. Nu mai scriu ca sunt obo, am fost la Bucuresti si mai merg si maine. Am programare la dermatolog cu tona mea de alunite. Am cam inceput sa imi fac griji de ele si am zis sa le vada un doctor. Sa imi tineti pumnii.
pe toata lumea si ne auzim maine seara.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
andra_s spune:
vazut poze:
Sarah mi se pare f schimata, a crescut si ce tare ii vine bascalia aia alba
Eric are niste ochisori nu imi gasesc cuvintele pt a-i complimenta, felicitari lui tati pt pictorial
Melina sa o certi tu pe mamica ta ca pune asa rar poze, uite nu te mai recunosteam, in rest, frumoasa si finuta foc
Theodor si tu da na-na la mamica ta pt ca pune doar 3 poze pe luna, si tu esti asa un iedut dulcic-dulcic
Maria ochioasa frumoasa cu mama sexoasa niki ai o frumusete sclipitoare, iti prieste rolul de mamica, mai pune repede de un bebe
Justina si bolnavioara are ochii frumosi hai las' ca trece si raceala si ne tragi un zambet larg
Briana cea zambareata care se face din ce in ce mai frumoasa, vezi Ramy ca daca ti-o prind musc din ea
Asteropi mami tau unde a pus pozele ca nu le gasesc, link n-a pus, ia da-i tu un cot sa se trezeasca
EDIT: hai ca s-a trezit Alina si ne-a dat link-ul, ce tari sunt cizmulitele, asa am vazut la nasica noastra mica, mi-au placut rau de tot cat despre poza de la 2 zile, mi se pare asa mica si fragila Asteropi, dar tot frumu Doamne ce cresc iepurasii
child spune:
No, c-am revenit si eu la forumul meu drag...
De vineri nu v-am citit, bine ca a fost WE si nu ati scris prea mult.
Ieri mi-am invitat sotul in oras la restaurant, asa, de ziua lui (care e azi), stiind ca azi vom fi plecati la socrii.
Cadoul pe care am vrut sa-l cumpar sotului, mulajul pentru palma si talpa lui Albert nu am gasit, asa ca am fabricat eu un aluat pe care am imprimat palmuta si talpita galustei.
A iesit foarte fain, imi pare rau ca mi-a venit ideea destul de tarziu si nu am apucat sa cumpar si acuarele sa le pictez, sa iasa in evidenta, ar fi aratat mai fain.
Oricum, sotul meu a fost foarte incantat si s-a laudat la toti, ce cadou hand-made a primit
Albert mi-a cam refuzat toata saptamana legumele, inclusiv azi, cu toate ca i-am dat borcanel, fiind plecati.
Cine stie, o fi o faza.
Bine ca mananca bine fructele si lactatele.
Meniul de azi:
- para cu cereale orez
- legume borcanel refuzat
- iaurt cu cereale: orez, porumb si tapioca.
De doua nopti se trezeste plangand si se cam agita noaptea, nu stiu de ce ca dintisorii de jos ii avem si altii nu se intrevad.
Poate e burtica, mi s-a parut un pic constipat de la branzica.
Intrebare: bebeii vostrii saliveaza mult, chiar daca au dintisori?
Al meu ma termina, schimb la fiecare ora bavetica.
ROXANA Albert are canita cu cioc de silicon de la DM, e faina ca nu curge decat cand trage el, dar el nu trage .
Nu prea vrea sa bea apa sau ceai decat din biberon normal.
De fapt, peste zi nu vrea deloc apa sau ceai, doar noaptea, daca se trezeste, ii dau ceai, care il bea.
Sper sa inteleaga intr-o zi ca acea canita nu e jucarie de ros, cum crede acum, ci se si bea din ea .
Hai ca trimit, ca m-am intins destul. Se vede ca sunt nevorbita .
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
sanzi spune:
Andra, esti o draguta. Daca nu gasesc la tara, iti zic, sa nu te deranjez degeaba.
Child, LA MULTI ANI sotului!!! Si felicitari pentru cadoul inedit!
Ileana, tin pumnii, dar sigur o sa fie bine.
Ioanact, multumesc, sanatate si Justinei! Sa stii ca de la o vreme si Mara adoarme seara leganata, sper ca e de la dinti si va trece, altfel nu stiu ce ma fac cu ea. Astept sa se simta mai bine si cu raceala, apoi incerc sa o dezvat.
Asteropipan, am vazut poze cu scumpa ta, nu-mi vine sa cred ca in poza aceea avea doar 2 zile, e tare expresiva!
Oana, super pozele cu ochisorii lui Eric, iar in filmuletul acela are un ras ... Chiar vorbeam ieri cu sotul despre cat de frumoasa e varsta asta. Ce rad ei din tot sufletul din orice!
Babyangel, Codrin e un dulce si vad ca e foarte stabil in fundulet.
Pe contul comun nu am intrat deloc, sper sa pot maine, ca acum mor de somn. De cateva nopti Mara se trezeste foarte des, azi noapte a batut recordul, s-a trezit de 6 ori si de fiecare data a plans, nu a vrut apa, nu suzeta, doar in brate sau san. , noapte buna si linistita tuturor!
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#