Trombofilia cauza a infertilitati 37

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata dragutele,

Denisa, azi ma bag si eu la o cafea cu laptic, din cauza norului m-a apucat somnul si chiar pica bine cafeluta Sa inteleg ca s-a amanat procedura ta cu o luna? Nu-i bai, gigeilor le place sa fie mai racoare, sunt mai vioi si mai iubareti.

Floricica, sa stii ca mi-ar place sa gestionez contractiile, sper sa invat cat mai repede fara sa mai iau atatea chimicale. Ma bucur ca sunteti in grafic si un pic peste! E minunat cand vezi mogaldeata din burtica miscotind, indiferent de-i fetita sau baietel!

Ruxica, nu te speria, contractiile sunt normale, uterul se pregateste pentru marea intalnire cu bebe, face exercitii. Anormale sunt contractiile prea dese pentru ca pot deschide colul chiar daca sunt nedureroase. De asemenea cele dureroase sunt o mare problema dar si alea se pot gestiona cu succes. Din cate am citit eu, la varsta noastra de sarcina ar fi normale 5-7 contractii nedureroase pe zi noi untem performanti, avem maxim 2 si alea tratate cu no-spa si scobutil.

MeAlex, eu am fost la Catalin Haiduc care profeseaza si la Filantropia dar am decis sa-l schimb din mai multe motive, unul ar fi ca mi-a spus ca bebe-i bine desi dupa ce am citit echo, aveam retard de crestere marisor... Noroc cu Fundeniul care m-a pus pe tratament urgentisimo. Am decis sa merg la Dr. Rotaru de la Elias dar abia dupa 15 oct ma voi vedea cu el. Despre Tutunaru, hmmm, eu n-as opta pt el. Nu se impaca bine cu Dr. Uscatescu, au viziuni diferite asupra trombofiliei in sarcina, desi, Uschi, fiind hematolog, ar fi mai indreptatita sa se ocupe de probleme de sange. Parerea mea...

Gabita, mie mi-a spus Uschi sa trec si pe la ea de fiecare data cand vin in Buc, adica in fiecare luna pentru ca vrea sa vada cum evoluam. Nu strica sa te duci si tu, daca e ceva sa vada din timp sa poata interveni. Daca bebe e in grafic, nu-ti schimba doza.

De Sara nu stiu nici eu nimic. Sper sa fie bine, sanatoasa si cu moralul sus. Nici Alla nu mai scrie...

Maria mai asteptam vesti bune, da? Cand ai punctia? Ca sa facem galerie sa recolteze un cofrag bunicel dr. White!

Aristicule te pupacesc!

Anna, cum stai cu paturicile? Ai mai dat jos din ele?

Noi suntem bine, miscotim de zor. Asa mi-e de draga senzatia asta de nu mai pot! Incet incet imi dau si eu seama ca am o mogaldeata la purtator.

Felix 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Neatza' fetelor!
N-am mai putut scrie de multisor timp, pt. ca noi suntem foarte aglomerati la birou, in perioada asta ( si va tine pana la Craciun, ca suntem firma sezonieri, sezonul de iarna fiind si cel mai important si mai aglomerat). Deci, voi intra mai rar .
Intre timp, mi-a raspuns si dr. mea ginecolog ref. la dozarile hormonale, a spus ca sunt ok, dar insista sa imi fac analiza ARN pt. HPV, din cauza acelei leziuni pe col, pt. ca, spune dansa, daca am infectie cu HPV, cancerul de col poate fi declansat in sarcina, din cauza imunitatii scazute a organismului.
Numai ca, eu nu sunt pregatita pt. acea analiza si un eventual rezultat pozitiv. In plus, Dna. Uscatescu mi-a spus sa fac mai repede un bebe, ca sa am grija de mine dupa aceea, fiindca, avand deja 30 ( si doi) de ani, si antecedente de cancer in familie.... intelegeti voi.
Deci, sper din suflet sa nu am virusul Papilloma si voi incerca sa raman insarcinata, mai intai. Dupa bebe, voi avea grija si de mine.
Pentru ca si analizele de secretie si myco+ureaplasma au iesit ok, am hotarat chiar sa ma opresc aici si sa ne punem pe treaba.
Sunt f. curioasa daca tratamentul asta cu vitamine si clexanul ma vor ajuta si pe mine sa duc o sarcina la bun sfarsit!! Sper sa fie asa.

Haideti ca m-am intins.

Va pup si va doresc numai bine.

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

buna dimineata fetelor

felix eu luni am punctia, dar maine merg la eco si probabil maine o sa imi spuna daca ramane luni sau nu

sara bafta multa in ceea ce ti-ai propus, eu zic ca nu era rau sa iti faci si analiza ARN pt. HPV, oricum nu cred ca o sa iti iasa ceva

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

floricica - eu ma miram ca a trecut repede timpul si te apropiai de 12 saptamani, dar vad ca pruncul a luat-o inaintea masuratorii. O fi mai precoce si parca vad ca nu va sta pana la 41 juma' ca fracsu'...o sa vina la 40 fix.

felixut - poate scri o carte despre gestionarea contractiilor la gravidutele cu putulica incerta. Doamne-ajuta si voi sa fiti sanatosi!

Ruxi - sper sa scapati amandoi de raceala, sa treci cu bine peste primul semestru si sa intri in concediu odihnita si pregatita pentru minunea voastra.

Sara - o fi mult de munca, dar da-i inainte, strange banutii pentru perioada de graviditate si mai da si p-aici cand apuci, macar pe la un capuccino special pregatit de denisa.

denisa - tu ai congelati si te pregatesti sa-i iei acasa?

maria - eu astept sa-i spun sotului ca stiu o reusita sigura la Albu, cu care ma conversez la tel uneori, cand imi sare motanul in cada.

anna - tu coci o veste buna?

gabriela - mult succes in continuare!

MeAlex - am observat un respect deosebit si reciproc intre Uscateasca (hematolog Fundeni) si Albu Dragos (ginecolog MedLife Grivita). Pe mine Albu m-a pus sa fac trombofiliile dupa primul fiv nereusit. Succes oriunde vei alege sa mergi!

Eu - aseara stateam cu sotul in fata calculatorului, citind despre doctori de putulici (sau putuloaie, ca putulici aveti voi in burtici). Si gaseam noi o droaie care pun barbatii se se mulga, apoi ii cam opereaza pentru diverse chestii anormale. Mai si cititnd despre varicocel, il vad p-al meu cum tragea de bijuterii cu mare spor. Apoi se uita la mine incantat: "D-asta n-am!"...acum, daca zice omu' ca n-are, pot eu sa-l contrazic! Si a mai inghitit niste pastile pentru putuloaie si bijuterii. Ei, cam asta-i preocuparea noastra principala acum: puta! Eu zic (,) ca inca ne incadram la "preconceptie", deci mai stam pe capul vostru.

Simonia ? Sti ca daca nu te vad, te sun si te tin o ora la taclale cu analizele in fata, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

felix76 da draguta, ca ma dat pe spate CM, trebuia sa-mi vina pe 30-sept-01. Oct. dar stii ca este o vorba, ca nu se potriveste socoteala de acasa cu cea din targ, mi-a venit CM mai devreme pe 22 sept. asa am oprit motoarele si acum i-mi fac cateva monitorizari, sa vad cum stau cu progesteronul, cu un dr. care cred ca l-am terminat, nu am vazut in viata mea un dr. mai timid.
Daca se mai duce una ca mine, cred ca se lasa de meserie. Am un folicul de 22mm pe ovarul stang si endo de 11,7mm trilaminar in ziua 8 de CM.

aristica tu mai lipseai astazi si gata isi da-dea demisia doctorul la care am fost eu.
Nu eu am un donator care si-a lasat spermatozoizi la rece si trebuie sa-i recuperez.
Acum fac un nou FIV ,nu am embrioni concelati, daca aveam era bine, sa vad acum ce placinta mare fac.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Aristica, Felix, Denisa, Ruxi si nu numai
Baiat, fetita... ce va fi, sanatos sa fie! Deja suna a cliseu, dar asa cred ca simtim toate de pe aici, nu?!
Si da, ne gandim si la un al treilea bebe, cu voia lui DD!

Azi am fost la dublu test, pe 06.10 vine rezultatul. Luni fac iarasi unul, ca v-am povestit ca eu sunt cu doua randuri de... ba chiar cu 3 (e o vorba regionala, nu stiu daca e cunoscuta peste tot - se refera la bijuteriile alea barbatesti, aviz lui Aristica )

Sara, te inteleg in privinta testului, si eu am refuzat din aceleasi motive. Mai ales ca sunt deja insarcinata, nu avea niciun rost. La sarcina nu as renunta sub nicio forma, dar daca as renunta ar trebui sa mai treaca ceva timp dupa tratament ca sa pot concepe un copil-presupunand ca tratamentul da rezultate, insa cine imi garanteaza ca daca renunt la sarcina ca sa fac tratament acesta este si eficient? Sau cine imi garanteaza ca va iesi normal copilul dupa un astfel de tratament? Medicii nu au fost in stare sa imi spuna cat sa astept dupa un vaccin, daramite dupa asta! Iar varianta ca hai sa facem testul si daca iese prost te tratezi dupa nastere pica, fiindca as fi intr-un sres groaznic tot timpul, iar mie imi ajunge ce am acum. Ete ca m-am intins si eu, nu numai tu!

Va intreb din nou, stiti cumva daca d-na dr U este pe 11 oct la spital? I-am trimis un e-mail cu analizele si eco, si am intrebat-o daca este, dar niciun raspuns inca.
Va pup!
PS Baietelul meu a fost tare darnic, ne-a dat raceala si mie si lui tanti care sta cu el dimineata! Bag si eu oscillococcinum la greu si... cam atat. Sucuri de portocale si ananas crud, astea nu ne lipsesc.

12+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

aristica draguta trimite-l la un ecograf si acolo vede foarte bine daca are varicocel sau nu, dar ce nu mai noi sa ne ducem la "maciuca" la ei este mai lejer decat la noi, eco simplu.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

denisa - tu deschizi capitolele fivoaselor? Hai c-o placinta dubla, draga mea, ca tare mi-e pofta de-o graviduta mutanta!

floricica - am fost in vizita la niste prieteni ce au un baietel de 2 ani si jumatate, care ne spuneau linistiti: E sezonul mucilor! O fi ajuns si la voi...

Mergi la inceput

Dragutelor, am citit acum la Odisee ca Danny s-a internat joia trecuta, urma sa nasca luni. Stiti ceva, sunt bine ea si bebe?

12+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural

Mergi la inceput

Aristica, noi nu prea le avem cu sezoanele de raceli, pana acum ne-a cam ferit DD. Dar acum stiu exact de la cine a luat-o el: de la un baietel care a fost cu noi la munte (am fost o gasca de vreo 40 de persoane), si mamica lui chiar ne spunea ca nu l-a dus la gradinita ca sa nu ii contamineze pe ceilalti... Lasa ca l-a adus acolo, sa ne-o dea noua! Au stat bot in bot si era inevitabil. E nasol cand suntem amandoi deodata, fiindca nu prea il pot adormi, tot tragandu-mi nasul sau tusind. Eh, trece!

12+

Mergi la inceput