Trombofilia cauza a infertilitati 37

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Va pup, fetelor!

Denisa, m-ai distrat teribil cu doctorasul grijuliu. Faci o cafea tare buna!

Floaredemac, m-am linistit cu contractiile. Au inceput si la mine de luni si ma speriasem; pe langa asta am reusit sa si racesc ( nici nu e mare lucru, la scoala, in fiecare clasa, sunt cel putin 3 copii bolnavi, basca niste colegi de cancelarie). I-am dat tare cu Oscillococcinum, am reusit sa nu fac febra, am ramas doar la stadiul de stranutat si putin rosu in gat, dar se pare ca trec si astea...

Felix, e ciudata senzatia de "burtica tare". M-am mai obisnuit si eu cu ea, desi la inceput m-am cam speriat...

Maria, suntem bine, mai putin pataniile descrise mai sus. Ne gandim la tine si iti tinem pumnii!

Anna, !

Jasmine, i-am scris si eu doamnei, astept raspuns. Daca aflu ceva de programul dumneaei inainte de tine, te anunt.

Pup toate mutantele!

R. 18 + ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna tuturor!

Am mai scris pe forum pe ici, pe colo...am pierdut 2 sarcini (in noiembrie 2009), una la 6-7 saptamani si alta la 9 saptamani (septembrie 2010)...in timpul celei de-a 2-a sarcini am avut ceva sangerari si unul dintre medicii la care mergeam mi-a recomandat sa fac analize de trombofilie. Am fost la Fundeni, mi-au facut cateva analiza (Proteina C, Proteina S, Antitrombina III, anticorpi lupus anticoagulant, fibrinogen)...a reiesit ca am lupus anticoagulant, iar tratamentul a fost aspenter...din pacate, deja pierdusem sarcina. Acum caut un ginecolog care sa nu imi zica as mai incerc, ca se mai intampla...vreau sa fac toate analizele care ma pot ajuta sa tin o sarcina cu bine: pt trombofilie, mutatii genetice, cariotip...bineinteles ca voi merge si la hematolog, dar m-as simti mult mai in siguranta daca si ginecologul s-ar pricepe la asta. Am tot citit pe forum despre problema si am vazut ca cele mai multe fete spun ca merg la Fundeni, dar nu toate spun numele ginecologului (Badiu apare f des). M-am gandit la cateva optiuni: Daniel Tutunaru (Elias + cab. particular), Octavian Rotaru (Elias), Laurentiu Pechi (Polizu) sau Dragos Albu (Medlife si Filantropia). Voi ce ziceti?
Stiti cazuri de mamici care au avut asemenea probleme si au rezolvat? Si daca da, la ce medici au fost? Voi la cine ati merge? Sau la cine mergeti? Scuze pentru ca pune atatea intrebari, sunt revoltata si dezamagita de ce mi s-a intamplat pana acum.

Va multumesc mult!

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna seara fetele!
Acum am ajuns de la eco morfologica de trim 2!! D-na dr ne-a pozat si masurat de la 19.30 la 20.45. Totul e super ok, avem exact 22s si 4 zile , 488 gr,si totul pare sa fie in regula si la locul lui. Am primit pe Cd decat un scurt filmulet, pe care am incercat sa-l pun pe contul nostru dar nu merge!
Am stat si de vb cu d-na doctor legat de tot ce ma stresa pe mine: in concluzie treb sa fac iar tratam pt ureaplasma! Despre usoara anemie mi-a zis ca pot lua 2 maltofer pe zi. Despre fraxiparina a zis sa mergem in continuare pe aceiasi doza de 0,4, avand in vedere ca mi-a scazut si rezistenta pe arterele uterine!
Acum super relaxata dar si obosita, abia astept sa ma intind in pat!!
Va pup si sper ca toata lumea este ok( nu am apucat sa citesc din urma)!

FVL heterozigot, 22 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ruxandrada, Felix, am uitat sa va spun ca incet-incet voi veti incepe sa stiti cum sa "gestionati" contractia, important e sa respiri corect si sa te relaxezi si ea va trece fara sa fie nevoie de nospa sau altceva. Hai ca fac pe "lupul moralist" acum

In alta ordine de idei, am fost azi la eco si bebe strumf e bine sanatos, de saptamana trecuta a crescut exact ...o saptamana . Cronologic avem 11 s si 5 zile, ecografic avem 12s si 1 zi, deci cateva zile in plus. Da Doamne sa se mentina asa! Aproape ca am plans cand am vazut cum dadea ghemotocul ala mic din manute si picioruse, cum se balansa intr-o parte si alta. Am vazut frumos coloana vertebrala, primele vertebre au inceput deja sa se osifice, stomacelul a inceput sa se formeze, inimioara bate cum trebuie. Si avem o vaaaaga banuiala ca este tot baietel, dar nu se stie inca (a trecut simbolul sexului "tare" dar cu semnul intrebarii). Am stat in cabinet vreo 25 de minute, am avut timp sa vedem tot ce se putea vedea la varsta asta. Maine de dimineata fug la dublu test, sper sa iasa bine.
Dangabriela, acum am citit ce ai scris si ma bucur tare mult ca si voi sunteti bine! Sa cresteti mari!
MeAlex, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva de doua ori! Cazuri ca ale tale sunt dovada ca aceste analize trebuie facute inca de la prima pierdere de sarcina, desi ideal ar fi sa se faca inainte de a ramane insarcinata. Din pacate nu te pot sfatui cu privire la medici, nefiind din Bucuresti, dar aici sunt multe fete sufletiste care te pot ajuta! Iti doresc numai bine!

11+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

MeAlex, eu merg la Dragos Albu, la Medlife ( din cate stiu, nu mai lucreaza si la Filantropia). E un medic foarte bun, care are muuult habar de problemele noastre.

Danagabriela, ma bucur mult pentru vestile bune!iti tin pumnii sa mearga totul asa cum trebuie!

Floaredemac, o sa fii soacra cu doua nurori? Bun pretext pentru o incercare si de carucior roz, nu? ( familiile cu trei copii sunt minunate, am cateva exemple in jururl meu).

R. 18 + ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata poftiti la cafea cu lapte(am schimbat putin) si capucino.

Floricademac presentimentul meu parca tot baiat, nu ma intreba de ce ? eu zic ca o sa aiba + la gramaj. Important sa fie sanatos.

Ruxandrada si la tine vad un ? un + la gramaj si la tine o sa fie .

Numai baietei,o sa avem, va incuscriti cu felixmotanel
O zi buna si frumoasa, la noi ploua de ieri, este frig , dar mie i-mi place toamna si iarna

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Dar unde sa ascuns SARA-HS? Adisparut?

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Denisa, foaaaarte bun capuccino! Sa ai o zi frumoasa!
Un pupic de dimineata pentru toate mutantele!

R. 18 + ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna dimineata !!
Va multumesc pt sustinere
MeAlex eu acum merg la o d-na dr fff de treaba : Roxana Bohaltea, lucreaza la Medlife Grivita dar si la Municipal. Si eu am probleme de trombofilie ( factor laiden) si vad ca se pricepe, bineinteles am mers si la Fundeni la d-an Uscatescu, si impreuna mi-au stabilit schema de tratament. Si la Pechi ( polizu) am fost o singura data , pt ca dr mea pe vremea aceea lipsea: Dima Cornelia ( Polizu), mi s-a parut ok,( cam tinerel totusi), nu stiu cat se pricepe la trombofilii, pe mine atunci doar m-a linistit ca totul va fi fff bine, desi nu mi-a dat exact ce tratam imi trebuia.

Eu acum nu stiu ce sa fac, daca sa merg la d-na Uscatescu cu rezultatele de la noua eco, sa vad daca imi schimba doza la Fraxiparina!!

FVL heterozigot, 22 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata,
am venit si eu la cafea, a mea e cu lapte , asa ca bine m-ai nimerit
Afara e frig si vreme urata, dar avem in suflete caldura cat pentru o vara torida, va pup si va doresc o zi frumoasa , inca un pic si vine weekendul!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput