Trombofilia cauza a infertilitati 37
Raspunsuri - Pagina 20
alla76 spune:
donna, felicitari pentru sarcina aproape de termen.
nu e vorba de a da navala, toata lumea e bine primita aici.
din pacate eu nu-mi pot da cu parerea despre nastere.
te asteptam sa ne spui decizia finala si sa ne povestesti cum a fost!
nastere usoare si baietel sanatos si mancacios!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
RAMONELLA spune:
Mi-a raspuns doamna doctor,a zis ca ma asteapta la eco,dar eu din pacate nu pot ajunge la Bucuresti.Si ca trebuie sa modelam schema de tratament...I-am zis ca nu pot ajunge,dar ca mi-a facut eco so saculetul avea 0,24 cm.Si i-am scris si valorile care au iesit la ultimele analize...acuma om vedea...ce o fi o fi...n-am ce face...
Am citit ca usturoiul e un anticoagulant natural...cred ca ma apuc de mancat usturoi...![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
3+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
p@ulici spune:
Donna felicitari pentru bebelin ca ai ajuns cu bine la termen. Cat despre tipul de nastere, trebuie sa fie decizia ta. Atat iti pot spune ca in cazul meu, travaliul s-a declansat pe la ora 18 si la ora 01:35 fetita mea se nastea, eu nu am apucat sa intrerup Clexanul ultimul administrat (0.4) a fost la ora 06:00, nu am avut sangerari prea abundente, dar nici nu am avut nevoie de cusaturi, asa ca nu stiu ce sa iti spun. Oricum iti doresc nastere usoara, bebe sanatos si papacios, tie mult laptic si recuperare rapida.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
denisa220972 spune:
Buna dimineata avem cafea , capucino, un vinut
si 3 in 1.
O saptamana buna sa dea DD sa avem.
Floricademac draguta deschizi tu cap.nou? Sunt c-am lovita si de acceleratul de Bucuresti
,pe linga cel de Timisoara
.
Toate "mutantele" fara exceptie
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
floaredemac spune:
S-a facut! Capitol nou: Cap. 38
12+ DPN 15 aprilie 2011FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!