Trombofilia cauza a infertilitati 37

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata poftiti la cafea aromata, cafea cu lapte capucino si vin rosu si un 3 in 1

Fetelor sunt lovita de acceleratul de Timisoara(nustiu daca mai circula si trenul respectiv).
Am ajuns acasa 4 dimineata si acum trebuie sa ma pregatesc de altul la ora 13. A fost foarte frumos, cu ursitori la 12 noaptea + o bocitoare SOTUL MEU care a inceput sa planga, dupa care am inceput eu si mama copilului si tot asa...... am stricat botezul.

bernix bine ai venit in "gascuta", i-mi pare rau de pierderile suferite, dar DD este mare si poate ne ajuta si pe noi "mutantele".

alla76 da la ora 21, la noi in zona inca se mai poarta botezurile facute noaptea, dar de cativa ani sunt si ziua, mai ok sunt cele care se fac ziua, dar fiecare il face cum pofteste .
Nuntile se fac numai sambata si duminica,stiu ca in partea ardealului se mai poarta si in cursul saptamani, cel putin dupa 15. august pana in 08.sept.

toate "mutantele" sa nu uit pe careva.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Gata bernix esti cu acte in regula la noi, daca poti sa ne dai si un nr. de tel. al dr. ar fi ok.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata cam tarzie, bine ca e duminica si avem programul mai lejer, vin si eu la cafea si la o poveste mica.
In sfarsit e soare si ma bucur, ma simt mai bine, am scapat si de cervugid, maine scap si de duphaston si dupa o sa astept cu mare drag musafirul.Aseara iar am tras o tura de plans, m-m gandit la cei doi copilasi,stiu ca primul a fost baietel si a doua cred ca era fetita, offf...
Probabil ca mai am multe lacrimi de varsat pana sa ma obisnuiesc cumva cu situatia, dar incerc sa inteleg ca si asta face parte din viata.
Dar gata nu vreau sa va intristez, va urez o duminica placuta, distractie placuta si va pup pe toate

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Bernix, vad ca te-a trecut Denisa, nu mai e nevoie sa te trec eu.

12+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

anna, asa e, e tare greu si o sa mai fie multa vreme de aici inainte...
Eu Vineri seara am plans vreo trei sferturi de ora, insa eu de cand l-am pierdut pe Albert, nu mai stiu sa plang normal, ci doar in hohote. Sotul meu este neputincios cand ma vede asa, cred ca se si sperie uneori de starile mele.
Cateodata am impresia ca nu e real ce s-a intamplat si parca sper sa vina cineva sa imi spuna ca s-a terminat cosmarul. Cand ma uit insa la burta mea, vad ca bebe nu mai e acolo si atunci imi dau seama ca da, e cumplit, insa foarte real ce traiesc acum...Din nefericire .
Stiu ca e foarte greu sa gasim motivatia pt ceea ce inseamna "maine", dar, nu putem sa facem altceva decat sa mergem mai departe si sa incercam sa acceptam ce s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

fetelor, ma bag si eu la a doua cafeluta

deni, interesante botezurile de noapte
anna

mutantelor dragi mie

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

balanta, sincer n-am cuvinte consolare...
durerea voastra nu o poate alina nimeni prin cuvinte...

va doresc sa aveti puterea sa va motivati sa mergeti mai departe.

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi
Denisa daca tu esti lovita de acceleratul de Timisoara, eu de personalul de Rosiori
A fost tare fain la nunta, glume, dansuri ( de ma dor picioarele asa rau ca abia calc acu, dar de cine avu tocuri mari), acum ma dreg cu o cafea de la tinara mea speranta
Samira dar nici o clipa nu am crezut ca tu nu ai face orice pt copilasul tau ca sa il ai, scuze daca asa s-a inteles. Se vede ca esti fata puternica si luptatoare Ai mare dreptate si jos palaria in fata ta, ca esti asa cum esti si faci fata la toate cele Sa nu ne uiti cu chestia aia cu diphe la 3 zile please
Ella te pup fata draga ma bucur ca mai scrii si aici. Eu am fost si la Avram si la Uschi, asa ca o sa iti zic parerea mea sincera. Cu exceptia unei discutii f neplacute la telefon cu Avram, mare lucru nu am realizat cu ea. Da este f dragutza, interesata, dar cand a fost vorba de pus un diagnostic clar si mai ales a unei scheme de tratament, raspunsul ei a fost ca este medic de laborator si ea doar interpreteaza niste analize, nu da tratamente. Si noi avem nevoie, unele chiar din perioada preconceptiei....asa ca eu am ajuns la Uschi care se vede treaba ca da tratamente bune, ca uite ce de gravidutze avem pe aici. Nu mai retin ai facut clexane la fivul din mai?
Ruxandrada multumesc de informatie, mie inca nu mi-a raspuns, dar mai sun maine
Felix, Floaredemac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balanta cu mult drag
Anna la fel
Bernix bine ai venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna! Va deranjez si eu cu o intrebare, vad ca nu prea mai scie nimeni la "Gravidute cu trombofilie" si am zis sa intreb aici... Eu sunt pe tratament cu Clexane de 0.4 de la 28 sapt.
Mai am foarte putin pana nasc, dupa cum se vede in semnatura si sunt in mare dilema. Din ce vorbisem cu dr. era aproape stabilit sa nasc prin cezariana ca sa pot opri Clexanul cu 24-48h inainte cum mi-a zis dr. Uscatescu. Acum, dr. mea zice sa incercam nasterea naturala, ca pot opri tratamentul de la primele contractii, ca oricum la prima nastere dureaza mult travaliul etc. Grea decizie...
In plus, din ce am mai citit si eu, nu-s tocmai recomandate anesteziile in coloana. Chiar nu stiu ce sa fac, sa risc o epidurala, sa nasc 100% natural sau sa cer cezariana cu anestezie generala?
Scuze ca am dat navala la subiectul vostru asa, dar stiu ca sunteti mult mai documentate decat mine, asa ca va pup pe toate si va multumesc anticipat pt ajutor!

Donna 39+ cu Tudor Gabriel

AMR 6 zile. Doamne ajuta!

Mergi la inceput