Trombofilia cauza a infertilitati 37

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata
denisa,frumos program...sa te distrezi la botez si sa ai rezultate bune la doctor.
eu de atata cautat la dodoasca si pentru Fiv m-am sictirit de doctori in asa hal incat nu ma mai duc daca mi se intampla altceva...de ex,sunt racita de 2 saptamani da nu ma duc la dr. doar pentru atata lucru nici sa pici cu ceara...simt ca nu mai am nervi si rabdare si pentru alte "specialitati" decat cea care ma intereseaza

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Gata pe unul l-am facut praf endometru 14, foliculul a disparut.
Am inteles saracul ce avea, cand m-am dus eu val vartej peste el si l-am luat la intrebari, nustia ce este cu mine, de unde vin cu atatea informatii si ce vreau de la el. Mi-a explicat ca ptr. ei( doctorii) un CM ca al meu este ceva normal, la o femeie cu copii acasa, nu o mai pune sa-si faca atatea analize si paraanalize..
Ii era teama sa puna mana pe mine sa ma consulte, sa nu cumva sa incep sa tip,astazi ma rugam eu de el "pune-ti mana ca nu musc".

Samira33 te inteleg perfect cu Doctori, dar acum sunt in perioada in care parca i-mi place sa-i sacai eu pe ei.

Edit: ai aflat ce este cu diphereline 0,1 din ziua 3 de la ET

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Denisa, insista sa pui si tu un pic fundul pe cadita unde o sa ii faca baie lui bebe dupa botez, am auzit ca asa e un obicei si ca ajuta ca sa vina bebe mai repede!
Sa aveti un weekend frumos, si sa ne auzim luni numai cu lucruri frumoase!
Ramonella

12+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

floaredemac mie i-mi trebuie niste cazi mai mari. M-au mai asezat, cred ca trebuie sa-mi faca si o baie in apa de la BB.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

denisa,da,am aflat ce-i cu Dipher/Decapeptyl in ziua 3 de la ET...si am de gand s-o fac si eu.

am in mail o explicatie mai amanuntita...o s-o postez mai tarziu...cu ce am mai citit,cu ce am mai intrebat in stanga-in dreapta m-am lamurit.

am de gand sa-l intreb si pe PK de ea...comunicarea noastra deja a alunecat catre urmatoarea faza:il tot chestionez si-l barai cu mailuri in care ii cer sa-mi explice de ce foloseste aia si nu pe ailalta...care e diferenta dintre aia si ailalta...de ce o prefera pe aia si nu pe ailalta.
vad ca inca ma suporta cu stoicism si-mi raspunde la tot ce-l intreb...dar daca intr-o zi ma trimite la balamuc...e indreptatit omul.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Denisa, m-ai facut sa rad de dimineata! Aici la mine in zona nu este obiceiul asta, chiar ma gandeam ca daca as fi propus cuiva asa ceva ar fi spus in tot orasul ca sunt nebuna!

12+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fetelor
De obicei nu sunt asa matinala in week-end, dar din motive de raceala, nas infundat, ochii rosii si umflati nu am mai putut dormi...
Diseara mergem la nunta, si chiar sper sa imi intru in forma
Denisa deci a facut bac foliculul tau... bunn. Sa imi zici cum iese estradiolul.... auzi nu stiu de ce dar am eu impresia ca esti beton la capitolul asta (hormonal adica)
Dragelor vreau si eu cu fundul in caditza.... asa ca detalii va rog. E vorba de baitza de a doua zi facuta de nasi? Zau ca o fac si pe asta , tot ma asteapta doua botezuri toamna asta
Anna sper ca tu dormi la ora asta
Samira chiar te rog sa ne spui poveste cu diphe in z3 please
Floaredemac te simti mai bine azi?
Aristica
Felixut

Mergi la inceput

floaredemac draguta nici eu nu am stiu de obiceiul acesta, dar anul trecut cand a botezat cumnata mea, ma luat mama soacra mea de o aripa si ma aruncat pe cadita lui BB..
Asa ca nu nu-ti face probleme, sunt obiceiuri si superstitii pe care eu le respect.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Neatza fetelor

Diseara mergem la nunta, si chiar sper sa imi intru in forma
Denisa deci a facut bac foliculul tau... bunn. Sa imi zici cum iese estradiolul.... auzi nu stiu de ce dar am eu impresia ca esti beton la capitolul asta (hormonal adica)
Dragelor vreau si eu cu fundul in caditza.... asa ca detalii va rog. E vorba de baitza de a doua zi facuta de nasi? Zau ca o fac si pe asta , tot ma asteapta doua botezuri toamna asta

adrianaady la noi in zona este asa: baita de a doua zi dupa ce este scos BB din mir( cea cu nasa)dupa ce este scaldat BB, apa se duce la un copac, la o planta(stiu ca a coborat cu cadita pe scari de la etajul 2), cand vine inapoi moasa cu ea, se intoarce cu fundul in sus cadita si se aseaza o femeie care isi doreste copii.
Deci sa inteleg ca astazi esti si tu in nunti am avut untr-un an din luna mai pana in sept. nu am dormit acasa sambata.

Mergi la inceput

samira33 multumesc tare mult, ai sa ma luminezi si pe mine putin am asa o harababura in cap

Mergi la inceput