Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(451)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mda,Cata,Naty,glicemia mea a jeun tocmai fu 105 Iar ieri am mancat asa: dimineata-pregnancy tea,400ml,indulcit cu 2 lingurite de zahar,o bucatica de snitel din piept de pui si o felie de branza de capra.Pranz-o portie de ciorba de perisoare.Cina(ora18.00)-o salata zdravana din rosii,castraveti,salata verde,varza alba,ardei gras,vreo 5 bulete de mozzarela si zeama de lamaie,iar la ora 21.00 am mancat 2 mere mici de gradina romaneasca Toate astea,fara picatura de paine.
Aseara nush cat a fost TA inainte de marea bulioneala,dar dupa ce m-am linistit,era 120/70,P 80.Puls la valoarea asta nu am mai avut de vreo 4 luni cred.
Bai,sper sa nu dau in altele! Ce fac? Care-i conduita? Cand sa mai masor glicemia?

Catalina,vin Vineri,pe 1 Octombrie,dar dr nu a vrut sa vb despre nastere-ca nu s-o da drumul la operatii la Giulesti,ca s-o mai tinem o saptamana,daca tot am ajuns pana aici..Sincer,eu nu mai vreau nicio saptamana!! Acum si cu glicemia asta..parca nu mai vreau nicio zi,v-am zis,parca ma macina ceva,nu stiu...De unde,pana acum,as fi vrut sa o tin cat mai mult,acum Si in plus,parca nu-mi vine sa ma duc sa dau 90 de milioane la privat..ca parca asa mi s-a parut mie ca bate..Giulestiul s-a deschis,deci si avantajele lor de la privat s-au dus. Am vb si cu Nati,poate,poate,dc nu am alta varianta,ma primeste si pe mine dr Olgai..

Valen,in ritmul asta,in curand o sa ajung piesa de muzeu Mi te si inchipui,hurducaita intr-o masina ca a lui Iadu

Butucico,stiam eu ca mai aveam de sunat pe cineva Nu mah fata,dar ce sa te mai zapacesc atat,ca stiu ca le ai si tu pe-ale tale?! Stiu ca ne citesti pe-aci..am zis ca ajunge Fugi la greci,cu ochii inchisi!!

Oana,Ramo,serviciu usor!

Nico si M,spor la trebi!

Ce frumoase sunt pozeleee!!!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello... eu tot cobza, si mai nasol e ca iar a ajuns virusache si la Muf, curg muciiiiii, stranutaaaa, vaaaleeeu!!
nici eu nu am chef de nimic.. i-auzi la iub, acu' 5 minute.. 'nu mai punem si noi azi niste muraturi?' lasa-ma nene, cu muraturile tale, ca mi-e o lene... si ma simt in continuare nasol... saptamana viitoare restul de muraturi... deocamdata, le-am pus p-astea, dupa reteta gazdei noastre de la Paltinu, cica-s super bune
olgu, sa stii ca si eu mai aveam momente d-astea cand ma simteam aiurea asa, ca nu-s in stare de nimic, ca m-am autolimitat, ca, ca, ca.. tu chiar esti o femeie desteapta, ai realizat atatea pana acum, cea mai importanta realizare fiind copiii, carora evident ca le vei fi o mama fanatastica, pana acum ai demonstrat cu varf si indesat, facand o treaba tare buna cu Sophie. Sunt sigura ca vei gasi echilibrul si cand va aparea bb mic! eu una te admir tare mult, iti admir calmul, si imi place ff atre stilul tau si felul tau de a fi.. zau ca sunt doar hormonii acum, vorbesc doar ei, nu esti tu asta...
am vazut pozele, e dulce tare Sophie balacindu-se in mare, si cu ochelarii haiosi:)) am vazut si poze faine de la munte, vad ca am si eu cateva, tare le-as vrea, ca nu prea am poze si cu mine, eu doar pozez in jur:))
io-te butucica, pleaca la greci, suuuper!! unde?..have fun, poate vii si tu cu poze!
kya stiu cum e cu febra asta noaptea, asa patea si Muf la virus violent.. azi ar mai fi de tras si gata. Kk e ok?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

90 de milioane la privat.

doamne ajuta sa se rezolve problemele si sa nu ajungi la privat

Mergi la inceput

zozelici oho, maricica glicemia.. nu's ce sa zic... e cam incalcita treaba... sper sa iei decizia cea mai buna pentru voi, amandoua, oricum o fi, osafiebine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

E nebunieeeee....
Am papat pizza si am baut o cioco calda

Back tu work!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

E nebunieeeee....

Back tu work!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

buun!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

E nebunieeeee....

Back tu work!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

buunn ..asa da..

Mergi la inceput

Anc-o,m-ai terminat cu muraturile tale Abia astept sa scap de buline
Saraca fata,numai lapte acru si sarat,o sa bea

Ramo,da..asta e scorul.Ba chiar un pic mai mult

Oana,sa-ti fie de bine! Trai pe vatrai,nene!

Ma duc sa-mi masor iar glicemia,ca trecura 2 ore de la haleul de dimineata.Mi-e o fricaaaa

Mergi la inceput

88 mg/dl

Deci pot sa mananc o dulcica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela