Prietene la bine si la greu - 56

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Bravo, Andrei! Ce frumos ai deschis drum fulgusorilor mergareti! Si ce vesti bune, astea cu somn mult imbunatatit de la efortul de mers

Cu energia sunt pe minus demult, asa ca zic doar atat: fetele mai in cunostinta de cauza sa nu uite sa raspunda intrebarilor cu masa de lapte 100% vs masa cu feluri preparate cu lapte si cu grisul cu lapte (astea sunt intrebari by Monis si Smaranditza). Eu astept cu interes raspunsuri. Si zic multumesc de pe acum.
Eu atata am auzit, ca ar fi ceva naspa legat de gris, dar nu stiu ce exact.

Va pup!
Noapte buna

PS. Se tine sedinta maine in parc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Angi...eu parca tind sa cred ca nu de la spnac a vomat fetita. Posibil sa fie altceva, dar sper sa nu gresesc. Vezi cum evolueaza 2-3 zile si apoi poti sa incerci iar, daca si atunci vomita te lamuresti ca e de la spanac si nu ii mai dai, da pana nu mai incerci o data nu poti stii cu exactitate de la ce e.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

venit de la botez de curand , lovita rau de somn, asa ca zic sarbatoritilor zilei si apropos de somn, va las un www.bbc.co.uk/science/humanbody/sleep/tmt/instructions_1.shtml" target="_blank">test

nb

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

remember us?! eu sunt miany,iar fulgusorul meu e David

ma simt ca musca picata in lapte,avand in vedere ca nu am mai intrat cam de multisor...asa ca nici nu stiu ce sa zic,decat ca mi-a fost tareee dor de voi...incerc sa ma adun putin si sa reusesc mai mult...sper ca sunteti bine cu totii...ca de recuperat nu prea cred ca am cum sa recuperez (din motive arhicunoscute)...

va cu mare drag

p.s ma duc sa citesc macar un capitol...am citit pe sarite la un moment dat,dar nu am mai reusit sa postez...nu ma lasa fiu-meu sa fac un pas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

buna seara

venit de la botez de curand , lovita rau de somn, asa ca zic sarbatoritilor zilei si apropos de somn, va las un www.bbc.co.uk/science/humanbody/sleep/tmt/instructions_1.shtml" target="_blank">test

nb

63%

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:

buna seara

nb

recunoasterea fetelor 87%. Asociere corecta 95%
gata ... ca asta e cra-cra pt mine si nu se pune

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Recognition score
( if you saw it )

Your score: 100%

Temporal memory score
( when you saw it )

Your score: 83%

Mergi la inceput

Citat:

buna seara

nb

95% and 73%...facut printre 2 ture de spalat pe jos...

Mergi la inceput

ca tot suntem la capitolul "amintiri"..

Smaranditza ma bucur ca ati scapat de probleme si ca Timi se da pe brazda incet-incet..

ionela condoleante ptr.bunica si multa sanatate lui Mihnea

raluci multa sanatate si voua..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza, sunt rupta in freza si vin direct cu o intrebare intrebatoare: mandra mea face febra, cand 38.8, cand 38.5 cand 39, in functie de ce tratament primeste. Are o zi de cand ii dau alternativ la 4 ore 2,5ml panadol cu 2,5ml nurofen. Dupa nurofen scade pan pe la 38.2, dupa panadol ioka. Cat pot merge cu combinatia asta din 4 in 4 ore? cate zile fara sa ma duc de urgenta la spital sau la pediatra?
Spun asta pentru ca in rest Amalia e binisor, mananca dar mai putin tinand cont de febra, nu pare sa aiba alt disconfort decat ala cand ii bag in fundulet termometru. Si foiala noaptea si ziua cat cuprinde.

Dozz, eu una nu i-am dat gris din simplu motiv ca nu am lp sa ii fac(si nici nu intentionez sa cumpar o cutie de lp expres pt facut lapte cu gris) si cu lapte de vaca mai asteptam dupa 1an. Poate o sa pun putin gris la papanasii aia cu branzica cand m-oi invrednici sa fac reteta. De asta nici nu ma mai stresez cu grisul. Acum ii dau cereale daca tot vreau sa ii dau ceva fainos.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput