Prietene la bine si la greu - 56
Raspunsuri - Pagina 9
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Niatza, sunt rupta in freza si vin direct cu o intrebare intrebatoare: mandra mea face febra, cand 38.8, cand 38.5 cand 39, in functie de ce tratament primeste. Are o zi de cand ii dau alternativ la 4 ore 2,5ml panadol cu 2,5ml nurofen. Dupa nurofen scade pan pe la 38.2, dupa panadol ioka. Cat pot merge cu combinatia asta din 4 in 4 ore? cate zile fara sa ma duc de urgenta la spital sau la pediatra? Spun asta pentru ca in rest Amalia e binisor, mananca dar mai putin tinand cont de febra, nu pare sa aiba alt disconfort decat ala cand ii bag in fundulet termometru. Si foiala noaptea si ziua cat cuprinde. Dozz, eu una nu i-am dat gris din simplu motiv ca nu am lp sa ii fac(si nici nu intentionez sa cumpar o cutie de lp expres pt facut lapte cu gris) si cu lapte de vaca mai asteptam dupa 1an. Poate o sa pun putin gris la papanasii aia cu branzica cand m-oi invrednici sa fac reteta. De asta nici nu ma mai stresez cu grisul. Acum ii dau cereale daca tot vreau sa ii dau ceva fainos. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) |
neatza
eu zic ca dupa 3 zile ar trebui sa se aleaga: ori ii trece febra si gata ca a avut o viroza, ori ies ceva bube daca a prins vreo roseola sau vreo prostie de asta, ori continua cu febra de la vreo infectie bacteriana prin gat sau asa ceva. asa stiu de prin carti si din experienta de saptamana trecuta cu Santiago. Daca abia ai 24 de ore, poti sa mai astepti. asta evident daca intre timp nu creste febra mai mult sau nu incepe sa tuseasca etc. parerea mea...
si for everybody
Rares
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
DianaR spune:
fetelor! Scurt...
Cory, felicitari umblaretului mic! E delicios!
Licurici, pupam Amalia cea cu febra. Si eu ca Monis zic sa stai 3 zile si apoi sa incepi sa te agiti cu medicul. Daca Panadolul e fas atunci da-i doar nurofen la 6-8 ore. Si ptr ca erai ia de aici:
Monis, pai nu mi se pare asa un motiv de cra-cra asta ca merge impingand jucaria antepremergator-like , dar daca tot am filmat-o ptr pusi ia si tu de aici:
Pupilici, o zi frumoasa. Sper sa mai apuc sa intru...
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
lumi_calin spune:
Laurairinain loc de panadol sirop poti incerca supozitor de paracetamol pt copii , daca te lasa rechinasa sa il administrezi. si eu zic tot 3 zile(primele 2 zile sunt mai urate, dupa e mai mica febra) daca nu trece fuga la dr. te-ai uitat dupa dinti noi, gat rosu? cand trece de 39 eu ii mai fac impachetari. sanatate multa fetei
simina_kin spune:
Feteleee
Maya a racit de ieri, si are muci, stranuta si tuseste, si imi face febraAseara avea 38,5, da la 15 min , dupa baita mai calaie/sirop/sosetute cu otet , i-a scazut la 38,0, apoi la 30min era 37,4
Acum, de-o ora ma chinui cu 38,5, si i-a scazut doar pana la 38,3.
daca mai stau inca o ora si nu scade sub 38, pot sa-i bag un supozitor cu paracetamol?????????............nu pot sa stau sa astept inca 3 ore pana la urmatorul siropel, cand ea arde toata, si se tine de gatul meu, si plange
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Dozz spune:
Pusi de la mine lui Teo, e o dulce! Ce frumos ne-ai inceput saptamana, Diana, cu 2 filmulete tare faine.
Licurici, sanatate rechinasei. Si eu tot 3 zile stiu ca se asteapta.
Parc azi?
simina_kin spune:
Offff si Amalia cu febra
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
lumi_calin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Feteleee Maya a racit de ieri, si are muci, stranuta si tuseste, si imi face febraAseara avea 38,5, da la 15 min , dupa baita mai calaie/sirop/sosetute cu otet , i-a scazut la 38,0, apoi la 30min era 37,4 Acum, de-o ora ma chinui cu 38,5, si i-a scazut doar pana la 38,3. daca mai stau inca o ora si nu scade sub 38, pot sa-i bag un supozitor cu paracetamol?????????............nu pot sa stau sa astept inca 3 ore pana la urmatorul siropel, cand ea arde toata, si se tine de gatul meu, si plange fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009 Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
simina 38 e la limita , mai las-o 1/2 ore daca , creste la 38.5 sau peste dai doza de urmatorul medicament. eu alternez nurofen cu supozitor paracetamol la 4 ore, daca e nevoie si mai devreme 3 ore. in caz de ajunge la 39 si nu reusesti sa o mai scazi Diana zicea de supozitor de nurofen 1/2 taiat pe lung cu un cutit incalzit. eu ii dau novocalmin 1/2. si impachetari .. sanatate ranjitei
raluci_b spune:
Sa ne traiesti Rares
Simina - si eu zic sa stai linistita, mai las-o putin, fa cum zice Lumi_c ranjita mica sa treaca repede si Amaliei la fel de repede
Di - este delicioasa Teo cum da ea bezele
2 intrebari, caut si eu husa antitranspiratie pt scaunul auto, ceva ponturi, si portite pt scara de unde ati luat, am gasit ceva la hornbach cam scumpicel, imi trebuie cel putin 2 porti, multam
gris eu i-am dat in galustele pt supa, o singura data, facute cu galbenus si putina apa
si cra cra - pt ca aseara aveam chef de plimbare si de parc era prea tarziu, am fost in mall la locul de joaca, Renus stie sa se dea pe tobogan da din fund asa ca Eva, pana aluneca e mortal
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
lumi_calin spune:
Raluci cam asta am gasit eu pe net sper sa merga . 2 spatii dupa bebelusi http://copiicarucioarebebelusi .ro/produs1991/WALLABOO---HUSA-ANTITRANSPIRATIE-PENTRU-SCAUNUL-AUTO.htm
Bubu jucaus