Prietene la bine si la greu - 56
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simina_kin/simina_kin.jpg)
simina_kin spune:
Fetele ati dat conopida la copilasi????
Eu i-am pus un manuchi mic in ciorbita acum cateva zile, si i-a placut la nebunie. As vrea ceva idei de la voi
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Salutare! Avalon, sa ai parte numai de impliniri si bucurii alaturi de baietii tai!
luniversatilor de astazi!
Shtephy, am vazut pozele. Superbi copii ai. Printesa este super tare... fotomodela o faci.
Many, baiat mare si frumos ai.
Simina, ranjita ta nu se dezminte...este ranjita in toate pozele.
In legatura cu discutia despre soacre...eu nu prea am treaba cu ea ca este tocmai in Romania. Dar m-a enervat asa tare ieri... o rugasem sa ne puna si noua niste muraturi dupa reteta mea(peste cateva saptamani avem pe cineva care vine din Focsani la noi cu masina). Cand am sunat-o ieri sa ii dau cantitatile exacte pe care le folosesc eu, cica le-a pus ea deja, dupa reteta ei, ca Adi asa le manca cand era acasa. Am incercat sa ii explic ca Adi acum mananca cum le fac eu...ca doar nu le fac doar ptr mine. Asa tare m-a enervat de imi vine sa le las acolo ...sa nu le mai iau.
Surmenata sunt si eu chiar daca ma ajuta cineva. Inainte eram doar noi...acum mai avem o familie in casa...automat toata treaba este dublata. De gatit gatesc doar eu. Cred ca pana la urma, zic si eu ca si Andre, imi era mai usor cand eram doar noi. Nu imi pare rau ca stau la noi temporar, doar este fratele meu si daca nu ii ajut eu, cine? Mai este si problema ca David doarme cate o jumatate de ora pe zi(in 2 ture)...asta dupa ce imi ia o ora sa il adorm.
Oricum este foarte greu de crescut un copil...dar este cea mai mare fericire pe care o avem in viata. Si cum niciun lucru bun nu se obtine usor...avem de tras...satisfactiile sunt pe masura.
Sper ca am fost cat de cat coerenta. Vin dupa o noapte cu treziri din ora in ora, cu infectie la un mamelon si cu o durere groaznica de cap.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cory_B/Cory_B.jpg)
Cory_B spune:
Si din seria "noua descoperire rules" ...va las sa va amuzati
http://www.youtube.com/watch?v=aFyJ1kT7GFQse tine baiatu' meu , echilibru nu gluma
va
pe toatemerg sa-i dau papicaCea mai fericita mamica de
Andrei Nicolas (21.10.2009)
![](images/user_woman.png)
broscuta_80 spune:
Salutare!
La Multi Ani Ava!!!!
Sa ne traiesti mamica scumpa, sa ai parte de bucurii si fericire, toate la dublu!!!!! luniversatilor pe care i-am ratat
Am vazut poze, filmulete
Cu timpul liber inexistent : mancare de oameni mari fac cand e tati acasa. Mancare pentru Iulia - cu ea agatata de picior. Curatenie : cu eforturi supraomenesti, pentru ca o pun in pat la ea si trebuie sa am viteza luminii ca sa termin repede.
Cu calmantul Calma-B. Are efect, ca a dormit 6 ore cand i l-am dat seara inainte de culcare. Nu ii dau decat daca simt ca imi pierd rabdarea cu ea, ca se pare ca vine al doilea dintisor, si asta ar fi motivul pentru care este treaza 16 ore pe zi. Este ingrozitor fetelor.... nu doarme ziua deloc.... dupa ce ma chinui sa o adorm doarme doar 10-15 minute, ca abia apuc sa ma duc si eu la WC.... simt ca ma iau nabadaile....
Azi am reusit sa ii dau sa manance niste pastrav la gratar cu brocoli . Parca am descoperit America, asa ma simt...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simina_kin/simina_kin.jpg)
simina_kin spune:
Exemplu de gatit: eu in bucatarie, fimea ba pe jos, ba prin sufragerie, ba agatata de picioarele mele, ba pe la sertare, ba alearga catelul....si eu cu ochii dupa ea
, intre 2 linguri amestecate in mancare arunc un ochi la ea
A dormit 50 min....pana diseara la 8 ma capiaza
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_80/monica_80.jpg)
monica_80 spune:
La multi ani Ava! Sa fii cel putin la fel de fericita ca acum, pentru tot restul vietii, alaturi de sotul tau si de minunile voastre!
Simina eu ii dau conopida cu branza, sau conopida cu branza si galbenus, sau conopida cu carnita
Broscutz felicitari pentru pastrav, stiu cum e sa ai impresia ca ai descoperit America
Cory, felicitari pentru Andrei, e atat de sigur pe el si are echilibru, e un scump, iti vine sa-l mananci!
Ionela, cum mai sunteti? hai aici si mai zi-ne ce si cum ca trece timpul mai repede
Lumi a venit R? cred ca asta e motivul absentelor care sunt motivate
Lalu, v-ati intors, cum a fost? cum esti cu sanul? de
scump Maria 13.12.2009
Dozz spune:
La multi ani, Ariadna! Sa fii fericita mereu! Ce frumos ai scris de ziua ta!
Ionela, rabdare si optimism. Trec ele cele 75 de zile!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ingerPazitor/ingerPazitor.jpg)
ingerPazitor spune:
Laura nu fi suparata pe ai tai socri si bunici...bunica da cu vorba si soacra da...da...da...si uite asa scandalu...socru ocupat cu paharu...fumeiillleee astea...!!!In ceea ce priveste despre nasa fetei tale...tu esti mai presus ca ea...in multe privinte,apropo sotu tau a scos'o cu nasu pe sus,ca innainte nu avea un caz pe care sa'l castige si nici clientii nu avea...sotu tau era stagiar la ea....in timp ce ea freca menta...asa ca Laura fi cu nasu pe sus..Stoica Gabriela...e zero pe langa tine..creste fetita cum crezi u!!Te'am
m'ai vb....nu am putut sa'ti trimit msj in particular
nu merge....
Dozz spune:
Cory, dar ce bine merge Andrei! E mare baiatul deja!
Parc maine, categoric DA! S-ar putea sa fie printre ultimele pt mine, ca ne ameninta astia cu vreme rea, iar apoi ma ameninta serviciul.
Despre timp, si eu stau la fel de prost. De aia am si rarit intrarile pe forum, ca nu am mai gasit timp in ultimele zile. Eu am noroc, ma ajuta socrii 2 zile pe saptamana, intr-una in sesiunea de dimineata si in cealalta in sesiunea de dupa-masa. Si nu sunt pretentiosi, nu trebuie sa ma gandesc ce sa le dau de mancare ca nu mananca. Am noroc. Dar chiar si asa, nu am timp. Eu apuc sa fac doar mancarea fetei, supe pt mine, nimic pt tati ca el mananca la cantina la serviciu si in we nu moare cu tartine doar . Mai apuc sa fac curatenia in zonele unde sta Ana, plus spalat rufe si jucarii. In rest, nimic. Consider ca fac ff putine, dar stiu ca e atat din cauza stilului fetei (ca doarme ff putin si apoi e agitata si nemultumita in casa), dar si din vina mea. Eu nu pot sa o las pe Ana sa se joace si eu sa fac altceva. Se intampla asta ff rar, cand nu am incotro. In rest, ma joc cu ea, o scot afara cat de mult pot, sunt disperata sa petrec timp cu ea - probabil si pt ca stiu ca in curand totul se va reduce la 2-3 ore pe zi...