Prietene la bine si la greu - 56

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna ziua,dragelor
Nici nu stiti ce dor mi-a fost de voi.Imi pare rau ca nu am avut timp sa scriu pana acum dar dupa parastas am ramas cu o oboseala de care nu am scapat.Saptamana trecuta am fost la Covasna(socrii erau acolo la tratament si i-am vizitat).
Geo e un rasfatat.Aproape o luna am stat mai mult cu socrii si copilul s-a invatat sa fim tot timpul cu el.Nu vrea decat in brate sau pe jos si mami e cea mai buna.Cum plec urla.Sper sa isi revina.
Legat de mersul tinut cu manutele,Geo nici nu concepe asa ceva.Numai daca se tine el de ceva merge.Daca il iau de manute se arcuieste si se pune in fund.
Smaranditza intrebai de paine buna pentru bebei.Eu am luat de la Dm painita de la Nutrizzia.5 ron 10 felii.E fara sare si din multe cereale.La gust e ca un pufulete.Lui Geo ii place.
Pentru cine vrea borcanele bio mai ieftine,au adus la Dm borcanele bio de la 3.5 ron la 5.6 ron.Sunt singurele pe care Geo le-a acceptat.Am o problema:pateaza foarte tare mancarea asta de la borcanele.Tot la Dm au si piure de carne.Toate sunt marca BL.
Dankutza felicitari pentru progresele lui Pinky.
Citesc din urma si sper sa revin.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Ava, la multi ani cu fericire si sanatate cat pentru 2.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

gata cu recuperatul...

La multi ani si tuturor luniversatilor de azi,sa cresteti mari si sanatosi ,sa aduceti numai fericire parintilor

Am facut aseara gris cu lapte(din comert,de la cutie)+un praf de scortisoara ...consistenta ok,de papat cu lingurita...Eva dupa 2 lingurite pe care le-a plimbat prin gura facand niste ochii mari mirati,la urmatoarele(cred ca 3) icnea si isi facea sila dupa fiecare...deci cahhh. Dragos a papat si el cateva lingurite,nu prea convins, iar apoi deschidea gura,fara probleme, dar scuipa continutul...deci cahhh si la el.
Cred ca nu are rost sa incerc in viitorul apropiat sale dau din nou gris, nici macarin bibe

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Hello feteleMonis - cam tot ce ai scris acolo traiesc si eu...si vad ca multe fete:lipsa acuta de timp. Desi eu stau cu mama, sunt ca si singura. Ea toata vara(3 luni si jum) a stat la sora mea cu nepotica(vacanta la gradi) , iar cand e acasa ne ciondanim si sfarsim prin a ne ocoli. Asta e cand stai cu parintii(in majoritatea cazurilor,nu in toate).Tot felul de nemultumiri,reprosuri...of. Nu-i place sa iasa afara la plimbare si prin urmare nici nu ma pot baza sa mi-l plimbe iar eu sa profit si sa trebaluiesc putin prin casa. Se intampla rar sa-l scoata si numai la rugamintea mea.Cum este cazul acum. Ea a iesit cu el in parc iar eu am facut ordine prin casa si i-am pus lui Andreiu' la cuptor un peste cu muulte legume(ardeigras,rosie,gogosar,dovlecel,ceapa,usturoi,cartof,morcov)-nu toate i le dau bucatele dar majoritatea asa le papa ..cu bucatele de peste. Lui ii place mult felul asta de mancare asa ca profit si ii fac destul de des. Legat de iesirea in H as veni eu daaaar piciul meu nu sta in scaunul de masina singur nici sa-l bati...plus ca nu prea mai incape in el(tb sa achizitionam altul curand...idei?)Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Avalon La multi ani!

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

coque, monis sarumana de raspunsuri, sigur e mucoasa iritata, nu l-am tras des, acum de cand au ramas mucii astia galbeni, de max 2 ori dim si seara, o sa-l las cu mucii asa sa nu-i fac rau

ma bag si eu la parc maine, 11 da?

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare fulgusori si mamici de fulgusori,

Stiti voi, exact ce zicea Monis: si eu singura cu Andrei, deci e greu... De ieri a inceput sa faca si curse lungi in patru labe (pana acum doar isi muta funduletul de ici colo). De atunci este de neoprit. Eu tarre ma bucur ca s-a invatat asa. Nu l-am tinut deloc de manute, desi unii au insistat, ca vezi Doamne, copilul meu nu stie sa paseasca. Am auzit expresia asta de atatea ori in ultima vreme ca deja mi se "ridica parul" cand o aud.

Andrei este un pic racit, sau ce o fii, tuseste pana se ineaca.

As putea spune ca eu am un pic de noroc ca Andrei este destul de cumintel ... asa cateodata, sau poate mi se pare mie. Adica de ex, dupa ce papa il mai pot tine in scaunul de masa pana reusesc eu sa spal vasele si sa matur/spal prin bucatarie. Il mut in patut,ii dau ceva de joaca, in general cutiile de la creme, si asa reusesc si eu sa ma imbrac. Dupa care ma chinui putin ( sau mai mult, mai nou) sa-l imbrac pe el.

Mancare fac in general cand el doarme (1,5 - 2 ore). Doarme o singura data pe zi. Noaptea se trezeste, in general, de 2-3 ori. Asa ca eu am renuntat la somnul de peste zi ( in schimb stau in pat pana dimineata la 9 cand se trezeste el).

Eu am facut dimineata gris pentru Andrei. L-am fiert in apa dupa care la final am adaugat LP. Am amestecat o parte cu mar copt si o parte cu banana. A papat ceva, dar asa putin, cum stie el.

Pupici la toata lumea.
Extra pupici pentru mamica sarbatorita, si fulgusorii sarbatoriti azi.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna ziua la toata lumea!
Am intrat si eu pe fuga sa urez LA MULTI ANI! mamicii de gemenasi (la care ma gandesc cand spun ca nu mai fac fatza) si pentru toti fulgusorii nascuti azi!
M-am gandit serios la problema ridicata de Monis cu timpul si sa zic si eu reteta mea: fac pentru pitic tot ce stiu ca are nevoie, iar restul, adica pentru mine si tati, cand apuc si daca apuc. De mancare pentru noi doi mai fac seara, cand il trimit pe tati cu fata la plimbare, iar pentru mine, daca apuc sa fac 25 min tae bo si 30 min forum zic ca e super ziua.
Pupici la toate fetele si la pruncii nazdravani!

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Monis multumesc de raspuns.Sotul meu papa painica si copilul poate va vrea si el.Cred ca imi voi lua una.Macar nu mai mancam din aia plina de chimicale din comert.Cand faceam in casa iesea super,dar nu mai am timp.
Many mersi si de raspunsul tau.Deci e cu dus si-ntors cu masina de facut painica.
Smara imi pare rau de problemele voastre.Sper sa reusesti sa il intorci la san.
Cory felicitari pentru noaptea dormita integral de copil.
Gata capitol 52.
Trec la 53.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Diana

Parc am vrea si noi, dar nu cred, inca nu stiu sigur ce are si nu vreau sa muciulim si alti fulgusori. Si asa ieri am fost la intalnire cu Lila, am incercat sa-i tinem mai departe unul de altul, sper din tot sufletul sa nu se muciuleasca si micuta.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput