Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (74)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Codruta,asa cum te uimesc eu pe tine,asa uimesti si tu.
Copiii nu se cresc dupa carti,o sa vezi mai tarziu.Nu-ti dau sfaturi,desi as avea experienta de viata necesara,imi spun numai parerea.
Intr-un final,copilu si-l creste fiecare cum vrea.Dar hai sa nu ne vorbim de sus una alteia,altfel intrat im polemici si nu as vrea.

22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Chiar nu incerc sa intru in polemici cu nimeni, si da copiii nu se cresc dupa carti se cresc singuri .

Codruta cu de 26+

Mergi la inceput

cartile sunt saracele si ele scrise din experientele celor care au crescut copii si care sunt pe desupra poate psihologi, consilieri in alaptare sau sunt antropologi care au stat vreo cati zeci de ani inanumite comunitati si au studiat exact acest aspect. (conceptul continuu)

Sper sa nu te fi suparat chiar nu asta a fost intentia mea.

Codruta cu de 26+

Mergi la inceput

Draga mea,copiii se cresc de catre parinti,nu incerca sa-mi pui vorbe-n gura.Stii care-i culmea?Ca aia care scriu cartile alea,majoritatea n-au copii.
Nu ai cum sa cresti un copil dupa carti,motivul cel mai evident fiind ca fiecare individ in parte este diferit de ceilalti,deci sfaturile nu se aplica la fel tuturor.Ma rog,tu ai studiat psihologia,stii mai bine astfel de lucruri.

22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Cine face capitol nou suntem la pag 20.

Codruta cu de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Fetelor m-am uitat la pozicile voastre, ce de burtici frumoase !!!! Burtica mea insa mi se pare un pic ciudata, parca nu seamana a gravida ci mai de graba parca e o burta formata de grasime . Oare e un pic prea devreme sa para asa mai tuguiata??
Hai ca v-am inebunit, ce probleme am si eu... minte de femeie gravida!!

Draga Shubulina, ai facut rost de pastilutele alea?? Dac da, iti tin pumnii sa scapi de balaria aia urata!!

Legat de dormitul bebelui in patut sau alaturi de parinti, parerile sunt impartite, de ex mama mea mi-a spus ca sunt mom in care chiar iti vine sa-l iei alaturi de tine , sa-l simti aproape ( mai ales ca iti este si mai comod asa) dar asta nu inseamna ca treb sa devina obisnuinta. Acum fiecare dintre noi, isi va creste copilul asa cum crede de cuvinta, si asta nu presupune ca treb sa imnpunem si celorlalte ca metodele noastre sunt cele mai bune!

tuturor!! si nu va mai contrati, rolul acestui forum fiind tocmai de a ne impartasi parerile , opiniile si experientele legate de anumite subiecte!!

FVL heterozigot, 22 de saptamani

Mergi la inceput

Da Gabriela,asta seara ajung din Moldova.Maine incep tratamentul.

22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ma apuc acu de capitol nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAPITOLUL 75

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput