Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (74)
Raspunsuri - Pagina 19
bebelu86 spune:
si eu ma linistesc cand o simt activa,.
dar are momente cand parca e prea activa,..nu stalocului 1min..si ma cam sperie
dar cred k sunt eu cu capu
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
25+ cu
Natalia Maria
zanabuna spune:
F multe cezariene la fetele de sept-oct, pacat..., trebuie sa fim curajoase
.Bebelu daca ai o chestie alba pe sfarcuri, eu zic k e de bine
.
21+
Codruta84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi [quote]citat din mesajul lui zanabuna Fetelor eu am inceput sa am colastru, am observat dupa ce am facut baie, am exersat un pic (am vazut pe youtube) si surprize........a inceput sa curga, acum stau potolita, i-l pastrez pt bebe 21+ |
Fetelor, nu sa ma laud dar mie-mi curg sanii de la 14 saptamani. acum la 26 cred ca as putea linitita sa alaptez un nou nascut.
buna.
Codruta
cu
de 26+
Codruta84 spune:
Legat de subiectl dormit cu copilul cred ca sunt diferite forme de abordare a nou nascutului a copilului sau chiar a adolescentului. Fiecare dintre noi o sa avem copiii asa cum ni-i crestem. Ideea e ca la adolescenta sa nu ne miram de ce se poarta intr-un anumit fel s sa dam vina pe prieteni fara sa ne intrebam daca noi, ca parinti avem ceva de-a face acolo.
Sper sa nu va supere ce am scris.
Codruta
cu
de 26+
shubulina spune:
Seara fetelor.
Codruta,nu am rezistat sa nu ma amestec...un copil pe care-l culci cu tine-n pat si numai cu tine nu poate avea nici un beneficiu de pe urma acestui lucru.
Nu vad ce probleme poate avea ala mic mai tarziu daca nu il culci cu tine-n pat.Poate numa sa se poata despreinde mai repede de fusta mamei cand o fi cazul...
22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
Shines spune:
| citat din mesajul lui Codruta84 Legat de subiectl dormit cu copilul cred ca sunt diferite forme de abordare a nou nascutului a copilului sau chiar a adolescentului. Fiecare dintre noi o sa avem copiii asa cum ni-i crestem. Ideea e ca la adolescenta sa nu ne miram de ce se poarta intr-un anumit fel s sa dam vina pe prieteni fara sa ne intrebam daca noi, ca parinti avem ceva de-a face acolo. Sper sa nu va supere ce am scris. Codruta cu de 26+ |
Exact...fiecare procedeaza cum considera..si va vedea rezultatul, asta spuneam si eu mai devreme.
Copilul nu se ''abordeaza''...nu este un subiect...te adaptezi nevoilor lui...iar el se adapteaza la viata pe care i-o oferi.
Simo
26 cu Eduard Matei
bebelusi spune:
Shine yamiii, ce ai gatit tu.....trimite-mi si mie o farfurie.
Eu tocmai am terminat de facut salata beof, nu mai pot, ma lasa spatele si pe mine.
Acum parca am pofta de o cacao cu lapte, ma duc sa imi fac
Eu am avut furia laptelui si a fost foarte naspa, oare exista riscul sa mai fac si dupa a doua nastere?? Oricum, acum sunt experta, daca veti avea problemele astea o sa va dau sfaturi, ca si eu am primit la randul meu. Dar sa retineti un lucru: CEL MAI BUN REMEDIU PENTRU RANILE LA SAN ESTE LAPTELE MATERN, NICI GARMASTANUL NU ISI FACE TREABA CUM SI-O FACE LAPTELE NOSTRU. Eu am crezut ca sunt babisme si mi-am dat cu cele mai scumpe creme si degeaba, am facut rani f urate si nu mi-au trecut decat cu lapte si cu sfarcuri de silicon
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
dangabriela spune:
Buna seara fetelor!
Cam liniste pe aici! Unde sunteti?? Eu azi am trebaluit, am facut papa: supa de galuste si mazare cu aripioare de pui. Acum am terminat de intins parul ( am parul ondulat si il urasc) si urmeaza sa ma ocup de unghiute.
Am vazut ca discutati despre patuturi: nici eu nu stiu pt care sa optez. Am colege de serv care mi-au spus ca cele din lemn sunt periculoase pt bebe pe la 10-12 luni, in sensul ca se loveste de el, iar chestiile alea gen aparatoare cica nu sunt suficiente. Asa gasisem unele destul de dragute si ieftine pe www.mugurgrup.ro.
Referitor la cadite, cica alea cu suport nu sunt prea utile, cand bebe creste un pic, treb inlocuita, pt ca se loveste de chestiile alea, asa ca mai bune cele simple.

toate burticile si va astept sa vb!!
FVL heterozigot, 22 de saptamani 
Codruta84 spune:
| citat din mesajul lui shubulina Seara fetelor. Codruta,nu am rezistat sa nu ma amestec...un copil pe care-l culci cu tine-n pat si numai cu tine nu poate avea nici un beneficiu de pe urma acestui lucru. Nu vad ce probleme poate avea ala mic mai tarziu daca nu il culci cu tine-n pat.Poate numa sa se poata despreinde mai repede de fusta mamei cand o fi cazul... 22+ cu ![]() Cu Dumnezeu inainte!Ana |
Ma uimesti gandesti exact cum gandeam si eu acum vreo cateva luni asta pana sa incep sa citesc carti pro si contra legat de dormitul cu copilul.
Asta este parerea ta legat de beneficii si nonbeneficii.
Codruta
cu
de 26+
Codruta84 spune:
Am vazut ca ati inceput discutia despre alaptare. Ma bucur tare mult ca ne gandim cu toatele la alaptarea lui bebe. 
Pe www.laptematern.ro gasim toate raspunsurile noastre la intrebarile legate de alaptare si probleme in alaptare, pregatirea sanilor pentru alaptare etc . De asemenea pe http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/ putem sa-i adresam intrebari Roxanei Dudus singurul consilier La Leche League din Bucuresti si a 2-lea din tara. ![]()
Codruta
cu
de 26+